Çocuk Hastalıkları acayip birey....

• Konu Sahibi Konu Sahibi zzllyyhh88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Z

zzllyyhh88

Ziyaretçi
2 gündür 8 aylık oğlumun bezini açtığımda pipisinin oraya gelen yer kan rengi gibi kırmızı değilde turuncu gibi oluyor..acaba çişiylede karışıp kan turuncuyamı dönüşüyo olabilir..daha önce 1 aylıkkende görmüştük doktora götürdük bişi yok içini temiizliyo demişti..şimdi bende korkuyorum örümceğe biniyor ondanmı acaba..bide alt diş çıktı üst diş patlatacak..başına böyle bişey gelen varmı

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bnim bebeğimdede olmuştu yanlış bilgilendirmek istemem ama bol bol su ver annesi. bende bu konuyla ilgili araştırma yapmıştım çok bayan bilgi vermişti ama dediğim gibi yanlış bişiy söylemek istemem . bilen kişiler içine su serpecektir. telaş etme annesi

slm, benimde bebeğimde arada sırada oluyor doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi. ıçindeki pislikler temizleniyormuş.

aynı şeyi oğlum 1-2 aylıkken yaşamıştık.bezinde turuncu turuncu lekeleri görünce aklımı oynatacaktım kan mı geliyor bi yerinden diye.dr. susuzluktan idrardaki tuzun kristalize olmuş hali olduğunu söyledi.bol su verdik geçti gerçektende...

canım benım susuzlukta ısrarı krıstallesıyor mınıklerımızın
ondan olsa gerek

kızlar teşekürederim ama 1 haftadır her altını açmamda hep turuncu renk oluyo..oğlum diş çıkardı ve dahada çıkartıyo ve ishaal derken günde 2 veya 3 kez yapıyo ve çok cıvık çokda kokulu..su veriyorum ama çok değil emdiği için suyu red ediyor ben napim çok su veirim artık..pazartesi ilk işim doktor

su içirmeyi açken dene canım benim bebeğimdede 1 2 aylıkken olmuştu sonra doktor su içmeli demişti..

canim bol bol sivi ishalede iy gelir.kaynamis su icir bencede

geçmiş olsun canım bu konuda bilgim yok ama dikkatimi çeken bişey oldu erkek çocugunu örümceğemi oturtuyosun sen ?

Canım bizdede 1-2 aylıkken olmuştu.Erkek bebeklerde olabilir demişti doktor.Kum dökme ihtimaline karşı idrar testi yapmıştı.Ama bişey çıkmadı.Korkulacak bişey değil bende çok korkmuştum.Doktor bide bezini istemişti tahlil için.

diğer arkadaşların dediği gibi(sizinkiyle aynı şeymidir bilemem ama) arkadaşımın kız bebeğinde olmuştu.3-4 aylıkken. doktor susuzluktan demişti su içince geçmişti

''geçmiş olsun canım bu konuda bilgim yok ama dikkatimi çeken bişey oldu erkek çocugunu örümceğemi oturtuyosun sen ?'' evet cnm örümceğe 2 aydır biniyor yani...doktor kesinlikle bindirme dedi hayasına zarar verebilir dedi ma napiyim ynalızım evde birde sürekli ayakta dik durmak istiyor mecbur kaldım ...arkadaşlar dediğiniz gibi suyu çok verdim hakikaten 2 gündür kan görmüuyoeum..galiba haklıymışınız teşekürler..çocuğum susuzluktan yanmış..biberonlo veriyodum az içiyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…