Acemi tarot

Ben msj atmistim ama neye baktrmak isredgimi unutmuşum Evlilgmzde problemler son bulup duzelcek mi bunun için ne yapmalıyım
Birde esim yeni bir ise giriyor bu is hayırlı olcak mi ? Cooook Teşekkürler simdiden. CVbi msj olarak atarsanz cok sevinirim cnku telden gryrum cok tsk tekrar birde 10hafta6 gunluk hamileym onada bakar mısın? ?

merhaba
ben koç burcuyum saç ve göz kahverengi
eşim terazi saç kumral göz açık kahve/ela

16 senelik evli ve 3 çocuğumuz var
acaba hiç aldatıldımmı?????????

şimdiden çok teşekkürlerrrr

canım çoook teşekkür ederim doğru şeyleri söyledin valla.benim ondan beklentilerim var evet ama o benden bişey bekliyo mu yada sevgisi halen var mı bana karşı bunu çok merak ediyorum

canım umarımm banada bakarsınnn çok istiyorumm canım şimdi sevdiğim birisi var evlilik olucakmı hayırlısıyla biz bir araya gelebilecekmiyizzz allahın izniylee işallah:) canım o esmer ten rengi göz rengi koyu kahverengi burcu boğa benimm buğday tenliyim gözlerim ela bal rengi canım trezi burcuyumm ayyy işallahh allahım yareppimmm güzelll şeyler olsunnnn

hadi ya benim sevgilim su grubundan balık burcu üzüldüm şimdi

merhaba canım, bende genel olarak tarot baktırmak istiyorum tabi eger vaktin olursa.. buna çok ihtiyacım var zor bir dönemden gectim..
ismim merve balık burcuyum, yükselenim ve ayburcum koç, sormak istediğim sorular;
iş hayatına nezamn baslayacagım, basvurularım nezmn sonuc vericek ve istediğim gibi bir iş olacakmı(maas, huzur, yükselme..vb)?

hayatımda biri yok bundan birkac ay once uzun surelı bır ılıskımı bıtırdım ve geri donmecegım.. bundan sonra hayatımda ask anlamında nasıl bır yön olucak(evlilik yada farklı bir durum) tanısacagım yada gorusecegım kişiler hayırlı kısıler mı?

birde sosyal statü, para, farklı bir yere yerlesme ve bunun gibi seyler.. umarım sorularımla ilgilenip cevaplarsın buna ihtiyacım var.. simdiden kolay gelsin cnm

Men Azeriyim evliyim cok sevdiyim bir esim var ama cocugumuz olmuyo tam 1yildir istememize ragmen.sorum su cocugum tahminnen ne zaman olur ve bizi ilerde ne bekliyo Tanrim en iyisini bilen ve gorendir ben Allaha inaniyorum sadece merak etdim ne cikicak diye :26:

canım banada bakar mısın çok kötü duırumdayım.özelden anlatıyorum sana çok teşekkür ederim bakarsan.bakmazsanda canın sağolsun

Canım ev yapabilecek miyiz,bu sene yeni evimize taşınabilecek miyiz:44:

Canım ev istiyorsanız aileden ve ya başkalarından yardım kabul etmeniz gerekebilir. Bu noktada gereksiz yere endişelenmeyin. Bu ev için yapacağınız yatırım tam yeri ve zamanı. Ev işini bu yıl içinde halledecek görünüyorsunuz canım.

bana da bakabilir misin acaba? amaçlarıma ulaşabilecek miyim maddi durumumuz için bir kurtuluş yolu bulabilecek miyiz

Özelden gönderdim bilgileri canım bakarsan çooook sevinirimmm

Kartlarınızın sorulara verdiği yanıt:

Mutlu bir aile hayatı beklentisi içerisindesin. Ancak işler umduğun gibi sonuçlanmayabilir. Daha önce yaptığın hatalar var ise sevgilinin hoşuna gitmeyen davranışlar bunları tekrar ediyor musun bir bak. Aileler sebebi ile şimdilik söz nişan görülmüyor. Ailelerin maddi durumu buna şimdilik imkan vermiyor olabilir.

Kartların yorumu:

İlişkide başkalarının fikirlerini mümkün mertebe ötelemeye çalışın. Çevresel etkiler dedikodular konuşmalar mevcut ilişki durumunuzu etkiliyor. Bunun için söylenenleri çok dikkate almamayı deneyebilirsiniz. Partnerinizin cerdiği bazı kararları onaylamıyorsunuz. Hızlıca alınmış bu kararalar size fazla düşüncesizce geliyor. Bu kişiyi affetmeye tekrar eski samimi ilişkinize dönmeye hazırsınız. Bu uzlaşmazlığın olumlu sonuçlanması yönünde beklentiniz var. Bu kişi ile olan ilişkinizde hem duygusal hem maddi ihtiyaçların karşılandığı düşüncesindesiniz bu yüzden onunla yuva kurmak niyetiniz var. Partneriniz ise size karşı aşk ve sevgi ile bağlı. Size yönelik duyguları ciddi ve yuva kurmaya yönelik. Bu aralar ruhsal anlamda birz sıkıntı içinde olabilir. Hayatında ertelediği ne varsa bunun yükü omuzlarına binebilir daha sağlıklı bir ilişki için bir asn öncene yapacağına karar vermeli. Sizinle ilgili düşüncesi ise sizin fazlaca bağımsızlığına düşkün kendinden emin olduğunuz yönünde. Ona pek ihtiyacın olmadığını düşünüyor ve bu da kavgalara sebebiyet veriyor olabilir.

Burcu ya da yükseleni toprak grubu birisi ile evlilik görübnüyor canım. Aranızda aşk-şehvet olduğu kadar kavgalı barışmalı bir ilişki olacak. İkinizinde çocukça davranışları buna sebep olabilir. Evlendikten sonra yuvanızda maddi rahatlama olacak. Evlilik bereketli olacak.

gelecek yıl ocak evlilik.

bu agustos da iş görünüyor.

canım bana da eşimle aramızdaki ilişkiye bakabilirmisin..?

bu arada acemi falan deme sen kendine, aynen dediğin gibi kredi işi baya uzadı

eşim esmer oğlak burcu

ben beyaz tenli kova burcu

Kartların yorumu:

İlişkinizde eşiniz size daha çok aşık olan kişi. Gözünü budaktan sakınmayan birisi ve verdiği sözleri daime yerine getiren bir kişi. Sizi seviyor ve sizin için her şeyi yapmaya hazır. Siz ise bu aralar kendinizi kapana kısılmış gibi hissediyorsunuz. Bir bunalım halidir sürüp gidiyor ancak eşinizle konusun sıkıntınız hefr neyse ardından her şey yoluna girecek çünkü. Zorlukları aşmanız için size yardımcı olacak. Beraber kısa bir seyahete çıkma durumunuz olası.

sıram geldi galiba:26: bekliyoorum

Genelde sıraya göre gitmeye çalışıyorum ama çok kişi olunca açılım şekillerinden yola çıkıyorum. Mesela ilişki açılımı isteyenler. Sonra tarih isteyenler. vs vs çünkü hepsinin bakım şekli farklı o yüzden biraz daha bekleticem sizi kusura bakmayın.

olurrmu rica ederim bekliyorum.ama istedgim şeylerle ilişki acılımının farkını merak ettm dogrusu ne fark var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…