Acemi tarot

cnm bana bakarmısın sana msj atmıstım gerci haklısın seni yorduk ama hakkını helal et

Sen o bahsettiğin kişiye aşıksın ve onunla ilgili evlilik fikirlerin olduğu çıktı kartlarında.Bu kişi ile ilgili hiç kötü düşüncen yok hep onu iyi mutlu anılarla anıyorsun. Onun gibi biri bulamamaktan korkuyorsun. Onunla yaşanan ayrılığın çok ani ve sebepsiz olduğu kanısındasın. Ancak sen de yapı olarak sabırsız biri olduğun için bu sebepleri araştırmak yerine hayatına devam etmeyi seçiyorsun. Bu kişi aranızda ne geçtiyse hepsini affetmiş ve unutmuş. Ona yaptıkların ya da sana yaptıkları aranızda ne olup bittiyse hepsinin üzerine sünger çekmiş ve yoluna devam ediyor. Hem olgunlaşmış hayatında hem de yeni biri giriyor hayatına yükseleni ya da burcu hava grubundan olan kendinden büyük bir bayan görünüyor.

tarot baktırmayı çoooooooooooooooooooooook istiyoruumm :))
özelden mesaj attım canım hakkımda bilgilendirdim seni bakarsan çok sevinirim :))

Aranızdaki sevgiden senin sevgin daha fazla sen daha çok seven tarafsın. Bu ilişkiden beklentin evlilik yçönünde bu kişiyle hayatımı birleştirebilirim diyorsun. Bu ilişkiden beklentin aranızdaki aşkın ve sevginin bitmemes ve daha derin anlamlar kazanması aksi halde senin için büyük bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Bu aralar mutluluk ve iyi şans senden yana olacak her anlamda. Partnerinin hayatında ani bir değişim gelişme olabilir bu müddette ona destek olmalısın. Biraz daha bagımsız olmak isteyeceği bir döneme giriyor. Ona karşı anlayışlı olman ilişkinizin devam etmesi açısındn çok önemli. Yeni bir çalışma alanına geçecek daha fazla para kazanabilmek için. Bu durumda ilgisizliğinden başına buyrukluğundan fazlaca şikayet etmen ilişkinize gölge düşürebilir.

Eğitim ve iş hayatın için ise kartların gecikmelerin sona erdiği hayatının ivme kazandığı yönünde. Başlayacağın hangi proje olursa olsun başarıyla sonlandıracaksın ve bu başarı seni daha da ileri gitmeye itecek. Tekrar yeni hedefler belirleyip onlara emin adımlarla ilerleyeceksin.

bnada bakarmısın konu saglık ve iş

Yaşadıklarını hazmetmekte zorlanıyorsan bütün olanları hazmedebilmek için sakin kafa ile değerlendirmelerde bulun. İçinde olduğun durumda gerçeği görmeye çalış. Eğer kendi kendine bu bunalımlı halden çıkamıyorsan çevrenden ya da bir profesyonelden yardım almayı deneyebilirsin.

İş konusu ise çok olumlu görünüyor altına girdiğin işten zaferle çıkacaksın ardından maddi manevi bolluk ve tatmin seni bulacak. Bununla da yetinmeyip ilerlemeye devam edeceksin. Çalışma azmin başarından sonra daha da artacak yeni hedeflere yöneleceksin.

Teşekkür ederim yüreğine sağlık. Gerçekten de bizim nişan söz olayları seneye yazın gibi gözüküyor şimdilik

Teşekkür ederim

Özelden gönderdim bilgileri canım bakarsan çooook sevinirimmm

3 senelik inişli çıkışlı bi ilişkim var sonumuz nasıl olacak
evlilik gözüküyor mu
ve şuan yaşadığım aramızdaki bozukluk geçecek mi

bana da bakarsanız çok sevinirim

bu konu ilgimi cekti şuan hıımm merak ettim şuan cevabını

benim okul durumum , sonraki iş durumum ve söz nişan yoluna nezaman girecegim.şimdiki sevgilimle mi olacak bunlar gelecegimiz var mı ?

bunları merak ediyorum.cok soru sordum ama işte genel anlamda bakmanı rica edicem eklemem gereken bi bilgi varsa özelden göndereyim canım. şimdiden teşekkür ederim

İlişkin tekrar başlamayabilir onun yerine toprak grbu biriyle yeni bir ilişki görünüyor. Bu kişi sadık, kibar biri olmasının yanında varlıklı ve ailen tarafından da olumlu karşılanacak biri.

canım bana da sevgilimle ilgili bakablirmisin bana evlilik görünüyor mu acaba sevdiğim adamla ilgili neler söyleyebilrsin?
bakarsan çok sevinirim..

