Fikrime değer verilmediği doğru. Tedaviye başlanacak ancak biraz gecikmeli başlanacak. Bana ve eşime kalsa çoktan biyopsi alınmış ve sırada ne varsa ona geçilmişti ama umarım bunda da vardır bir hayır.Danışılmış, ama demekki fikrinize çok önem verilmemiş ki tedaviye başlanmamış, dolayısıyla burda tekrar sormanız birşeyi değiştirmeyecek o yüzden dert etmenizede gerek yok.
Başınız sağolsun. Kanser annenizin peşini bırakmamış... Çok uzun süreçler. Çok yorucu, yipratici. Onlar babaları ne derse onu yapmak durumunda. İsterdim tabii ki biran önce biyopsi özelde yapılsın ve istedikleri hastanede baktirsinlar, sonucu göstersinler, devamında ne gerekiyorsa o yapılsın. Burada süreç biraz yavaş işliyor ve konu karaciğer, çok hızlı yayılan bir kanser karaciğer kanseri. Üstelik metaztas var mı yok mu o bile belli değil ki karaciğerin kendinden tümör üretmesi nadir diye biliyorum. Çoğunluğu metaztas tümörü oluyor. başka organdan sıçramış oluyor karaciğere. Bu bilinmezlikler beni korkutuyor. Hakkımizda hayırlısı olsun.Bende annemi kanser hastaligindan dolayi kaybettim.
Ilk once meme kanseriydi hemen özele gittik hızlı bir sekilde teshis konuldu ve tedavisi tamamlandi ama bu konuda en iyi doktoru arastirdik kendimizce ona goturduk.
Daha sonra lösemi oldu o zamanda bu konuda cok iyi doktorlar hep universite hastanelerinde oldugu icin ayrica ilik naklinden sonra da cokkk uzun bir surec olacagi icin universite hastanesini tercih ettik.(özele de gidenlerin yorumlariyla)
O surecte bazi akrabalarimiz aaaa sizin paraniz mi yok neden devlete gidiyorsunuz ozele gidin gibi soylemleri oldu cok sinir bozucuydu.
Sanki biz para icin Universite Hastanesine gidiyormusuz para annemin sagligindan daha onemliymis gibi bir algı olusturuldu.
Annemin hastaliklarina mi uzulelim, milletin sacma sapan konusmalarina mi...
Annem losemiyi de yendi ilik nakline gerek kalmadan..
Ama sonra mide kanserine yakalandi arastirdik yine doktor ozele gittik olmadi maalesef..
Soyleyecegim su ki kanser hastaligi cok uzun bir surec iceren her biri birbirinden cok farkli tedavileri olan oldukca uzun yorucu uzucu bir tedavi programi iceriyor.
Fikrinizi beyan etmissiniz kotu niyetli oldugunuzu dusunmuyorum ama belki vardir onlarinda bir bildigi.
Sagolun tesekkur ederim.Başınız sağolsun. Kanser annenizin peşini bırakmamış... Çok uzun süreçler. Çok yorucu, yipratici. Onlar babaları ne derse onu yapmak durumunda. İsterdim tabii ki biran önce biyopsi özelde yapılsın ve istedikleri hastanede baktirsinlar, sonucu göstersinler, devamında ne gerekiyorsa o yapılsın. Burada süreç biraz yavaş işliyor ve konu karaciğer, çok hızlı yayılan bir kanser karaciğer kanseri. Üstelik metaztas var mı yok mu o bile belli değil ki karaciğerin kendinden tümör üretmesi nadir diye biliyorum. Çoğunluğu metaztas tümörü oluyor. başka organdan sıçramış oluyor karaciğere. Bu bilinmezlikler beni korkutuyor. Hakkımizda hayırlısı olsun.
