acayip fal baktırasım geldi..:)

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.697
798
evet, ben bu güzeli içip soğutayım $13080468.webp

sizde yorumlayın ...

aradada tanışıp kaynaşalım ;)

ayrıca isteyen herkes herkesin falına da bakabilir:6:

Eklentiler

• $13080468.webp
    $13080468.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 82
çok iddialı değilim acemiyim ama 3-5 bişey anlayabılıyorum :) dedıkodunuz yapılıyor kadınlar arasında laflar cıkmıs.içiniz cok sıkılmıs cok kararsız kaldıgınız bır konu var yakın zamanda bu sıkıntınızdan kurtulcaksınız ay dogmus haneye.3 sayısı cıkmıs 3 gune kadar bır mıktar para cıkıcak elinizden cok ıstedıgınız bişeyi alcaksıınız pahalı olmayan bısey .ucak cıkmıs hızlı bı sekılde güzel bir haber alıcaksınız.bırde yuzuk cıkmıs bekarsanız evlılıkle ılgılı olabılır evlıysenız bırıne bı söz verıceksınız dmek oluyo.bırde burda yaslı bı kadın cıkmıs boynu buyuk cıkmıs bu kadar gördüm.

çok iddialı değilim acemiyim ama 3-5 bişey anlayabılıyorum :) dedıkodunuz yapılıyor kadınlar arasında laflar cıkmıs.içiniz cok sıkılmıs cok kararsız kaldıgınız bır konu var yakın zamanda bu sıkıntınızdan kurtulcaksınız ay dogmus haneye.3 sayısı cıkmıs 3 gune kadar bır mıktar para cıkıcak elinizden cok ıstedıgınız bişeyi alcaksıınız pahalı olmayan bısey .ucak cıkmıs hızlı bı sekılde güzel bir haber alıcaksınız.bırde yuzuk cıkmıs bekarsanız evlılıkle ılgılı olabılır evlıysenız bırıne bı söz verıceksınız dmek oluyo.bırde burda yaslı bı kadın cıkmıs boynu buyuk cıkmıs bu kadar gördüm.

ya sağol canım ..zahmet ettin yinede çok tşk ederim...:16:

ben orada bir köpek gördüm galiba çok tatlı :)

bakamıyorum ben, gene koyayım içinden gelir de bakan olursa artık :))

$IMG_7575.webp $IMG_7576.webp $IMG_7574.webp $IMG_7568.webp $IMG_7577.webp $IMG_7579.webp

Back
X