Bu kişi ile evlilik olması için aranızda maddi anlamda sıkıntılar var önüne değerlendireceği bir fırsat çıkmış ve bunu kaçırmış olabilir ama üzülmesin yeni fırsatlar çıkacak karşısına. Bu fırsatları değerlendirdiğinde bu maddi sıkıntılar kendilğinden sona erecek ve birbirnize verdiğiniz evlilik sözleri için bir engel kalmayacak.

canım bana da eşimle aramızdaki ilişkiye bakabilirmisin..?

bu arada acemi falan deme sen kendine, aynen dediğin gibi kredi işi baya uzadı

eşim esmer oğlak burcu

ben beyaz tenli kova burcu

Son düzenleme:
Hayatına burcu veya yükselni su grubu olan yaşca senden büyük bir erkek girecek. Bir ilişkiden beklentin olan sadakati bu kişide bulacaksın. İkinizinde mutlu yuva hayali gerçek olacak.

eğitim için ise çıkan kartların ani gelişmeler olacağı yönünde ancak etrafındaki insanlsrın farklı deger ve hedefleri dolayısıyla anlaşmszlıklar arada kalmalar can sıkıcı detaylar mevcut olabilir. bir çözüme ve betliğe ihtiyacın var. sorun çok fazla seyi aynı anda yapmaya çalışıyor olman. ilk adım olarak başkalarından yardım kabul et ve bu noktada çözüm önerilerine accık olmak senin faydana.

özecim hadi benimde aşk hayatıma bakıver cnmmm

bana da bakar mısın ismim aycan 25 yaşındayım sevgilimle evlenicek miyim ne zaman evlenicem çok merak ediyorum

Evlilik toprak grubundan biriyle görünüyor yükseleni ya da burcu toprak grubu yaşça senden büyük cömert sorumlu pratik biri senin de hayatını düzene koyacak. Bu kişiyle sağlıklı bir ilişki için duyarlı olmalı, etrafındakilere kulak vermeli onun istekleri doğrutusunda kendine çeki düzen vermekten çekinmemelisin. evlilik ise aralık ayı görünüyor.

Konuya yeni yazan arkadaşlara yarın ya da hafta sonu bakabilirim. Epey baktım baştan savma bakmak istemiyorum o yüzden yarına kalıyor. İlişki açılımı isteyenler bunu belirtebilir. Ona farklı bir açılım yapıyorum çünkü. Partnerinizin ve kendinizin burcunu eğer burçları bilemiyorsanız ten rengini, göz rengini ve saç rengini söylerseniz ilişki açılımı için yeterli.

ilişkim için istiyorum yazmıştım ama farklı bakıyorum dedinz
ikimizde boğa burcuyuz
ben buğday tenliyim erkek arkadşım esmer
göz rengim kahverengi onun ise bal rengi
saç rengim kahverengi onun siyaha yakın koyu yani
ilişkimizin gidişatı sonumuz evlilikle sonuçlancak mı ?
aramız düzelcek mi gibi sorular
bakarsanız sevinirim

İlişki açılımı istiyorum bende benım burcum balık sevgilimin kova :)

ben terazi burcuyum. esmerim kahverengi göz ve saçım var. eşimde yengeç burcu oda esmer ve kahverengi gözleri ve yine kahve saçları var. ilişki açılımı benim için de bakar mısın. bir de tarotta görebiliyorsan eğer kaç çocuğumuz olacak erkek kız gibi bakabiliyorsan çok sevinirim

merhaba canım, aklımda işle ilgili bir konu var gelecekte bu yolda gidip gitmemekte kararsızım çok defa vazgeçtim ama aklıma geldikçe denemelimiyim yoksa vazgeçmelimiyim kararsız kalıyorum bana bunun için bir açılım yapar mısın.teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…