Achtholin'in Diyet Günlüğü (:

sürekli burdayım canım takipteyimpek çok sorum var ama seni de yormak istemiyorumbeni şu an düşündüren kullandığım antidepresan ilacı biraz da bu kilolara o neden oldu diyebilirim.bir de tiroit rahatsızlığım vardı.geçti o çok şükür.bir kısmını da tiroit ilaçlarından aldım çünküü 2,5 yıl ağır bir tedavi gördüm.doktorum da o zaman kilo alacağımı söyleyip uyarmıştı beni ama ben takmadım ve takmamanın sonu bu işte((((((
neyse inşallah başarıcam eski kiloma dönücem hazirana kadar uzun bir yolum var
bir de benim yürüyüş gibi bir imkanım yok maalesef.evde bir eliptik bisikletim var fakat aksi gibi vidalarını bulamıyorum:84:ev taşımıştım da nereye koyduğumu bulamıyorum vidalarını:84:bulmam lazım çünkü hareket olmadan da bu kadar kilo verilmeyecek:84:ve sarkmak istemiyorum en önemlisi de bu(
neyse çok konuştum her gün uğrayacağım canım

canım benim geçmiş olsun..
bende adet düzensizliğim için doğum kontrol hapı kullanıyorum kilo deil ama şişme etkisi çok fakat takmıyorum günde 100 grda olsa 600de olsa bi şekilde vereceğiz bu kiloları.. sorularını elimden geldiğince cevaplarım bildiklerim yönünde..
yürüyüşe gelince utanarak söylüyorum benim erkek kardeşimin spor salonu vardı 2 sene önce okulu başlayınca salonu kapatıp kimi aletleri eve taşıdı şimdi evdeki bi odayı salon şeklinde döşedi ancak ben o kadar tembelim ki hiç yapmıyorum spor ve sarkma oldu bende özellikle kollarımda şimdi onlar için günde 20şer tane hareket yaptırtıyo bana ve hiç bişey yapamazsan 5 dk 3 set ip atla diyo ancak onuda yapamıyorum
sende akşamları yürüyüş yapamıyorsan 10 dk ip atla git gide süreyi artırırsın..

slm canım:)))))
2 gündür gribim uğrayamadım yatak döşek yattım vallahi(diyete de pek uyamadım(hafta sonu bari dinlensem de iyice atlatsam çok iyi olacak.ben de hareket konusunda çok tembelim maalesefama hareket etmeliyiz ki bu fazlalıklardan daha çabuk kurtulalım,birbirimize gaz verelim de kaldıralım şu popoları:))
yarın iyice bir arayacağım şu bisikletin vidalarını,çünkü ip atlayamam aşağı katımda oturan kadın biraz gergin bi tip kaldıramam vallahi.evde jimnastik tarzı hareketler de yapabiliriz:)))))))))tembeliz ama yapıcaz bir şekilde,öptm canım

çook geçmiş olsun canım diyete uyamamaktan kastın listeye uyamamaksa sorun deil, yeter ki abur-cuburdan uzak dur.. valla canım bi tek kol çalışıyorum gerisi yok gibi bişey bu ara zaten çok yoğunum okuldu falan derken eve gelince pert bi halde direkt yatıyorum ama sen en kötü ihtimal akşamları bir saat kadar dans edebilirsin ben onu bi ara ciddi ciddi yapıodum etkisini gördüm, gerçi ben horon oynuodum

Sevgili günlüğüm..
Bugün çok aptalca davranıyorum..
Sürekli yeme isteğim var, form çikotalardan yedim 2 defa öğle yemeği yedim..
Akşam yemeğini yemeden geçiştirsem mi diyorum..
En kısa zamanda 62-60 kgı görsem diyetime daha motive bi şekilde devam edicem ancak ben 10 günde 3 kgcık verebildim hala 65im

sevgili günlük
günlerdir 65.8 kgda tıkandım..
bu gidişle 48i zor görücem sanırım...

sevgili günlük
günlerdir 65.8 kgda tıkandım..
bu gidişle 48i zor görücem sanırım...

canım benim 10 gunde 3 kg çok çok güzel bir kg. Ben 14 gunde 1,4 kg verdim. öle umutsuzluk yok. Gayet güzel gidiyorsun. ıkı gun dıet yapınca sabah kalkınca sıhırlı bı degnek deyıcek ve ıstedıgımız kg ya gelıcez zannedıyoruz ama oyle degıl maalesef. Bu yavas yavas olacak bişey. Kii seninki gayet hızlı. 10 gunde 3 kg. Bide cuk demiş Ben 10 gunde 3 kg versem zil takıp oynardım. Zaten okadar hızlı vermek ıstemem yani. Ole dıyetı falan bırakmak yok. Sacımını basını yolarız valla.

