Acele etmek gerekmiyor mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Gri-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay nasıl bir aile bu ya?! İnanılmaz sinirlerim bozuldu.

On gun beklenecekti biyopsi için ancak devreye akrabamız olan bir başhekim girdi bugün. Biyopsi yarın alınacak. Sonraki süreçte hızla devam edecek. Kayinpederimin başhekim akrabası var ama aramak daha yeni aklına geldi, eşim hatırlattı onu da. Neyse, Buna da şükür diyelim.

Bugün sürecin hızlanması adına bir adım atıldı. Bundan sonra tani hemen konulup, inşallah tedavi beklenmeden başlayacak. Eşim pisirik değil bu arada. Eşim ısrar etmeseydi bir biyopsi için hala on gün beklenecekti.

Yorumlarin tamamini okumadim ama size soyleyecwgim sey dogrudan sizden bir cozum istenmedikce/beklenmedikce hic kimsenin surecine karismamaniz ve bu duruma burda konu acacak kadar mudahil olmamaniz.

Çok teşekkür ederim, ne kadar iyisiniz. cerrah Paşa'nın o uzun koridorlarinda az senelerim geçmedi, bahçesinde... bana sorsalar zaten orada birçok hocaların hocası var, annemin hocasi Canan hanım mesela, kadın bir telefon açardı hemen ne yapılacaksa bekletmeden yapilirdi. Kayinpederim doktor tavsiyesini şiddetle reddetti ne yazık ki. Neyse ki, artık başhekim akraba devreye girdi. Biyopsi vs hemen alınıp tani konulacak. Ondan sonra o başhekimin öncülüğünde Dalin da çok iyi bir doktorla devam edilecek tedaviye.

Sakin

Bunu kızı istedi. Tümörün ne olduğunu nasıl yayıldığını bilmek istedi. Sadece ona anlattım. Gerçi zaten umursamadı.
Bu savunma makul değil. İnternet çağında kendi bulamıyor da sizden mi video istiyor. Kusura bakmayın ama kvnin hastalığından ziyade sözünüzün dinlenip dinlenmemesi derdine düşmüşsünüz. Hastalıklar bireyseldir. Anneniz öyle diye herkes öyle olacak değil. Ayrıca karaciğer, akciğere göre daha rahat atlatılıyor. Çevremde nakil olup iyileşen karaciğer kanseri hastaları var. 10 gün uzun bir süre değil. Gereksiz panik yaratıyorsunuz.

Sözümün dinlenmesi derdine düşsem, dinlenmediginde aman banane der geçerdim. Ben kötü olma pahasına tedavinin hemen başlaması için çabaladım eşimle ve bu da sonuç verdi şükür.

kişi hasta olduğunu biliyor mu ?
belki öğrenmesini istemedikleri için süreci ona çaktırmadan yürütmek istiyorlardır ?

kişi hasta olduğunu biliyor mu ?
belki öğrenmesini istemedikleri için süreci ona çaktırmadan yürütmek istiyorlardır ?
Cigerinde bir sorun olduğunu biliyor. Kitle olduğunu biliyor şuan ama iyi huylu olup olmadığıni ve kitlenin büyüklüğünü bilmiyor. Saygı duyuyoruz biz de, ailesinin kararı tamamen söylenmemesi.

Cigerinde bir sorun olduğunu biliyor. Kitle olduğunu biliyor şuan ama iyi huylu olup olmadığıni ve kitlenin büyüklüğünü bilmiyor. Saygı duyuyoruz biz de, ailesinin kararı tamamen söylenmemesi.

tüm sayfaları okumadım yazıyordur muhtemelen, kaç yaşında ?
ileri bir yaşsa üzülmesini istemiyor olabilirler.

E tamam size danışmışlar, sizde özele gitmelerini söylemişsiniz kabuk etmemişler. Ne yapabilirsiniz ki?

E tamam size danışmışlar, sizde özele gitmelerini söylemişsiniz kabuk etmemişler. Ne yapabilirsiniz ki?
Bugün yakın akraba olan bashekimi aradilar ve süreci o ele aldi. Biyopsi yapılması ve sonucu için 20 gün beklenecekti, şimdi bir hafta içinde hallolacak. Tabii bu benim sayemde değil, eşimin sayesinde oldu. Bosa vakit kaybı bir kanser hastası için çok kotu bir şey.

Rica ederim.
Bu hastalıkla ilk kez karşılaşan insanlar genelde hastaneden randevu almaya çalışıyorlar haliyle aylar sonrasına gün veriliyor. Bu sebeple yazmak istedim. 2000 yılında da babam hastayken bu şekilde ilerlemiştik,2004de kaybettik ama 4 sene tedavisini gördü Çapa'da.
Yakın zamanda da bir yakınım hastalanınca hemen babamın doktoruna gittim tahlillerle,hastamız ayaklansaydı aynı şekilde hızlıca tedavisine başlanacaktı.
Evet en iyi hastaneler bunlar kanser tedavisinde.
İşlemleri hızlandırmalarına sevindim zira ben bahsettiğim yakınımı 3 ay gibi bir süre içerisinde agresif bir tür kanserden kaybettim. O kadar hızlı yayılıp hastamı yatağa düşürdü ki size anlatamam. Bu sebeple hızlı hareket etmek istemenizi anlıyorum zira agresif bir türse çok hızlı metastaz yapabiliyor.
Umarım iyileşir hastanız. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…