- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.864
- 1.423
- 60
Ya kahve dediğim damla sakızlısından tut
Az kavrulmuşuna baya geniş kapsamlı bişey.
Yanında draje poşetide olacak..
Üzerine de hatırlı muhabetler falan filan bişiler yazıcam :)
Dışarıda yemeğe hepiniz bozuluyorsunuz maşallah
İyi ki sizinle elti olmuyorum
Dışarda davet iyi ama özel değilse merak ettim eve neden çağıramıyorsunuz :)
Ayrıca hediyeler gayet iyi beğendim ben :)
Yaaa elbette guzel oluyor ama ben de mahvoluyorum birini cagirinca. 1 yasinda oglum var durmuyor zaten ben yemek yaparken. İnsanlar cok doke saca yiyor,onlerine onluk baglicam yakindaAaaaa olmadı ev yemeği gibisi varmı hiç:))
Ben bozulmam hoşuma gider de siz niye evde yemeğe misafir alamıyorsunuz? Dışarı götürülecek insan var, götürülmeyecek insan var.
Bir de bozulursa ailesini davet etmemenize bozulabilir. Ben buna bozulurdum sanırım.
valla okuyunca ben de öyle düşündüm ya alınma:))Yazdım sebeplerimi bir yorumumda
Görmüşsündür :)
Altından kalkabileceğim birşey değil demek istemiyorum ama
yorgun argın, sadece hizmet etmek istemiyorum
böyle yazınca tembell olduğuma kanaat getirdim.
Yaaa elbette guzel oluyor ama ben de mahvoluyorum birini cagirinca. 1 yasinda oglum var durmuyor zaten ben yemek yaparken. İnsanlar cok doke saca yiyor,onlerine onluk baglicam yakindahem onden hem de onlar gidince temizlik cok yorucu. Ben de kimseye gitmek istemiyorum cunku ev sahibi surekli ugrasip didiniyor, yuzunu bile goremiyoruz. Birsuru dezavantaj yani ev davetinde
hediyeleriniz gayet zarif, hiçbir sorun yok. ama bu kadar incelikli düşünmek zorunda değilsiniz bence, yani bu benim fikrim. henüz evli bile değiller. ama tabii sevdiyseniz ve samimi olmak istiyorsanız bilemem. ama ben yapım itibariyle elti görümce vs samimi olacağımı sanmıyorum.
Benle elti olabilirmissin,bendeki densiz gorumceyi verip seni elti olarak almak istiyorum :)Ya kahve dediğim damla sakızlısından tut
Az kavrulmuşuna baya geniş kapsamlı bişey.
Yanında draje poşetide olacak..
Üzerine de hatırlı muhabetler falan filan bişiler yazıcam :)
Dışarıda yemeğe hepiniz bozuluyorsunuz maşallah
İyi ki sizinle elti olmuyorum
Yok ben de böyle olacağım yoldaş arıyorum heheYazdım sebeplerimi bir yorumumda
Görmüşsündür :)
Altından kalkabileceğim birşey değil demek istemiyorum ama
yorgun argın, sadece hizmet etmek istemiyorum
böyle yazınca tembell olduğuma kanaat getirdim.
hediyeler güzel zevkli ben olsam hoşuma gider açıkçası
ama dışarıda yemek çok da iyi olmaz gibime geldi
eve neden alamıyorsunuz bende merak ettim
Hediyeler süper. Hiç bozulmam çünkü bende öyle yapıyorum. İçim ısınır sana derim.ne süper elti aynı benim gibi beceriksiz:) (cidden severim eltimi böyle olsa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?