ben terazi burcuyum. esmerim kahverengi göz ve saçım var. eşimde yengeç burcu oda esmer ve kahverengi gözleri ve yine kahve saçları var. ilişki açılımı benim için de bakar mısın. bir de tarotta görebiliyorsan eğer kaç çocuğumuz olacak erkek kız gibi bakabiliyorsan çok sevinirim
Burcu ya da yükseleni toprak grubu birisi ile evlilik görübnüyor canım. Aranızda aşk-şehvet olduğu kadar kavgalı barışmalı bir ilişki olacak. İkinizinde çocukça davranışları buna sebep olabilir. Evlendikten sonra yuvanızda maddi rahatlama olacak. Evlilik bereketli olacak.
gelecek yıl ocak evlilik.
bu agustos da iş görünüyor.
olurrmu rica ederim bekliyorum.ama istedgim şeylerle ilişki acılımının farkını merak ettm dogrusu ne fark var ki
Kartlarınızın sorulara verdiği yanıt:
Mutlu bir aile hayatı beklentisi içerisindesin. Ancak işler umduğun gibi sonuçlanmayabilir. Daha önce yaptığın hatalar var ise sevgilinin hoşuna gitmeyen davranışlar bunları tekrar ediyor musun bir bak. Aileler sebebi ile şimdilik söz nişan görülmüyor. Ailelerin maddi durumu buna şimdilik imkan vermiyor olabilir.
Şimdi şöyle ilişki açılımı yaparken tüm kartları kullanıyorum esasen ama diyelim ki siz eğitim istediniz, sağlık istediniz, aşk istediniz. Bunlara bakarken kartları ayırıyorum. Herkes farklı bir yöntem takip edebilir ama ben bu tekniği tercih ediyorum. Diyelim ki ilişki açılımında toprak grubu ilişki de maddi sorunları temsil ederken soruya yönelik açılımlarda toplum, çevre, aile, iş gibi anlamları ön plana çıkıyor.
İlişki açılımı istiyorum
Ben kova sevgilim koç burcu
Bir de sevgilim için iş ne zaman gözüküyor evlilik tarihini de merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler
Kartların yorumu:
İlişkide başkalarının fikirlerini mümkün mertebe ötelemeye çalışın. Çevresel etkiler dedikodular konuşmalar mevcut ilişki durumunuzu etkiliyor. Bunun için söylenenleri çok dikkate almamayı deneyebilirsiniz. Partnerinizin cerdiği bazı kararları onaylamıyorsunuz. Hızlıca alınmış bu kararalar size fazla düşüncesizce geliyor. Bu kişiyi affetmeye tekrar eski samimi ilişkinize dönmeye hazırsınız. Bu uzlaşmazlığın olumlu sonuçlanması yönünde beklentiniz var. Bu kişi ile olan ilişkinizde hem duygusal hem maddi ihtiyaçların karşılandığı düşüncesindesiniz bu yüzden onunla yuva kurmak niyetiniz var. Partneriniz ise size karşı aşk ve sevgi ile bağlı. Size yönelik duyguları ciddi ve yuva kurmaya yönelik. Bu aralar ruhsal anlamda birz sıkıntı içinde olabilir. Hayatında ertelediği ne varsa bunun yükü omuzlarına binebilir daha sağlıklı bir ilişki için bir asn öncene yapacağına karar vermeli. Sizinle ilgili düşüncesi ise sizin fazlaca bağımsızlığına düşkün kendinden emin olduğunuz yönünde. Ona pek ihtiyacın olmadığını düşünüyor ve bu da kavgalara sebebiyet veriyor olabilir.
