acaba??

ciddi mi hiç rastlamadım o paylaşımlara görsem arada gönderme yapardım

gunaydın canım, anket bile acmışlardı okdar yanı, hahahha, ne güzel oldu böyle... eee sizin tayın fılan varmı buaralar, izmire gelin:) istanbul cok kalabalık

gunaydın canım, anket bile acmışlardı okdar yanı, hahahha, ne güzel oldu böyle... eee sizin tayın fılan varmı buaralar, izmire gelin:) istanbul cok kalabalık

günaydın canım bebişin bugün nasıl bakalım yok biz istanbulcuyuz canım izmire olsa olsa gezmeye geliriz teyzelerim halam orada yaşıyo eşimin dayısı yine orada ama burada da ablam var anlatabiliyo muyum ayrıca hiç sevmem izmiri çocukluğumda o kadar çok gittik ki gına geldi artık

gunaydın canım, bebiş iyi herhlde demi kıpırdıyodu:),bende sadece siz ordasınız sandım, tayın felan deyınce o yuzden sormustum canım, insana alıstıgı yer güzel gelıyo :)), bende ızmırlıyım,ankarada okul ıcın 7 sene kaldım,son 3sene çalıstımda okulla beraber, ki şartları oranın daha ıyıydı hanı sımdı aldıgım paranın nerdeyse ıkı katını alıyordum, ama yıne ızmıre geldım :))

doğrudur canım imkanı olsa tabi ki herkes memleketinde yaşamak ister ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…