Acemi elti

Bu seferlik alirsin, sohbetlerinizde de" bazen disarda takilalim yigelim icelim, daha farkli olur" diye soyliye bilirsin. Hediyelerin guzel evet, bir arkadasin yazdigi gibi, yaninda bir pasta olsa, guzel olur diye dusunuyorum.

Evet pastayı ekledim şuan hafızama
Onu giderken alırım.

sen ara bak o kızcağız aramış evlerine davet etmiş iyi eltiyi oynuyor zaar :))))))))))

Ben bozulmam
sonrada eglenmeye gıderdık

Evet
Ben yorumlara cevap verirken sen böyle yazmaya devam et
İyi oluyor

Dışarıda yemeğe davet ederdim, sonuçta dışarıdaki yemek de maddi olarak külfetli!

Güzel bir mekanda yemeğe davet etsen, İnan ki az geleceğini de düşünmüyorum.

Tatlı dil, samimiyet, hoş sohbet... Bunlar varsa, yemektir, çaydır, şudur, budur... Çok da önemli değil

Ama bu is boyledir yani.herkes boyle usense kimse kimsenin evine gidemez ki:)haftasonu alin bence.madem sevdiniz kizi.birazcik katlanin yorgunluga.onlar sizi davet etmis hem.kibar bir bayansiniz incelik etmeniz lazim.disarda cok ozensiz olur bence.
Ben de oyle diyorum zaten,kimse kimsenin evine gitmesin,disarida gorusulsun. Hele ki yemege misafir tamamen anlamsiz. Yorulmaya hic gerek yok

Ama o da benim ailemi davet etmedi ki.
Ben eşim oğlum sadece.

Sizin aileniz değil kayinpeder, kayinvalide falan da gelecek sandım. Sadece sizseniz mesele değil. Ama ailesi mi ağırlayacak sizi yoksa eltiniz mi? Aile ağırlayacaksa onları da davet etmek gerekir diye düşünüyorum. Eltiniz kendi evinde ağırlayacaksa aileye gerek yok.

1. Cevap: hediyelerini begendim. Guzel bence.
2. cevap: evet, sende davet etmelisin.
3. Cevap. EVE... dışarı davet etsen ben olsam bozulurum.

Soru 1: neden eve davet alamiyorsunuz? Merak ettim

Ben direk eşimin kardeşiyle konuşim dil mi.
O zaten benim yemeğe misafir almadığımı biliyor.
Hani onları almayıp
Daha sonra başkalarını ağırlamak gibi bir durum söz konusu olmayacak.

Yazdıklarına katılıyorum herkesin tarzı farklı sonuçta.

Yemeğe neden misafir alamıyorsunuz? Mantıklı bir açıklamanız varsa alınmaz sanırım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…