Acemi tarot

Evliliğinizde daha çok seven konumunda olan sizsiniz. Ama eşinizde tamamen size aşık ve sizinle bir yuva kurmuş olmaktan bir gün bile pişmanlık duymuyor. Yeni bir iş girişimi yapabilir. Bu karlı olacak eğer öyle bir düşünceniz varsa tereddüt etmeyin. Bir kız çocuğu çıktı kartlarınızda. Çocuk doğduktan sonra para konusunda biraz har vurup harman savurabilirsiniz ama tüm bunlara değecek duygusal babaya yakın olacak aile içinde inanılmaz derecede sevilecek bir kız çocuğu. Çocuk doğrduktan sonra tam anlamıyla bütün olacaksınız. Varolan sıkıntılarda ortadan kalkacak. Belki şehir veya ev değiştirebilirsiniz çocuktan sonra.

kavgalı olmasına şaşırmadım da o kadar erken mi en erken 24-25 diyodum :) tanışma olmasın? ne zaman tanışacağım peki..
çok teşekkürler sağolun :)

olurrmu rica ederim bekliyorum.ama istedgim şeylerle ilişki acılımının farkını merak ettm dogrusu ne fark var ki

Şimdi şöyle ilişki açılımı yaparken tüm kartları kullanıyorum esasen ama diyelim ki siz eğitim istediniz, sağlık istediniz, aşk istediniz. Bunlara bakarken kartları ayırıyorum. Herkes farklı bir yöntem takip edebilir ama ben bu tekniği tercih ediyorum. Diyelim ki ilişki açılımında toprak grubu ilişki de maddi sorunları temsil ederken soruya yönelik açılımlarda toplum, çevre, aile, iş gibi anlamları ön plana çıkıyor.

Harikasın çok doğru noktalara değinmiş kartlar :) Teşekkür ederimmm

anladım.ozmn daha sonraki bi zamanda ilişki acılımı isteyebilirm. acıklama için teşekkr ederim :13:

İlişki açılımı istiyorum
Ben kova sevgilim koç burcu

Bir de sevgilim için iş ne zaman gözüküyor evlilik tarihini de merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler

İlişkinizde partneriniz en çok seven konumunda. Ama uyumlu bir ilişkiniz var tek sorun maddi sıkıntılar. Partneriniz çok fazlaca elinde olmayana odaklanmış durumunda. Para konusunda fazla sıkılıyor. Ancak çevreden gelen yardımları yeni iş tekliflerini değerlendirmeli. Şans eseri yakın zamanda bu durum düzelecek ve maddi anlamda feraha ulaşacak. Bir müddet belirsiz bir serbest meslekle uğraşabilir ancak sonrasında her şey daha iyi olacak.

çok teşekkür ederm 2 gündür bekliyorum bakıyorum gelmemişsinz bu bana çok iyi geldi çok tşkler ellerin dert görmesin

Sevgiliniz sizi daha çok seven konumunda görülüyor. Ailelere dikkat sizin aileniz sebebiyle bir talım kavgalar cıkması olası aranızda. Hayatınız birden ivme kazanacak aynı anda bir den fazla karar verilmesi durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle partneriniz dikkatlice düşünmeli siz de ona evlilik konusu ile ilgili baskı yapmayın. Yoksa daha sonra pişman olacağı kararlar verebilir. Niyeti ciddi ancak evlilik için henüz hazır görünmüyor.

çok teşekkür ederm 2 gündür bekliyorum bakıyorum gelmemişsinz bu bana çok iyi geldi çok tşkler ellerin dert görmesin

Rica ederim hafta içi çalıştığım için yorgun oluyorum bakamıyorum fazlaca.

Bir aaya gelebilmeniz için partnerinizin aşması gereken bazı sorunlar var. İşini ve maddi durumunu düzene sokması gerekiyor. Tam işler yoluna girdi derken bir takım aksilikler yaşayacak biraz gecikme olabilri ancak ilerlemek amacıyla yaptığı bütünhamleler sonra sonra yerini bulacak tabii bu biraz zaman alan bir durum olacak onun dışında engel yok ilişkiniz bu zorlukların ardından daha da samimileşecek. Bu dönemde kendisine destek vermeyi ihmal etmeyin. Siz ona göre daha olumsuz düşünen bir yapıya sahipsiniz partnerinize gelecekte yapmak istedikleri konusunda güvenmiyorsunuz başaramaz diye düşünüorsunuz ama onun tanıdığı zamana saygı gösterin hem iyi ve başarılı bir eşe hem de bereketli bir yuvaya sahip olacaksınız.

