Bu seferlik alirsin, sohbetlerinizde de" bazen disarda takilalim yigelim icelim, daha farkli olur" diye soyliye bilirsin. Hediyelerin guzel evet, bir arkadasin yazdigi gibi, yaninda bir pasta olsa, guzel olur diye dusunuyorum.
sen ara bak o kızcağız aramış evlerine davet etmiş iyi eltiyi oynuyor zaar :))))))))))Keşke böyle bir eltim olsaydı..
5 ay önce nisan oldum ..
Ne çağıran ne hediye alan nede arayan oldu..
Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz .
Hoş dusunmussunuz .
Benim için de dışarı daveti daha iyi olurdu.
Hem yemekten sonra dolaşma sansiniz olur ..
Aynen şuan şükrederken buldum kendimi
Ya kk kadınlarından biri olsaydııı
Yaaa elbette guzel oluyor ama ben de mahvoluyorum birini cagirinca. 1 yasinda oglum var durmuyor zaten ben yemek yaparken. İnsanlar cok doke saca yiyor,onlerine onluk baglicam yakindahem onden hem de onlar gidince temizlik cok yorucu. Ben de kimseye gitmek istemiyorum cunku ev sahibi surekli ugrasip didiniyor, yuzunu bile goremiyoruz. Birsuru dezavantaj yani ev davetinde
herkes ne hayallerle evleniyor sonra bir bakıyor hayatına asla sokmayacağın kişilerle akraba olmuşsunAynen şuan şükrederken buldum kendimi
Ya kk kadınlarından biri olsaydııı
sen ara bak o kızcağız aramış evlerine davet etmiş iyi eltiyi oynuyor zaar :))))))))))
Eltin de burada konu açar. Ben eltimi eve davet ettim ama o niye beni dışarıda ağırladı diye :)
Ben de oyle diyorum zaten,kimse kimsenin evine gitmesin,disarida gorusulsun. Hele ki yemege misafir tamamen anlamsiz. Yorulmaya hic gerek yokAma bu is boyledir yani.herkes boyle usense kimse kimsenin evine gidemez ki:)haftasonu alin bence.madem sevdiniz kizi.birazcik katlanin yorgunluga.onlar sizi davet etmis hem.kibar bir bayansiniz incelik etmeniz lazim.disarda cok ozensiz olur bence.
iyi insan elti olunca mı kötü olacak iyi insanlarmışsınız bacım beeeSeboş ya hemen öyle düşünme bence.
Bak biz 2 elti iyiyizdir mesela..
Ama o da benim ailemi davet etmedi ki.
Ben eşim oğlum sadece.
Evet
Ben yorumlara cevap verirken sen böyle yazmaya devam et
İyi oluyor
sen ara bak o kızcağız aramış evlerine davet etmiş iyi eltiyi oynuyor zaar :))))))))))
şöyle sıcak bir ev ortamı benim hoşuma giderBen de oyle diyorum zaten,kimse kimsenin evine gitmesin,disarida gorusulsun. Hele ki yemege misafir tamamen anlamsiz. Yorulmaya hic gerek yok
Pfffff.
İnsanlar karşıda ki kişinin durumunu anlamayacak kadar sığ tipteler.
Bu bozulmalık bir durum değil ki.
Bozulacak haddi kendimde görmezdim açıkçası.
Herkesin kendi hayatının kuralı, düzeni, işleyişi vardır.
İlla herkes bizim gibi olmak zorunda mi ya.
Hayret bir sey.
Nasıl sinirleniyorum şöyle durumlarda.
Şuana kadar kimseyi eve almadıysanız eğer eşinin kardeşi bu durumdan haberdardır.
Siz dışarı yemeğe davet ettiğiniz de bunu nişanlısına kendi açıklayabilir.
Yengemin hayat felsefesi böyle. Yemeklerde dışarıda buluşuyoruz, sakın yanlış anlama herkesin kendine gore bir düzeni var vs desin iste.
Neden insanlar herkesi kendi gibi görmek zorunda ya da beklentilerini düşürmeden yaşamak zorundaymış gibi davranıyorlar anlayamiyorum
Hediyeler çok güzel olur.
Sonuçta siz düşüncesiz ve mesafeli bir insan olsanız hediye almazdınız. Ben böyle bakarım olaya.
Ayrıca bu hafta sizi davet etti diye haftaya hemen sizin davet etmeniz gerekmez.
Biraz zaman girsin.
Bana gore de ilk davet için dışarısı daha uygun mesela.
İnsan samimi oldukça evinde ağırlar.
canım benimkisi latife iyi olmak kolay aslında kötü olmak zor buna rağmen etraf kötüyle dolu kader işte :))))))))belki iyi biri ..
her iletişim kurmaya çalışana önyargı ile yaklaşırsak duvar örersek kötü olan biz olmazmıyız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?