Dışarıdan durumları iyi görünebilir ama belki de sizin bilmediğiniz maddi bir sıkıntıları vardır. Olamaz mı?İyi akşamlar herkese. Bir yakinim karaciğer kanseri, 10 santim tümör var cigerde. On gün sonra devlette biyopsi olacak, sonucun çıkması da bir o kadar sürer. Bu aile durumu yerinde olan bir aile ama
Biyopsiyi ve diğer çekimleri özel hastanede kısa sürede yaptirmayi reddediyorlar. Durum bence acil, biran önce tedavi başlamalı ama konuştukça da ben kötü oluyorum. Susmali miyim?
Hepsinde, hastanın birşeyi yok gibi bir hava var. Acelemiz yok diyorlar.
Hepsi ayrı kanser türleri, ben de ilk defa duydum, büyük talihsizlik.Sagolun tesekkur ederim.
Sizinde basiniz sagolsun beni anladiginizi dusunuyorum sizde yasamissiniz.
Anneminki buyuk talihsizlikti metastaz degildi hicibiri birbirinden hep ayri kanser turleriydi ve literatürde tek diyordu doktorlar.
Önce tanı konulup sonra pet cekimi yapiliyor zaten.
Simdi ne dusunuyorlar bilmiyorum bazi hastaneler ya da doktorlar taninin illaki kendi hastanelerinde yapilmasini uygun goruyorlar.
Belki iki defa biyopsi yapilmasini istemiyorlardir.
Umarim ki sagligina kavusur.
Ama muhtemelen karaciger.nakli gerekecek.
Bu da uzun surec belki onlarda o yuzden devlete gidiyordur.
Dışarıdan durumları iyi görünebilir ama belki de sizin bilmediğiniz maddi bir sıkıntıları vardır. Olamaz mı?
Yada devletteki doktorlara daha çok güveniyorlardır. Benim de kardeşim kanser, annem ne kadar seni büyük şehirlere götürelim orada özellerde iyi doktorlar var dese de hayır ben doktoruma güveniyorum dedi ve ameliyatını şehir hastanesinde oldu. Şuan tedavileri devam ediyor, Rabbime binlerce şükürler olsun ki durumu şuanda iyi.
Belki özelde süreç daha çabuk ilerliyor ama onkoloji hastası olarak ücretsiz tedavi görmek için önce tüm tahlillerini ve raporlarını o hastanede ücretli yaptırıp onkoloji hastası olduğuna dair belge alman gerekiyor. Bu da maliyetli oluyor.
Madem burada konu açacak kadar derdine düştünüz, siz destek olun?
üzücü bir şey tabi ama sizlik bir durum yok tabi kendileri bilirİyi akşamlar herkese. Bir yakinim karaciğer kanseri, 10 santim tümör var cigerde. On gün sonra devlette biyopsi olacak, sonucun çıkması da bir o kadar sürer. Bu aile durumu yerinde olan bir aile ama
Biyopsiyi ve diğer çekimleri özel hastanede kısa sürede yaptirmayi reddediyorlar. Durum bence acil, biran önce tedavi başlamalı ama konuştukça da ben kötü oluyorum. Susmali miyim?
Benim babamda karaciğer kanseri 3 evre bence kesinlikle beklemek gibi bir hata yapmasınlar diğer türlü bekle dur çıksın sonuç rabbim şifa versinİyi akşamlar herkese. Bir yakinim karaciğer kanseri, 10 santim tümör var cigerde. On gün sonra devlette biyopsi olacak, sonucun çıkması da bir o kadar sürer. Bu aile durumu yerinde olan bir aile ama
Haklısınız, babaniza acil şifalar dilerim.Benim babamda karaciğer kanseri 3 evre bence kesinlikle beklemek gibi bir hata yapmasınlar diğer türlü bekle dur çıksın sonuç rabbim şifa versin
Bana fikrim sorulmasaydi zaten soylemezdim. Kendileri bilir tabii ki.üzücü bir şey tabi ama sizlik bir durum yok tabi kendileri bilir
Allah razı olsunHaklısınız, babaniza acil şifalar dilerim.
anneniz çok çekmiş hastalıklardan.mekanı cennet olsun başınız sağolsunBende annemi kanser hastaligindan dolayi kaybettim.
