acaba??

allah razı olsun canım dediğin gibi olur inşallah...
çok moralimiz bozuldu ne düşüneceğimi ne yapacağımı düşünemiyorum korunma sonrası geri dönüğşümün geç olduğunu biliyorum aama hiç bu kadar gecikmemişltim 9 gün oldu bugün
kilo aldığım için ilacı bıraktım bebek istediğimizden de değil hani rabbim nasip etmişse başla göz üstüne kaderde ne varsa onu yaşayacaz

öyle tabi de şimdi biraz araştırdım tehlikeli durumları varmış annede kalp yetmezliğine kadar götürebiliyomuş gebe kalma oranı düşüyomuş inş öyle bi durm yoktur rabbimin izniyle

yok yok bir şey olmaz inşallah. İşte doğum kontrol hapı kimi bünyelerde farklı tepki verebiliyor, ben balayında bir hafta kullandım mide bulantısı baş dönmesinden öldürmüştü beni. Allah şifa versin ve yardımcın olsun inşallah.

allah razı olsun cümlemizin inşallah

bende bu ay bıraktım hiç kilo falan yapmadı ama ynede vücuda hormon alınıyo 1 seneden fazla kullanmak istemedim çocuk düşünmüyoruz ama dediğin gibi olurda hamile kalırsam bnmde başımın üstünde tabi o ayrı... sen sıkma canını hayatım stres daha çok tetikler adetini bnce bikaç gne adet olursun şişkinlik falan oldumu regl belirtilern varmı?

hiç belirtim yok işte o kafamı kurcalıyo zaten kokuya hassaslaştım onun dışında normalde olmadan bel ağrısı çekerim çok fena, kollarım üşür şimdi tık yok

öyle tabi de şimdi biraz araştırdım tehlikeli durumları varmış annede kalp yetmezliğine kadar götürebiliyomuş gebe kalma oranı düşüyomuş inş öyle bi durm yoktur rabbimin izniyle

öyle kötü şeyler getirme aklına canım, olumlu şeyler düşün, gönlünü ferah tut.

öyle kötü şeyler düşümnme canım, içini ferah tut, hapla alakalı birdurumdur.

çok şükür dış gebelik riskim yokmuş kızlar ilginize teşekkür ederim adet söktürücü verdi doktor mevsimdendir gecikmesi senede 1 defa olabilir normal dedi

geçmiş olsun sevindim canım, iyi hberlerinide bekliyorum allahın izniyle.

Canim bende 6 ay dogum kontrol hapiyla korundum..biraktigimda ilk adetim 7 gun gecikmisti ama bu vucudunun hap tan sonra yeniden duzene girmeyle alakali bisey.
7 gun sonra adet oldum fakat benim arkadaslarimin arasinda 2 yada 3 ay sonra adet olan var. yani bence korunmaya devam et eger cocuk dusunmuyorsan ve ilk adetinin gelmesini bekle.

hayırlısı canım bakalım sen bebişine iyi bak bebişinde sana
bebek odası hazırlıkları başladı mı bakalım neler yapıyosun

canım odaya daha baslamadık erken dıye, ama zaten biz şimdilik, beşik ve anakucagı fılan alcaz, oda sıkınttılı bızde, daha dgrusu evde 3 oda var ama, oturma odasndada koltuk türü eşyalar oldugu için, cocuk odası olacak odadada bır buyuk yatak ve dolap var, eşimin ailesi sehır dısındalar kalmaya gelırlerse dıye, buyuzden cocouk odasıda dolu yanı, ama bıkaç sene snra bebegımız besiğe sıgmadıgı zamn oda alırız :)..allahım o gunleride göstersın inşallah. bu aralar kapı süsü, ikramlık seyler falan bakıyorum, ama almak için erken :)

yorum için sağol canım çocuk düşünmüyoruz ama ben kilo aldığım için bıraktım 10 ayda her aya 1 kilo aldım ve bırakınca hemen vermeye başladım çok şükür biyolojimi de bozmak istemiyorum hormon alıyoruz sonuçta ailelerimiz özellikle de eşim çok heyecanlandı gecikmeden dolayı belki düşünürüz bu aydan sonra bilemiyorum hayırlısı herşeyin

bizde de öyle canım anlıyorum seni benimde şu an olsa boş oda yko bir odamız soyunma odası bi oda ailelerimiz gelince kalsın diye yatak pc var e yatak odasıyla salon kalıyo geriye onlarda olmayacağı için yine yatak odasına kalıyoooo
gurbette olunca zor oluyo zoor..

evet öyle tabi canım, sen nerdesin, ailen nerde?, bunları ozel msjda sorardım ama, özel mesaj atamıyorum daha, foruma yenı uye oldugum için, 100 msjdan snra atılıyoomuş, benım ailem burda izmirde ama, eşimin ailesi burda değil.

mesajını okudum canım, eşim amasyalı, izmire okul için gelmiş, snrada burda calısmaya devam etmış. özel sektorde calısıyo, ama nerdeyse 10 senedir izmirde, böyle yanı. benmde az kaldı, özel msj atmama:)))))))))

hımm anlıyorum canım. hadi bakalım ha gayret az kaldıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…