Acayip sinir oldum ...ne bicim kadinlar var..

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
32
Slm kizlar 2 saat once basimdan gecen bi olayi anlaticam size ...

Almanyada bir alisveris markasi her ay indirim yapar alisveris marketlerinde sadece giyil eloktronik esyalar olur ayda sadece 3 gun vardir bende turkiyeye tatile gidicegim icin belki bir seyler bulur aliril diye umut ettil gittim ama kalabalik oldugu saatte degil biraz durgunlastigi saatlerde gittim hamile oldugum icin dikkat etmem gerek...

Neyse kizlar gittim pek umdugumu bulmadil bi kac ufak sey aldim kizima .
Kuyrukta bende onde 9 kisi falan var onumde bir turk aile biraz beklerken tansiyonum dustu hamilelikten olsa gerek kendimi ne kadar toplamaya calissamda olmadi oraya yığildim tam bayilmamistim gozlerim cok bulanikti ..

Turk adam ve alman bi kadin kolumdan tuttu bni gorevli cagirip bi sandalyede oturttu adam hamile oldugumu tansiyonumun dustugunu soyledi gorevlide su falan getirdi biraz kendimk topladim onumden turk bi bayan daha gecti ve dedigi şu tanimiyorum kadini tabi
"Sana ne oldu "
Ben "hamileyim tansiyonum dustu rahatsiz oldum"dedim kizlar kadinin dedigi yine soyle oldu
"Ne diye cikiyorsun disari evinde otur Alla alla sanki ne varda cikiyorsunuz kucuk kizinda var "deyip gecti ben ŞOK SOK SOK ..
Agzimi bile acmadan gecip gitti ne vicdansiz insanlarda varmis insan bi sorar yani hamileyim diye cikmayayim mi ...

Takilma canim ben de hamileyim cok yeni ve calismak zorundayim .Zaman zaman denhe kaybi yaşayabiliyoruz. Gurbettesin bir hemsehrinin bunu soylemesi üzmüş seni ama takılma o dedi diye eve mi tikilcan

kadın kötü bişey dememiş
Gebelikte tansiyon çok tehlikeli
Düştü mü çıktı mı bellide değil üstelik
Varsa öyle bir rahatsızlığınız bencede zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın

Konuşmak için konuşmuş kadın.
Yorum yapmak için yorum yapanlar çok malesef.
Hamilesiniz normal bir kadından daha fazla alıngan ve vücut direnciniz düşük olabilir.
Tansiyon evde de düşer, dışarıya özgü bir durum değil.
Bazen kulakları tıkamak gerekiyor insanlara.

Napalım sayın gebes kadun ınsaanlıktan nasıbını almadı dıye uzulecekmıyız bsver Allah askına o onun sorunu sen nıye dert edınıyrsun bunu bsveeeer

Nasıl oluyorda tanımadığınız insan sizi eleştirebiliyor, insanlar çok tuhaf gerçekten..

Üslup yanlış fakat durum normal .. hamilesin , yanlış anlamadıysam bir de küçük çocuğun var yanında ,kuyrukta bekliyosun ..olacak iş değil .. doğurana kadar indirimleri kaciriver bir müddet .. sağlık önemli ..

Siz bunları yaşarken eşiniz nerde idi allah aşkına ?? Hamilemissinizde yani siz begenseydiniz eşiniz sıraya girip alsaydı ???

Kadın karışmamalı ama haksız sayılmaz.
Yanınızda küçük çocukla dışarıdasınız.
Bayılsanız, kendinizden tamamen geçseniz kızınıza ne olacağını düşündünüz mü?
Eger ilk defa oluyorsa bundan sonra dışarı yalnız çıkmayın.

Çok kafaya takmayın derim. O değilde ben mağazayı merak ettim:))

Kirk kat yabancinin soyledigi bir seye neden caninizi sıktınız? İnsanlara bu kadar deger vermeyin. Kadin belki mizaci sert birisidir. İndirim zamani cok kalabalik oluyor, kucucuk kizinla neden ciktin yavrum, diyen teyzeyle ayni anlamda soylemistir eminim. Ama bazilari serttir. Kadin belli ki oyle biri.

Bu başınıza ilk kez gelmemiş anlatımınızdan belli , eğer hamilelikte tansiyon düşüklüğü yaşıyorsanız neden küçük çocukla yanınızda başka bir yetişkin olmadan dışarı çıkıyorsunuz? Siz bayılsanız çocuğun yaşayacağı trajediye mi yanayım karşınızdakine mi yanayım inatla çocuklu hamile bir kadının indirim kuyruğunda bayilmasini normal karşılayıp kadinin dediklerini anormal saymanıza mi yanayım bilemedim.

Bu kadar ayrıntı verip uzuuun uzuuun yazınca gerçekten şok şok şooook bi olay olduğunu sandım ama kadının deDigi bencede çok doğru orda sıra beklerken değilde kimsenin olmadığı biyerde düşüp bayilabilirdiniz daha kötü sonuçlar olabilirdi
dikkat edin kendinize...

Sizinde başınıza hep alışverişte birsey geliyor neydi birde muz olayiniz mi vardı. Alman bi adam sizi savunmustu.

Kadının dediğinde kötü birsey görmedim.
Hani çocuğun ayağı takılır düşer ya "ah be çocuğum ne diye koşarsin ki " deriz. Onun gibi bir tepki olarak algiladim. Hormonların etkisinden farklı algılamissiniz sanırım siz

Kadının söyleme tarzı yüzünden alınmış olabilirsiniz ama haklı.
Yanınızda çocuk da varmış karnınızda da var. O sıraya ne diye girersiniz?
Bariz kalabalık bir ortam. Bayılırken bile bebeğe zarar verebilir düşme şekliniz.
Biraz daha dikkatli olmalısınız bence.
Hiç dışarı çıkmamak değil tabi ki sadece kalabalık yoğun yerlere gidip sıra beklemek akıl karı değil. Hamile değilken bile tahammülüm yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…