Ilk once meme kanseriydi hemen özele gittik hızlı bir sekilde teshis konuldu ve tedavisi tamamlandi ama bu konuda en iyi doktoru arastirdik kendimizce ona goturduk.
Daha sonra lösemi oldu o zamanda bu konuda cok iyi doktorlar hep universite hastanelerinde oldugu icin ayrica ilik naklinden sonra da cokkk uzun bir surec olacagi icin universite hastanesini tercih ettik.(özele de gidenlerin yorumlariyla)
O surecte bazi akrabalarimiz aaaa sizin paraniz mi yok neden devlete gidiyorsunuz ozele gidin gibi soylemleri oldu cok sinir bozucuydu.
Sanki biz para icin Universite Hastanesine gidiyormusuz para annemin sagligindan daha onemliymis gibi bir algı olusturuldu.
Annemin hastaliklarina mi uzulelim, milletin sacma sapan konusmalarina mi...
Annem losemiyi de yendi ilik nakline gerek kalmadan..
Ama sonra mide kanserine yakalandi arastirdik yine doktor ozele gittik olmadi maalesef..
Soyleyecegim su ki kanser hastaligi cok uzun bir surec iceren her biri birbirinden cok farkli tedavileri olan oldukca uzun yorucu uzucu bir tedavi programi iceriyor.
Fikrinizi beyan etmissiniz kotu niyetli oldugunuzu dusunmuyorum ama belki vardir onlarinda bir bildigi.
Amin sagolun tesekkur ederim.⚘anneniz çok çekmiş hastalıklardan.mekanı cennet olsun başınız sağolsun
insanlar şuan şokta olabilir kabullenmek için zamana ihtiyacı olabilir. ailesinde 5 kişi kanser olan ve onkoloji bölümünde çalışmış biri olarak söylüyorum insanlara kabullenmeleri için zaman tanıyın üstüne gitmeyin stres olmasın daha fazla 1 aydan hiç birşey olmaz benim dayımda akciğer kanseri malesef ay kemoterapiyi kabul etmedi ama biz bekledik kabullenmesini üstüne gitmedik sizin için çok zor beklemek biliyorum ama inanın onlar için daha zor kabullenmekİyi akşamlar herkese. Bir yakinim karaciğer kanseri, 10 santim tümör var cigerde. On gün sonra devlette biyopsi olacak, sonucun çıkması da bir o kadar sürer. Bu aile durumu yerinde olan bir aile ama
Evet. Taninirim diye yakınım diyorum. Eski konuma bakın, sonucu çıktı hemen buraya yazdım çünkü sonucu üç gün sonra gösterdiler ancak doktora. Ben aramin çokta iyi olmadığı kayınvalidem.icin eşimle de kötü oldum. Eşim de bıktı israrlarimdan. Beni dinlemiyor babam diyor ki haklı. Babası eski kafada bir adam ve kendisi de geçmişte kanser atlatmasina rağmen ağırdan alıyor her şeyi.
Bazen bazı şeyler bizim düşündüğümüz gibi olmuyor. Benim de yakın bir tanıdığım kanser hastasıydı ve kendi isteği ile özele gidip süreci hızlandırmayı reddetti. Çünkü özellerin para almak için ekstra tedavi, tahlil, genel tabloyu çok kötü gösterme, acil yatış gibi yöntemlere başvurduğunu düşünüyordu. Nitekim haksız da değildi. Belki ailesi de böyle düşünüyordur. Devlet hastanelerinde artık özelden çok daha iyi imkanlar var.İyi akşamlar herkese. Bir yakinim karaciğer kanseri, 10 santim tümör var cigerde. On gün sonra devlette biyopsi olacak, sonucun çıkması da bir o kadar sürer. Bu aile durumu yerinde olan bir aile ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?