bende istiyorum bendeeeeeeee
ben başak buruyum sevgilimde boğa ben beyaz tenlı kahve renklı gözlüyüm
sevgılımde beyaz tenli ve yeşil gözlü canım bıze evlılık görünüyormu bakarmıısn
teşekkürler
çok teşekkür ederm 2 gündür bekliyorum bakıyorum gelmemişsinz bu bana çok iyi geldi çok tşkler ellerin dert görmesin
canım umarımm banada bakarsınnn çok istiyorumm canım şimdi sevdiğim birisi var evlilik olucakmı hayırlısıyla biz bir araya gelebilecekmiyizzz allahın izniylee işallah:) canım o esmer ten rengi göz rengi koyu kahverengi burcu boğa benimm buğday tenliyim gözlerim ela bal rengi canım trezi burcuyumm ayyy işallahh allahım yareppimmm güzelll şeyler olsunnnn
canım banada bakar mısın çok kötü duırumdayım.özelden anlatıyorum sanaçok teşekkür ederim bakarsan.bakmazsanda canın sağolsun
bu konu ilgimi cekti şuan hıımm merak ettim şuan cevabını
benim okul durumum , sonraki iş durumum ve söz nişan yoluna nezaman girecegim.şimdiki sevgilimle mi olacak bunlar gelecegimiz var mı ?
bunları merak ediyorum.cok soru sordum ama işte genel anlamda bakmanı rica edicem eklemem gereken bi bilgi varsa özelden göndereyim canım. şimdiden teşekkür ederim
merhaba canım, aklımda işle ilgili bir konu var gelecekte bu yolda gidip gitmemekte kararsızım çok defa vazgeçtim ama aklıma geldikçe denemelimiyim yoksa vazgeçmelimiyim kararsız kalıyorum bana bunun için bir açılım yapar mısın.teşekkürler :)
Okul:
Cesur ol ve kendine inan. Pes etme. Aniden her şey üst üste gelebilir. Dikkatlice karar vermen gereken bir durumla karşı karşıya kalabilirsn iyice düşün çevrendeki güvenilir kişilerden yardım kabul et. Çok fazla iş yükün olacak. Hyatının dengesini kaybedeceği bir döneme girmen olası. Başarılı olmak istiyorsan çok fazla çalışman gerekiyor. Bu dönemde stres ve uykusuzluk bir takım sağlık sorunlarına sebep olabilir.
İş:
İş konudsunda aynı anda birden fazla fırsat çıkacak karşına. Bu çıkan fırsatların hepsi oldukça iyi hangi yolu secersen sec başarılı olacaksın. Karar verme noltasında kararsız kalabilirsin. Fazlaca titizlenip gerilmek yerine rahat bir nefes alıp karar verirsen en saglıklı kararı vermiş olacaksın. Aldığın işin altından başarı ile kalkacaksın ve iş hayatında çalıştıgın alanda kabul göreceksin. Altından kalktığın projeler fazla fazla ödüllendirilecek. Yeni şeyler öğreneceksin. Belki tekrar farklı alanda eğitim almak isteyebilirsin.
Aşk:
Burcu ya da yükseleni ateş grubu olan geçmişte ilişkin olan bri olabilir bu bu kişi ile tekrar barışabilir ve bu kişiyle evlilik yoluna girebilirsin gibi görünüyor. Şimdi sevgilinle söz nişan çıkmadı.
Evliliğinizde daha çok seven konumunda olan sizsiniz. Ama eşinizde tamamen size aşık ve sizinle bir yuva kurmuş olmaktan bir gün bile pişmanlık duymuyor. Yeni bir iş girişimi yapabilir. Bu karlı olacak eğer öyle bir düşünceniz varsa tereddüt etmeyin. Bir kız çocuğu çıktı kartlarınızda. Çocuk doğduktan sonra para konusunda biraz har vurup harman savurabilirsiniz ama tüm bunlara değecek duygusal babaya yakın olacak aile içinde inanılmaz derecede sevilecek bir kız çocuğu. Çocuk doğrduktan sonra tam anlamıyla bütün olacaksınız. Varolan sıkıntılarda ortadan kalkacak. Belki şehir veya ev değiştirebilirsiniz çocuktan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?