• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acemi elti

sen ara bak o kızcağız aramış evlerine davet etmiş iyi eltiyi oynuyor zaar :))))))))))
Onlar bize geldi onun araması lazımdı . .
O lazımdı bu lazımdıdan ziyade ben zaten bi sıcaklık samimiyet görsem yine davet ederdim . .
Malesef yok.
Bende çok soğuk davranıyorum artık.
Adımı soğuk koymuşlar.
Kimbilir daha neler diyorlar :)
Benimle nasıl konuşması gerektigini bilemiyorlarmis .
Şaka sevmiyor aliniyormusum .
Cokta iyi yapiyormusum size az bile :D
Resmen icimi döktüm :halay:
sen ara bak o kızcağız aramış evlerine davet etmiş iyi eltiyi oynuyor zaar :))))))))))

Onlar bize geldi onun araması lazımdı . .
O lazımdı bu lazımdıdan ziyade ben zaten bi sıcaklık samimiyet görsem yine davet ederdim . .
Malesef yok.
Bende çok soğuk davranıyorum artık.
Adımı soğuk koymuşlar.
Kimbilir daha neler diyorlar :)
Benimle nasıl konuşması gerektigini bilemiyorlarmis .
Şaka sevmiyor aliniyormusum .
Cokta iyi yapiyormusum size az bile :KK70:
Resmen icimi döktüm :halay:
mesafe iyidir

İşte buu :)
Dil mi yaa mutfaktan çıkamıyor insan.
Topla kaldır.
Ama bütünlük olmaz diyor
Şimdi o seni eve davet edip hizmet edecek
sen hazır yere götüreceksin gibi algılanıyor.
Haklılık payı var ama yanlış anlaşılması hiç hoş değil yaa.
Kendisi ev daveti sevebilir, sen de sevmek zorunda degilsin ki ama. Biz guneydoguluyuz mesela,yemege misafir almak tam bir iskence,cok agir yemeklerimiz cok teferruatli adetlerimiz var. Bunlari yapacagima hic yapmamak bana daha mantikli geliyor. Oyle kekle borekle kimseyi agirlayamayiz bizim memlekette. Dolayisiyla cok yorucu. Bir de bana gelenler hep vurdumduymazlar. Telefon edip kendi kendilerini davet etttire ettire misafirden soguttular beni. Simdi herkesi kovaladim ;) sadece disarida gorusme tekliflerini kabul ediyorum. Hep onlar mi mutlu olacak azcik da ben olayim

Kızlar şunu da söylemem lazım
Yemeğe misafir almıyorum dediğim zaman sanki
misafir sevmiyor gibi bir algı oluşabilir ki oluştu da sanırım :)

Şimdi bizim kültürümüzde yok aslında.
Akşam yemeğine gidilmez.
Yemekten sonra çaya yada kahveye yafa kahvaltıya gelenim gidenim çok olur.
Akşam yemeği bambaşka bir şey.
Teferruatı fazla.
Çalışan kadınlara bu anlamda anlayış gösterilir.
Eşimin ailesi de aynı anlayışı gösterdiği için
sorun yaşamadım bugune kadar.

Yemeğe neden misafir alamıyorsunuz? Mantıklı bir açıklamanız varsa alınmaz sanırım diye düşünüyorum.
bir eltim var Allah size inandırsın yemek yapamadığı için evine kimseyi almıyor.dışarda buluşuyoruz çok geriliyorum hele hesap gelince :)))))))

Neden evinize yemeğe misafir almadınız sakıncası yoksa sorabilir miyim ?

Hediyeleriniz cok hosmus, giderken tatli da alirsaniz tam olur.
Hic bir zaman eve misafir kabul etmeyecek misiniz? Bi yerden baslamak gerekir bence sonucta her zaman disari da olmaz.
Ben takilmazdim disari da yemege ciksak.

Bu arada hediyelerini de cok begendim, bana gelen en son ayak havlusundansa cok daha ince :KK53:

Yok ben de böyle olacağım yoldaş arıyorum hehe :KK70:
Ben hani özel bir durum sandım bir anda kötü bir durum mu acaba allah korusun dedim
En iyisini yapıyorsun valla çağırmayınca eşinin tarafı dedikodunu yapıyordur belki ama çağırınca da her şeye burun kıvırıyorlar ya yemeğe ya hizmete sen dört dörtlük hazırlansan da yani boşver :)

Dedikodu olmuşsa da hiç duymadım
demek ki birbirlerine bağlılar, taşıma yok :)

Back
X