Örgü acemiyim ama bende hamaratım yaaa..

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

benim bebekliğimden kalma ipler bunlarda annemin sandıktan arakladık ipleri kızkardeşimle... yakasını beceremedim yeleğin aama rengi güzel oldu...

...........................

Eklentiler

• $Görüntü027.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 121
  • $Görüntü015.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleyen: Moderatör:
havluyu bebeğime yaptım küçük havlu dikkatettiniz mi.. güzel olmamış mı yoksa...

çok güzel olmuş hemde ellerinize sağlık,ama bebek örgüleri ile alakalı olmadığı için bu uyarıyı yaptım.düzenlemey çalıştım ama kaldı resim yinede:)bundan sonra dikkat edin lütfen olurmu

aaa yazdıklarımı silmişsiniz ama ayıp oluyo emeğe saygı lütfen acemiyim yazdım diye mi böyle yaptınız aşkolsun yaaa...

ayyüzlüm ellerinize sağlık,güle güle sağlıkla giysin ayşegül bebek

Son düzenleme:
aaa yazdıklarımı silmişsiniz ama ayıp oluyo emeğe saygı lütfen acemiyim yazdım diye mi böyle yaptınız aşkolsun yaaa...

emeğe her zaman saygım var.havlu gibi olan el emeklerinizi kendi elemeklerimiz bölümüne açabilirsin.yazınızı yanlışlıkla sildim kusura bakmayın sadece resmi düzenleyecektimben bu bölümün editörü olduğum için dikkat etmem gerekli benide anlayışla karşılayın.

demam guzum... neyse o kısımda eserlerimin nazarı olsun...

canımmm ellerine sağlık
o patikten ben de örcem bebişime, hele bi cinsiyetimiz netleşsin. şimdilik erken ama kıza benziyo dedi doktorumuz, hadi hayırlısı :)) sağlıkla gelsinler inşallahhh

canımmm ellerine sağlık
o patikten ben de örcem bebişime, hele bi cinsiyetimiz netleşsin. şimdilik erken ama kıza benziyo dedi doktorumuz, hadi hayırlısı :)) sağlıkla gelsinler inşallahhh

darkcım örülüşünü anlatan resimlerde eklerim şimdi.. kolay ama güzel duruyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…