canım banada bakar mısın çok kötü duırumdayım.özelden anlatıyorum sana çok teşekkür ederim bakarsan.bakmazsanda canın sağolsun

Partnerin başkalarının fikrine göre hareket eden biri mi? Bir den fazla kişi çıkmış hava grubundan bir kadın ve toprak grubundan bir erkek. Bir takım dedikodular sebebiyle senden uzaklaşmış olarbilir. Çevrende burcu ya da yükseleni hava olan ve onunla ortak bir arkdaşaınız var mı bir takım şeyler söylemiş olabilir. Böye bir durum var ise sen hakkında ne söylenildiğini öğrenemesende kendi inandığın şeyleri savunmaya devam et. Bir takım kavgalara sebep olabi,lir. Başka insanlar girmiş aranıza cevresşnde toprak grubundan kanka dediği bir arkadaşının etksinde kalıyor olabilir. Bu kişi çapkın biri. Onunla beraber çapkınlığa yönlendiriyor onuç Bir taraftan seninle olan ilişkisini sürdürmek istiyor diğer taraftandan arkadaşı gibi özgür bir erkek olmak istiyor. Kendi içinde kavgası var. Bir araya gelmeniz onu görmeye gitmeniz sorunları yüz yüze konusmak faydalı olabilir.

Bana da bak noooluuuuuurrr
ilk sorum, yeni işimde başarılı olabilecek miyim ?
Bide sevgilimle evlenebilecek miyiz ? sevgilim yay burcu, esmer ve siyah saçlı bide koyu kahve gözleri var
Şimdiden çok sağol tatlıııım
Bu arad ben de akrep burcuyum, sarı saçlı beyaz tenli açık kahve gözlüyüm :)

Son düzenleme:

Okul:

Cesur ol ve kendine inan. Pes etme. Aniden her şey üst üste gelebilir. Dikkatlice karar vermen gereken bir durumla karşı karşıya kalabilirsn iyice düşün çevrendeki güvenilir kişilerden yardım kabul et. Çok fazla iş yükün olacak. Hyatının dengesini kaybedeceği bir döneme girmen olası. Başarılı olmak istiyorsan çok fazla çalışman gerekiyor. Bu dönemde stres ve uykusuzluk bir takım sağlık sorunlarına sebep olabilir.

İş:

İş konudsunda aynı anda birden fazla fırsat çıkacak karşına. Bu çıkan fırsatların hepsi oldukça iyi hangi yolu secersen sec başarılı olacaksın. Karar verme noltasında kararsız kalabilirsin. Fazlaca titizlenip gerilmek yerine rahat bir nefes alıp karar verirsen en saglıklı kararı vermiş olacaksın. Aldığın işin altından başarı ile kalkacaksın ve iş hayatında çalıştıgın alanda kabul göreceksin. Altından kalktığın projeler fazla fazla ödüllendirilecek. Yeni şeyler öğreneceksin. Belki tekrar farklı alanda eğitim almak isteyebilirsin.

Aşk:
Burcu ya da yükseleni ateş grubu olan geçmişte ilişkin olan bri olabilir bu bu kişi ile tekrar barışabilir ve bu kişiyle evlilik yoluna girebilirsin gibi görünüyor. Şimdi sevgilinle söz nişan çıkmadı.

İş:

Heycanlı ve yeni bir girişim haberi. Orijinalliğini ve yaratıcılığını kullanabileceğin bir fırsat cıkacak karşına. Kriyerde ilerleme sağlayacak bir fırsat bu. Hayatını değiştirmen için isabetli bir zaman. Yeni bir başlangıç yapabilirsin. Getirileri oldukça tatmin edici olacak. Mutluluk, bolluk ve huzur. Bir projenin başarıyla tamamlanasının övüncünü yaşayacaksın.

çok teşekkür ederim canım.daha sonra tekrar istcem yorumunu.iş için cıkan yorumlar bni sevndrdi

Benim doğum günüm son bir kez aşk için istiyorum eğer vaktin olursa sıra çok sanırım:)

Banada bak benim siram gelmisdi lutfen cok merak icindeyim lutfeeennnn

hatta ben şimdiden sıraya gireyim

ilişki acılımı istiyorum canım

bnm burcum koç sevgilimn yengeç ben bugday tenliyim ela gözlüym sevgilim beyaz tenli kahveengi gözlü..emegin için vakit ayırdıgın için teşekkür ederim.merakla bekliyorum.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için. bir de kaç çocuk gözüküyor diye sormuştum ama müsait olursanız ona da bakar mısınız. mesela bir de oğlum olacak mı. şimdiden teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…