Acemi tarot

beni atlamışsınız sanırım..

Canım bir ilişki açılımı bir de tarot isteyebilir miyim?
İkimiz de kovayız.
Tarotta da aşk hayatım nasıl olacak, iş konusunda da istediğim gibi bir yer olacak mı artık?
Şimdiden teşekkürler.

bende genel olarak baktırmak istiyorum, iş hayatı özel hayat, tşk ederim şimdiden

genel bakım yapmaktan yana değilim soru sorarsanız daha iyiolur çünkü tarot sorru-cevap mantığı üzerine kurulu.

Oğlum için bakabilirmisiniz.Yengeç burcu 23 yaşında okuyor başarılı olacak mı ?
Teşekkürler.

Aynı konulara tekrar bakmıyorum canım iş ve aşk ile bakmıştık diye hatırlıyorum. Ynlışsam düzelt tekrar bakım yaparım.

evleneceğim kişiyle ilgili bakmamıştık, zaman olarak bakabilir miyiz? iş içinde zaman olarak bakmamıştık sanırım :)

evleneceğim kişiyle ilgili bakmamıştık, zaman olarak bakabilir miyiz? iş içinde zaman olarak bakmamıştık sanırım :)

Tamam canım yarın ya da hafta sonu zaman olarak bakıp yazarım yoruldum çünkü epey..

Canım benim çok teşekkür ediyorum çok doğru çözüm yolları aramaktayım tavsiyelerine uyucam

çok teşekkür ederim canım vaktini ayırdın:)

Ynlış hatırlıyorsam düzeltin ama size bakmıştık sanki...

evet genel bakmistik birde eski iliski icin.. Ama yeni birisi var onun hakkinda bilmek istiyorum zahmet olmassa eger kumral sarisina yakin kahverengi gozlu burcunu maalesef bilmiyorum aramizda birsey olma ihtimali var mi ??? yoksa bambaska birisi mi cikacak evlilik filn gözüküyor mu simdiden cok tesekkurler :)

Son düzenleme:
İlişkin tekrar başlamayabilir onun yerine toprak grbu biriyle yeni bir ilişki görünüyor. Bu kişi sadık, kibar biri olmasının yanında varlıklı ve ailen tarafından da olumlu karşılanacak biri.

bu ıkıncı soru sorusum olucak ama merak ettım ben hangı ayda evlenicem :) bu senemı seneyemı.ve bu toprak burcuylamı evlencem görünüyomu.

İlişki açılımı istiyorum
Ben kova sevgilim koç burcu

Bir de sevgilim için iş ne zaman gözüküyor evlilik tarihini de merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler

bende istyorum bana da bakın iş ,okul aşk hayatıma

Son düzenleme:
canım ben ilişki açılımı istiyorum mümkünse..
benim burcum başak erkek arkadaşımın terazi ten rengim buğday saç rengim siyah göz rengim siyah
erkek arkadaşımın ten rengi beyaz göz rengi açık kahve saç rengi de kahve
teşekkür ederim şimdiden :)

kuzenimin de sana bi sorusu var canım şu an konuştuğu birisi var ama henüz birşey yok aralarında.. olumlu mu olacak bu ilişkiye dönecek mi diye soruyo
şimdiden teşekkür ederiz :)

Çok teşekkür ederim canım evlilik olacak mı orası meçhul ama iyi şeyler söyledin çok sağol canım:)

bende istiyorum bendeeeeeeee

ben başak buruyum sevgilimde boğa ben beyaz tenlı kahve renklı gözlüyüm

sevgılımde beyaz tenli ve yeşil gözlü canım bıze evlılık görünüyormu bakarmıısn

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…