Hadi canım şimdi bi Bardak yeşil çay al eline bakıym :)

Son düzenleme:

canım kaç gündür aynı kilodayım yemeğimi azaltıyorum yok yine yok
şimdiden böle tıkandıysam ileride ne olur onu düşünüyorum..
zaten diyeti bırakma gibi bi niyetimde yok maşallah aç kalmıyorum ki bırakayım =))
yeşil çaya gelince valla bıktım ondan form çaylarından içiyorum ama yeşil çaydan bıktım artık
günde bi bardak belkiii

valla gun boyu içtiğim çayın haddi hesabı yok. 1250 ml çok açık çay içmişim bugun. 250 ml de yeşil çay. Daha hiç su içmedim. Su içmeye vakit olmuyo çay içmekten. Ama bahsettıgım çaylar ıhlamur gıbı acık :)

Merhaba:) Listen gayet güzel, benim listeme de çok yakın. Gayet doyurucu bence :) Benim de 4 gün oldu bakalım umarım hep beraber kurtuluruz şu kilolardan

canım gün boyu bende açık, şekersiz çay tüketiyorum ancak zamanında o kadar çok içtim ki yeşil çayı bıkkınlık geldi valla.. kahve, çay, ıhlamur, kuşburnu tüketiyorum daha çok..

Merhaba:) Listen gayet güzel, benim listeme de çok yakın. Gayet doyurucu bence :) Benim de 4 gün oldu bakalım umarım hep beraber kurtuluruz şu kilolardan

canım listem doyurucu evet hatta bazen diyette olduğumu bile unutuyorum =))
inşallah canım, inşallahhh..

slm:))günlerdir uğrayamıyorum,yeni işe başladım kusura bakma canım.
ben de diyete pek uyamadım maalesef 10 günde 1 kilocuk vermişime tabi hak ettim ben bunubol su içemiyorum işyerinde malum tuvalet yüzünden(
offfffffff ne yapmalıyım ben ya((((((((((

canım bende okulum yüzünden sık giremiyorum malum 70 kmlik bi mesafem var her gün gidip geldiğim
su olayına gelince ne yalan söyleyim günde 1 litreye yakın zor tüketiyorum..
ve nice zamandır 65de takılmış durumdayım bugün sinirlerim bozuk olunca bozdum açıkcası koca bi döneri ham yaptım şimdi pişmanlıklardayım, takılma sende fazla bi şekilde vereceğiz bu kiloları öyle ya da böyle gidecekler yeter ki azmimiz olsun..

ben de bu öğlen tavuk döner yedim,yanında da ayran:18:ne olacak böyle bilmiyorum:18:ben su içmeyi çok seviyorum fakat iş yerinde çok su içemiyorum,tuvalete çok gitmemek için(of ne olur bu yağlar yağlar yapışmasın üzerimize:26:

canım diyetisyenim tavuk dürüm yerine tavuk döneri tabakta yememi önermişti, ketçap, mayonez ve patates kızartmasız ve bana meyve suyu yasak onun yerine ayranı önerdi.. suya gelince iş yerinde içemiyorsan evde içersin canım ben hiç içmiyorum yinede kilo verebiliyorum sıkma canını eminim bu savaşın sonunda kazanacağız..

sevgili günlüğüm..
bu sabah tartıda 65.2 yi gördüm, uzun zaman sonunda tekrardan kilo vermiş olmam mutluluk kaynağım ((=
sabah kahvaltı yapmadım, öğlede bi sandviç yanında salata yedim bu saat oldu acıkmadım, akşam yemeği dışarda olacağı için atıştırarak geçiştirmeyi planlıyorum..

benim diyet çok kötü gidiyor canım((((((((maşallah se3n kilo veriyorsunben hiç diyetime uyamıyorum ki(((((((((((offffffff çok kötüyüm((((((((

benim diyet çok kötü gidiyor canım((((((((maşallah se3n kilo veriyorsunben hiç diyetime uyamıyorum ki(((((((((((offffffff çok kötüyüm((((((((

canım neden uyamıyorsun ki ben kilo veriyorum evet ancak aç kalıp vermiyorum ki sadece çok sevdiğim yiyeceklerden uzak kalıyorum sende başarırsın yapamayacağın ne var ki neden yapamıyorsun anlat yanlışların varsa beraber düzeltelim, birazcık azmet başarıcaksın, başaracağız canım..

evettt uzun zaman sonra yeniden bennn

istikrarsız diyet maratonum 65 kilo ile noktalanıp bugün 72 kiloyla başlamış bulunmakta..

ne ara aldım ben tekrardan bunca kiloyu, sözdede dikkat ettim.. :26:

neysee bugün geç uyandım sabah 3 dilim kepek ekmeği ile tost yaptım yanında ballı ıhlamur ile kahvaltımı yaptım..

ardından akşam yemeğinde yağsız makarna, yoğurt, salata yedim..

hadi bakalım inşallah kurtulacam bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…