cnm bana bakarmısın sana msj atmıstım gerci haklısın seni yorduk ama hakkını helal et
tarot baktırmayı çoooooooooooooooooooooook istiyoruumm :))
özelden mesaj attım canım hakkımda bilgilendirdim seni bakarsan çok sevinirim :))
bnada bakarmısın konu saglık ve iş
Burcu ya da yükseleni su grubu biri ile birlikteliğin süreklilik kazanıyor. Çok hızlı bir şekilde hayatında gelişmeler olacak. Bu zamanda aileler ne der diye düşünerek kendi fikirlerini söylemekten çekinme. Çabuk sinirlenmemeli aile büyüklerine karşı çevreye karşı sabırlı davranmalısınız. En nihayetinde onlar sizin iyiliğinizi istiyor onların da fikirlerine değer verdiğinizi belli ederek ama kendi isteklerinizin de haklılığını ortaya koyarak bir dengeye gidebilirsiniz. Bu şekilde dengeyi sağlarsanız önünüzde hiç bir engel kalmayacak. Gelecek yıl temmuz ayı nişan söz olabilir.
Erkek arkadaşının sana olan niyeti evlilik yönünde ancak sen belki de evlenmeyi değil bir müddet daha özgür kalmayı tercih edebilirsin gibi görünüyor. Bir takım isteklerin var hayata dair bunların gerçekleşmesi için evliliği bir müddet erteleyebilme durumun olası.
Eğitim ve iş hayatın için ise çıkan kartların iyi ve mutlu haberler alacaksın kalkıştığın işlerin zaferle sonuçlandığını göreceksin. Hediyeler ve ödüller alman olası. Bu başarı sonucu hem maddi olarak hem manen rahatlayacaksın ve maddi manevi mutlulupa ulaşacaksın. Tekrar odaklanıp daha büyük projeler için kolları sıvayacaksın.
banada bakarmısın şu sıralar cok ihtiyacım var böyle bişeye.sevgilimle tartıstık ve ayrıldık.tekrar sevgili olacak mıyız.benimle evlencek gibi bi durum olucak mı kartlarda görünüyormu böyle bişey.
canım bana da sevgilimle ilgili bakablirmisin bana evlilik görünüyor mu acaba sevdiğim adamla ilgili neler söyleyebilrsin?
bakarsan çok sevinirim..
Hayatına burcu veya yükselni su grubu olan yaşca senden büyük bir erkek girecek. Bir ilişkiden beklentin olan sadakati bu kişide bulacaksın. İkinizinde mutlu yuva hayali gerçek olacak.Uzun süredir ilişkim yok daha doğrusu bugüne kadar hep kısa süreli ilişkilerim oldu aldatıldım ufukta ilişki gözüküyor mu bana?3 senedir hatta daha fazla kimseyle görüşmedim çıkmadım./Okul hayatım engellerden dolayı kapalı üniversite yolu gözüküyor mu acaba? ikizler burcuyum yükselenim yay.21 yaşındayım adım tuğba.
İlişkin tekrar başlamayabilir onun yerine toprak grbu biriyle yeni bir ilişki görünüyor. Bu kişi sadık, kibar biri olmasının yanında varlıklı ve ailen tarafından da olumlu karşılanacak biri.
bana da bakar mısın ismim aycan 25 yaşındayım sevgilimle evlenicek miyim ne zaman evlenicem çok merak ediyorum
Konuya yeni yazan arkadaşlara yarın ya da hafta sonu bakabilirim. Epey baktım baştan savma bakmak istemiyorum o yüzden yarına kalıyor. İlişki açılımı isteyenler bunu belirtebilir. Ona farklı bir açılım yapıyorum çünkü. Partnerinizin ve kendinizin burcunu eğer burçları bilemiyorsanız ten rengini, göz rengini ve saç rengini söylerseniz ilişki açılımı için yeterli.
Konuya yeni yazan arkadaşlara yarın ya da hafta sonu bakabilirim. Epey baktım baştan savma bakmak istemiyorum o yüzden yarına kalıyor. İlişki açılımı isteyenler bunu belirtebilir. Ona farklı bir açılım yapıyorum çünkü. Partnerinizin ve kendinizin burcunu eğer burçları bilemiyorsanız ten rengini, göz rengini ve saç rengini söylerseniz ilişki açılımı için yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?