Bu süreçte hep ayni yerde miydiniz 8 yıldır?Haklisiniz öyle olmaya calisiyorum bende ilk başlarıyım gibi degilim 8 yılı devirdim insallah emekliligimi de görürüm azıcık maaşım kaygısız başım olsun yeter yoksa insanlar içinde olmak çok zor çok her gün ise bu insanlari görmek dahi istemiyorum bu insanlar çıksınlar hayatımdan diye diye ise geliyorum bazen öyle bir tükenmişlik sendromuna giriyorum ki yasamak istemiyorum Hayat çok zor bunu içinden beyninden geçiriyorum hatta uyku ile uyanıklık arasında böyle isteksiz kalkıp hazırlanmışlar aslida neşe dolu cıvıl cıvıl bir insanken böyle bir insan hâline soktu beni bu iş ortamı değiştirmek istiyorum ama değişim de zor kökten evini barkini düzenini bozmak gerekecek off off
Bakın ben de 8 yili doldurdum memuriyette ama o kadar zor süreçler yasadim ve hala yaşıyorum ki anlatsam ayri bir bdv konusu olur.
Misal bu eve pandemiden once taşındım 2 sene olmadi bile ama derdi tasasi bitmiyor pandemide eve de tikili kalinca hareket edemedim psikolojik olarak da çöktüm. Ama şükür halime diyorum. En kötüsü evi taşırım napiyim diyorum ki bu 8 senede 4.evim, taşınıp yeni bir düzen kurmak da inanılmaz yorucu ama oturduğun yerden dertlenmek çözüm değil. Bilmiyorum ailenizle mi yaşıyorsunuz ben 3 kere tasindim hep tek basima; nakliyeyi ayarla, abonelikleri kapat yenisini açtır, esya kolile sonra nakliyedekileri takip et kirmasinlar vs diye, tasinma sonrasi evde arizalar cikar usta bul yaptir, kolileri ac eve yerles artı ise git falan inanın hiç mi hiç kolay degil benim gozumde büyüyor. Ama değismeyen tek sey değişimin kendisi diyerek bir sekilde adapte olmaya çalışıyoruz. Kimse duzen bozmak istemez en iyi ben anlarim bu cümleyi, hele ki artik kurulu bir duzenim olsun, işime huzurla gidip geleyim, güzelce çalışayım gerekirse yorulayim ama bu tatli bir yorgunluk olsun, is çıkışı bir arkadasimla kahve iceyim ya da bir etkinliğe katılayim falan... Bunlari ben de istiyorum senelerdir ama olmayınca olmuyor, ben de olanın icindeki guzelligi bulmaya çalışıyorum.
Inanin ki hayatin zor yanlari hep olacak, bir sekilde hayatla birlikte biz de evrilmeli ve ayak uydurmaliyiz degisime.
Kendinize imkansız demek yerine, yapabileceğiniz seyler için ben yaparim diyebilin. Önce kendinize güvenin.