acabalar yüzünden nişan atılmaz ama... böyle de yaşanmaz.

GurratilAyni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
106
2
0
Zonguldak
Evet acabalar yüzünden ortada net birşey yokken nişan atılmaz. ama bu düşüncelerle de yaşanmaz.

eğer kadın hissediyorsa doğrudur derler ya, bu kadar güvenmek doğru mu hisselerine. hislerde yanılamaz mı sizce?

sadece hisler uğruna hayatımın yanlışını yapmaktan korkuyorum. zaten buna cesaretim yok. çünkü geçerli sebebim yok... sadece hislerim var... o kahrolası hisler...

ilişkimizin başından bu yana söylediği sözler ve bu sözlere yeni yeni mana verebildiğim şeyler var.

ana başlık eski sevgili !
ben ona bundan 9 ay önce unutup unutamadığını sorduğumda bana; bu bir yara ve geçmesi için zamana ihtiyacım var demişti. bende ona bu zamanı tanıyacağımı söylemiştim. ilk sorum bir erkeğin bunu söylemesi ne anlama gelir. ve daha başlardaki 9 ay önceki bir sözü sorun etmem ne kadar doğru. önemli olan su an ne söylediği diyip geçmeli miyim yoksa durup düşünmeli mi.

ikincisi- bana senin için süslenemiyorum kendime bakamıyorum dişlerimi fırçalayamıyorum gereken değeri gösteremiyorum demişti.neyse ki ben bu 6 ay önceki sözünden dolayı üzüldüğümü söyleyince o şu anda öyle miyim ya da bunları söylüyor muyum dediğin de cevabım hayırdı. ve geçen geldiğinde çantasında tarak diş fırçası traş makinesi vs. vardı. bu sözünü telafi etmeye çalıştığı belliydi ve böyle düşünmesi umursamaz olmaması aslında bir artı. evet yine başlarda söylediği ve telafi etmeye çalıştığı bir söze orda kaldı diyip geçmeli miyim yoksa durup düşünmeli mi.

üçüncüsü; ben ona biraz daha farklı şeyler sürpriz vs. gibi şeyler beklediğimi söyleyince benden evleninceye kadar zaman istiyordu(birazda uzak olduğumuz için) yani geçmişte yaşadıklarından dolayı benimle fazla ilgilenemiyor gibi ve süre istiyor

nişanlanacağımız gün bile çok skıntılıydı ben bunu telaşeye yormuş üstünde durmamıştım. ama o bana o gün ben neden mutsuzum nişanlanıyorum diye geçmişimden dolayı mı acaba demişti. ben bu söze çok alınmıştım o da benimle ilgisini olmadığını aksine çok mutlu olduğunu ama içinde bir sıkıntısı oldugunu vs. demişti. ama bu sözü bile yer etmiş içimde üstünden çok zaman geçti ama unutulmuyor işte... sanki diyorum eskiye dair kırıntılar var içinde tamamen bitememiş sadece bitmesi gerektiği için bitmiş. çünkü ona uygun biri değil ve ne olursa olsun ona dönmez bundan da adım kadar eminim.

ben sırf bundan dolayı nişanı atamam ama o içindeki herşeyin bitmemesi ve benim bunu hissetmem göz ardı edilebilecek birşey mi. evlenincce ve zamanle bu küçük kırıntılar geçer mi. ya geçmez ve ben bunu hissedersem işte o zaman mutlu olamam ve mutlu da edemem. nişan atsam belki hayatımın en büyük hatasını yaparım çünkü bunun dışında hiçbir olumsuzluk yok ve çok uygunuz birbirimize ve seviyoruz da. aileler hakeza bütün çevrem o kadar olumlu bakıyor ki. böyle birşey ilk nişanlımı sonra bütün herkesi şok eder.

