- 3 Nisan 2014
- 36.219
- 147.768
- 798
Ben de oyle diyorum zaten,kimse kimsenin evine gitmesin,disarida gorusulsun. Hele ki yemege misafir tamamen anlamsiz. Yorulmaya hic gerek yok
@_asmunikal_ anladın zaar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oyle diyorum zaten,kimse kimsenin evine gitmesin,disarida gorusulsun. Hele ki yemege misafir tamamen anlamsiz. Yorulmaya hic gerek yok
Onlar bize geldi onun araması lazımdı . .sen ara bak o kızcağız aramış evlerine davet etmiş iyi eltiyi oynuyor zaar :))))))))))
sen ara bak o kızcağız aramış evlerine davet etmiş iyi eltiyi oynuyor zaar :))))))))))
iyi insan elti olunca mı kötü olacak iyi insanlarmışsınız bacım beee
mesafe iyidirOnlar bize geldi onun araması lazımdı . .
O lazımdı bu lazımdıdan ziyade ben zaten bi sıcaklık samimiyet görsem yine davet ederdim . .
Malesef yok.
Bende çok soğuk davranıyorum artık.
Adımı soğuk koymuşlar.
Kimbilir daha neler diyorlar :)
Benimle nasıl konuşması gerektigini bilemiyorlarmis .
Şaka sevmiyor aliniyormusum .
Cokta iyi yapiyormusum size az bile
Resmen icimi döktüm![]()
Kendisi ev daveti sevebilir, sen de sevmek zorunda degilsin ki ama. Biz guneydoguluyuz mesela,yemege misafir almak tam bir iskence,cok agir yemeklerimiz cok teferruatli adetlerimiz var. Bunlari yapacagima hic yapmamak bana daha mantikli geliyor. Oyle kekle borekle kimseyi agirlayamayiz bizim memlekette. Dolayisiyla cok yorucu. Bir de bana gelenler hep vurdumduymazlar. Telefon edip kendi kendilerini davet etttire ettire misafirden soguttular beni. Simdi herkesi kovaladimİşte buu :)
Dil mi yaa mutfaktan çıkamıyor insan.
Topla kaldır.
Ama bütünlük olmaz diyor
Şimdi o seni eve davet edip hizmet edecek
sen hazır yere götüreceksin gibi algılanıyor.
Haklılık payı var ama yanlış anlaşılması hiç hoş değil yaa.
Cok tatlisiniz ama iste uyan var uyamayan varşöyle sıcak bir ev ortamı benim hoşuma gider
bir eltim var Allah size inandırsın yemek yapamadığı için evine kimseyi almıyor.dışarda buluşuyoruz çok geriliyorum hele hesap gelince :)))))))Yemeğe neden misafir alamıyorsunuz? Mantıklı bir açıklamanız varsa alınmaz sanırım diye düşünüyorum.
Hahaha@_asmunikal_ anladın zaar![]()
Hediyeler cok cici bence.
Neden eve cagıramıyosunuz yemege?
Doğrudur :) yemek konusunda kendine güvenemiyorsa..bir eltim var Allah size inandırsın yemek yapamadığı için evine kimseyi almıyor.dışarda buluşuyoruz çok geriliyorum hele hesap gelince :)))))))
Benle elti olabilirmissin,bendeki densiz gorumceyi verip seni elti olarak almak istiyorum :)
konu sahibinin eltisi oluvereyim bir an için demiştimDoğrudur :) yemek konusunda kendine güvenemiyorsa..
Evetmesafe iyidir
mesafe iyidir
Bozulmam,aksine be kadar hos ne kadar modern bir insan derim senin icinDışarıda yemek davetime bozulmazsan olabilir![]()
ancak sonra sosyalleşeyim iyi gelin olayım diye sızlanma net olEvet
En küçük gorumcemi fena bozdum .
Haddini inanılmaz aştı.
Şimdi çok rahatim, herkes ayağını denk alsin . .![]()
Yok ben de böyle olacağım yoldaş arıyorum hehe
Ben hani özel bir durum sandım bir anda kötü bir durum mu acaba allah korusun dedim
En iyisini yapıyorsun valla çağırmayınca eşinin tarafı dedikodunu yapıyordur belki ama çağırınca da her şeye burun kıvırıyorlar ya yemeğe ya hizmete sen dört dörtlük hazırlansan da yani boşver :)