Canım listen güzel,istikrar sağlarsan mutlaka verirsin kilolarını.Ben de diyetteyim.istemek herseyden önemli,gerisi kolay.başarılar.....
aynı boydayız. ve aşağı yukarı aynı diyeti yapıyoruz seninle. tahminim 1100-1200 kalorilik bir diyet seninkide. ben 24 yaşındayken gitmiştim diyetisyene.ve şimdide aynı diyeti uyguluyorum ozaman kasımda başlamıştım,subat gıbı vermem gereken 9 kg yu vermiştim. şimdi o kiloların 7 sini geri almış bulunmaktayım. eee 4 sene geçti üstünden. öle çok hızlıda almamısım yani. listen çok güzel. bunları yersen zaten aç kalmıyosun. benim işyerimdekiler sen devamlı yiyorsun diyolar. :)) ee günde 6 öğün.. valla canım inşallah başarırız. hedef kaç? diyetisyen ne dedi?
kızlar siz çıtır bile sayılırsınız.ben 88 kilo civarıyım boyum da 1.68.ve ilk hedefim 68 kilo ondan sonra 58 kilo.yani totalde 30 kilo:)))yarın başlıyorum ve 5 ay sonra yani martta(doğum günümde)68 kilo olucam inşallah:)))
bana da destek olun lütfen!!bu arada 30 yaşındayım(ben yaşlıyım (
aaa yaşlıymış. canım bende 28 yaşındayım. ne var yani aramızda :)) beni sabah sabah bunalıma sokma. en azından sen evlisin ben hala bekarım :))) duymıym birdaha yaşlıyım lafını. ozaman hepberaber dıyet yapıyoruz. kızlar benim günlüğede beklerim. deestek olaım birbirimize.kızlar siz çıtır bile sayılırsınız.ben 88 kilo civarıyım boyum da 1.68.ve ilk hedefim 68 kilo ondan sonra 58 kilo.yani totalde 30 kilo:)))yarın başlıyorum ve 5 ay sonra yani martta(doğum günümde)68 kilo olucam inşallah:)))
bana da destek olun lütfen!!bu arada 30 yaşındayım(ben yaşlıyım (
süper bir liste..dengeli beslenme bu işte..başarılarının devamını diliyorum..ben de 1 ekimde başladım 69.3ile. 800 gr verdim şimdilik
boyum 1.65 yaşım 27,bir adet de doğumumum var
amannıınn sözlerinize bakanda çookk yaşlısınız sanır 30 yaş ne demek, ben 60 yaş grubunu genç sınıfına koyuyorken
sizin bizden artınız bile var boyunuzun olması demek bizim gibi su içseniz yarıyor demek deilki ben kısacık boyumla 85i gördüm, başaracağınıza inandıktan sonra emin olun ki olacaktır, kendinizi çok yormayın en önemlisi aç kalmayın.. bol şans..
aaa yaşlıymış. canım bende 28 yaşındayım. ne var yani aramızda :)) beni sabah sabah bunalıma sokma. en azından sen evlisin ben hala bekarım :))) duymıym birdaha yaşlıyım lafını. ozaman hepberaber dıyet yapıyoruz. kızlar benim günlüğede beklerim. deestek olaım birbirimize.
aaa yaşlıymış. canım bende 28 yaşındayım. ne var yani aramızda :)) beni sabah sabah bunalıma sokma. en azından sen evlisin ben hala bekarım :))) duymıym birdaha yaşlıyım lafını. ozaman hepberaber dıyet yapıyoruz. kızlar benim günlüğede beklerim. deestek olaım birbirimize.
slm:))ben de bugün başladım.ama kötü olan adet günüme denk geldi.87.5 kilo geldim tartıda ilk hedef mart ayına kadar 68 olmak:))sonra da 58 e kadar inmek istiyorum:))sabah senin menün gibi bir kahvaltı yaptım.arada 1 şeftali öğlen 1 patatesi haşladım içine dereotu,mydonoz pul biber ve az tuzla karıştırdım.yanında da iki bardak ayran.çok mu olmuş??ben pek anlamıyorum bu işlerden de:))
canım adet dönemini önemseme, benim dönemimde canım felaket çikolata çekiyor o zmn diyabetik çikolatalardan bi parça yiyorum..
ara öğünlerde meyve yiyeceksin ancak porsiyonlarına dikkat et örneğin yarım şeftali bi porsiyona denk geliyor..
patates haşlaması yiyebilirsin ancak bu seferde ekmekten kısacaksın, bir dilim ekmeğe karşılık orta boy patates..
sebze, baharat, salça serbest zaten..
ayranıda günde bi bardak/kutudan fazla tüketme ve en önemlisi meyve sularından uzak dur, kahve serbest..
umarım hedefine kısa sürede ulaşırsın..
bol şans canım..
ben 1 şeftali yedimdemekki 2 porsiyon meyve yedim öğrenicem işte zamanla:))ben bu zamana kadar hiç diyet yapmadım,dedim ya bilmiyorum bu işleri:))siz bana öğretirsiniz artık.menülerimi yazarım yanlışlarımı söylersiniz değil mi???hepimize bol şans
slm canım:))ya insan 30 olunca korkuyo işte ne bileyim:))tamam bundan sonra yok yaşlılık lafı:))ben de bugün başladım bakalım:))87.5 kilo ile(mart ayında 68 olucam ilk hedef böyle:))
senin günlüğe de gelicem canım.benden kurtuluşunuz olamaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?