Ama bu düşüncelerden kurtulamaz hep bunları yüzüne vurur sürekli acabalarla sürer evliliğim ve iki mükemmel insan sırf bundan dolayı hayatı zindan ederiz diye korkuoyorum...

ama kadın hissdedermiş ya ben hissediyorum içinde tamamen bitmediğini ama asla da geri dönmeyeceginden de eminim.
ne olacak böyle ne yapmalıyım bana bir akıl verin saydığım sebepleri abartıyormuyum, yoksa gerçekten haklı mıyım

Bence o zamanlar biten ilişkisini unutmak için sizinle bir ilişkiye başlamış. İlk sorduğunuz sorunun cevabı bu.
Nişanlanacağınız gün söylediği söz gerçekten kırıcı, hatta nişandan vazgeçmeniz için bile bir sebepmiş.
Keşke sevgisinden ve eskiyi unuttuğundan emin olduğunuzda nişan yapsaydınız.
Bu durum sürekli aklınızı kurcalamazdı böylece. :44:

evet ama olan oldu ne yazık ki... unutmasını beklesem hiçbir zaman bundan emin olamazdım. sorduğumda unuttuğum diyecekti zaten ki unuttu ama diyorum ya hani böyle kalır birşeyler sen hissedersin öyle işte....

ve bütün herkes nişan tarihi belirlerken sen ne diyemezdin durun ne nişanı ben daha emin değilim diye. aslında o zamanlar hiç farketmemiştim bunları ne acı ki yeni yeni farkına varıyorum...

ikincisi- bana senin için süslenemiyorum kendime bakamıyorum dişlerimi fırçalayamıyorum gereken değeri gösteremiyorum demişti.neyse ki ben bu 6 ay önceki sözünden dolayı üzüldüğümü söyleyince o şu anda öyle miyim ya da bunları söylüyor muyum dediğin de cevabım hayırdı. v

Makul analizleriniz var gereğini yapacak ve üstesinden gelecek gibi duruyorsunuz fakat ben yukarıdaki kısma takıldım...

Kendine bakması ve dişlerini fırçalaması için hayatında değer verdiği bir insan mı olmalı bu şahsın... Ya kendini doğru ifade edememiş ya da size odaklanamadığına vurgu yapmış vaktiyle... :ssz:

geçmiş sizi ileriye götürmez sürekli geriye götürür... hiç kimse yaşayacaklarını unutacak diye birşey yok. unutmasıda imkansız zaten
ama nişanda o lafı söylemesi herşeyin rengini yeterince belli etmiş zaten
nişanlanıyorsun yahu evliliğe adım atıyorsun
cenaze yollamıyorsun ki...

Makul analizleriniz var gereğini yapacak ve üstesinden gelecek gibi duruyorsunuz fakat ben yukarıdaki kısma takıldım...

Kendine bakması ve dişlerini fırçalaması için hayatında değer verdiği bir insan mı olmalı bu şahsın... Ya kendini doğru ifade edememiş ya da size odaklanamadığına vurgu yapmış vaktiyle... :ssz:

evet dediğiniz gibi bana odaklanamadığı manasına geldiğini tahmin ediyoyorum. herkesin yapması gereken şeyler ama hani buluşmaya giderken falan biraz daha dikkat edersin ya oyle birşey. ve bu sözünü telafi etmeye çalıştı yukarıda anlattım. ama bunları söyleyebilmiş olmasını değiştirmiyor. ne yaparsa yapsın unutulamayacak bir söz iste.

geçmiş sizi ileriye götürmez sürekli geriye götürür... hiç kimse yaşayacaklarını unutacak diye birşey yok. unutmasıda imkansız zaten
ama nişanda o lafı söylemesi herşeyin rengini yeterince belli etmiş zaten
nişanlanıyorsun yahu evliliğe adım atıyorsun
cenaze yollamıyorsun ki...

çok haklısın ama beni geriye götüren sebepler varken nasıl gideecğim ileriye... bi unutmak vardır trafik kazası gibidir. bi unutmak vardır işte onu söylemek bile istemiyorum..

Back
X