tekrar baktırabilir miyim işle ilgili mümkün mü? olmazsa işe gireceğim zamanı öğrenebilir miyim ve güzel olacak mı :)
birde evleneceğim kişiyle ne zaman tanışacağım, nasıl biri ve nasıl bir ilişki olacak? merak ettim ne çıkacak :)
beni atlamışsınız sanırım..
bende genel olarak baktırmak istiyorum, iş hayatı özel hayat, tşk ederim şimdiden
Aynı konulara tekrar bakmıyorum canım iş ve aşk ile bakmıştık diye hatırlıyorum. Ynlışsam düzelt tekrar bakım yaparım.
evleneceğim kişiyle ilgili bakmamıştık, zaman olarak bakabilir miyiz? iş içinde zaman olarak bakmamıştık sanırım :)
Tamam canım yarın ya da hafta sonu zaman olarak bakıp yazarım yoruldum çünkü epey..
Hayatına burcu veya yükselni su grubu olan yaşca senden büyük bir erkek girecek. Bir ilişkiden beklentin olan sadakati bu kişide bulacaksın. İkinizinde mutlu yuva hayali gerçek olacak.
eğitim için ise çıkan kartların ani gelişmeler olacağı yönünde ancak etrafındaki insanlsrın farklı deger ve hedefleri dolayısıyla anlaşmszlıklar arada kalmalar can sıkıcı detaylar mevcut olabilir. bir çözüme ve betliğe ihtiyacın var. sorun çok fazla seyi aynı anda yapmaya çalışıyor olman. ilk adım olarak başkalarından yardım kabul et ve bu noktada çözüm önerilerine accık olmak senin faydana.
Aranızdaki sevgiden senin sevgin daha fazla sen daha çok seven tarafsın. Bu ilişkiden beklentin evlilik yçönünde bu kişiyle hayatımı birleştirebilirim diyorsun. Bu ilişkiden beklentin aranızdaki aşkın ve sevginin bitmemes ve daha derin anlamlar kazanması aksi halde senin için büyük bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Bu aralar mutluluk ve iyi şans senden yana olacak her anlamda. Partnerinin hayatında ani bir değişim gelişme olabilir bu müddette ona destek olmalısın. Biraz daha bagımsız olmak isteyeceği bir döneme giriyor. Ona karşı anlayışlı olman ilişkinizin devam etmesi açısındn çok önemli. Yeni bir çalışma alanına geçecek daha fazla para kazanabilmek için. Bu durumda ilgisizliğinden başına buyrukluğundan fazlaca şikayet etmen ilişkinize gölge düşürebilir.
Eğitim ve iş hayatın için ise kartların gecikmelerin sona erdiği hayatının ivme kazandığı yönünde. Başlayacağın hangi proje olursa olsun başarıyla sonlandıracaksın ve bu başarı seni daha da ileri gitmeye itecek. Tekrar yeni hedefler belirleyip onlara emin adımlarla ilerleyeceksin.
Ynlış hatırlıyorsam düzeltin ama size bakmıştık sanki...
İlişkin tekrar başlamayabilir onun yerine toprak grbu biriyle yeni bir ilişki görünüyor. Bu kişi sadık, kibar biri olmasının yanında varlıklı ve ailen tarafından da olumlu karşılanacak biri.
Bu kişi ile evlilik olması için aranızda maddi anlamda sıkıntılar var önüne değerlendireceği bir fırsat çıkmış ve bunu kaçırmış olabilir ama üzülmesin yeni fırsatlar çıkacak karşısına. Bu fırsatları değerlendirdiğinde bu maddi sıkıntılar kendilğinden sona erecek ve birbirnize verdiğiniz evlilik sözleri için bir engel kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?