- Konu Sahibi sedosbilal
-
cnm doğum kontrol hapını bıraktıktan snra geç adet olunuo bende 1 yıldır kullanıorum buay bıraktım doğal yöntemlerle korunmaya karar verdik dr. ilk adetin 10-12 gn gecikmeli gelir dedi bn dış gebelik olduğunu sanmıyorum çnkü doğum kontrl hapı kullananlarda dış gebelik riski çok düşük... bnce hormonlardan dolayı gecikme yaşadın yarın öbür gn regl olursun diye düşünüorum... buarada allah istedğinz vakitte bebek sahibi olmanızı nasip etsin inşallah...
öyle tabi de şimdi biraz araştırdım tehlikeli durumları varmış annede kalp yetmezliğine kadar götürebiliyomuş gebe kalma oranı düşüyomuş inş öyle bi durm yoktur rabbimin izniyle
yok yok bir şey olmaz inşallah. İşte doğum kontrol hapı kimi bünyelerde farklı tepki verebiliyor, ben balayında bir hafta kullandım mide bulantısı baş dönmesinden öldürmüştü beni. Allah şifa versin ve yardımcın olsun inşallah.
allah razı olsun canım dediğin gibi olur inşallah...
çok moralimiz bozuldu ne düşüneceğimi ne yapacağımı düşünemiyorum korunma sonrası geri dönüğşümün geç olduğunu biliyorum aama hiç bu kadar gecikmemişltim 9 gün oldu bugün
kilo aldığım için ilacı bıraktım bebek istediğimizden de değil hani rabbim nasip etmişse başla göz üstüne kaderde ne varsa onu yaşayacaz
bende bu ay bıraktım hiç kilo falan yapmadı ama ynede vücuda hormon alınıyo 1 seneden fazla kullanmak istemedim çocuk düşünmüyoruz ama dediğin gibi olurda hamile kalırsam bnmde başımın üstünde tabi o ayrı... sen sıkma canını hayatım stres daha çok tetikler adetini bnce bikaç gne adet olursun şişkinlik falan oldumu regl belirtilern varmı?
öyle tabi de şimdi biraz araştırdım tehlikeli durumları varmış annede kalp yetmezliğine kadar götürebiliyomuş gebe kalma oranı düşüyomuş inş öyle bi durm yoktur rabbimin izniyle
öyle kötü şeyler düşümnme canım, içini ferah tut, hapla alakalı birdurumdur.
çok şükür dış gebelik riskim yokmuş kızlar ilginize teşekkür ederim adet söktürücü verdi doktor mevsimdendir gecikmesi senede 1 defa olabilir normal dedi
geçmiş olsun sevindim canım, iyi hberlerinide bekliyorum allahın izniyle.
hayırlısı canım bakalım sen bebişine iyi bak bebişinde sana
bebek odası hazırlıkları başladı mı bakalım neler yapıyosun
Canim bende 6 ay dogum kontrol hapiyla korundum..biraktigimda ilk adetim 7 gun gecikmisti ama bu vucudunun hap tan sonra yeniden duzene girmeyle alakali bisey.
7 gun sonra adet oldum fakat benim arkadaslarimin arasinda 2 yada 3 ay sonra adet olan var. yani bence korunmaya devam et eger cocuk dusunmuyorsan ve ilk adetinin gelmesini bekle.
canım odaya daha baslamadık erken dıye, ama zaten biz şimdilik, beşik ve anakucagı fılan alcaz, oda sıkınttılı bızde, daha dgrusu evde 3 oda var ama, oturma odasndada koltuk türü eşyalar oldugu için, cocuk odası olacak odadada bır buyuk yatak ve dolap var, eşimin ailesi sehır dısındalar kalmaya gelırlerse dıye, buyuzden cocouk odasıda dolu yanı, ama bıkaç sene snra bebegımız besiğe sıgmadıgı zamn oda alırız :)..allahım o gunleride göstersın inşallah. bu aralar kapı süsü, ikramlık seyler falan bakıyorum, ama almak için erken :)
bizde de öyle canım anlıyorum seni benimde şu an olsa boş oda yko bir odamız soyunma odası bi oda ailelerimiz gelince kalsın diye yatak pc var e yatak odasıyla salon kalıyo geriye onlarda olmayacağı için yine yatak odasına kalıyoooo
gurbette olunca zor oluyo zoor..
mesajını okudum canım, eşim amasyalı, izmire okul için gelmiş, snrada burda calısmaya devam etmış. özel sektorde calısıyo, ama nerdeyse 10 senedir izmirde, böyle yanı. benmde az kaldı, özel msj atmama:)))))))))
hımm anlıyorum canım. hadi bakalım ha gayret az kaldıysa
evet canım, hahaha bu arada bende GALATASARAYLIYIM:)
oley oley oleyyyyyyyyyyazmin zaferi işte kendi sahalarına gömdük onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?