canım şeftaliyi bütün yemiş olman abarttın demek deil akşam yiyeceğin 2 porsiyonu bire düşürüp dengelersin ya da başka yiyeceklerinden kısarsın valla ben artık tecrübeliyim diyet konusunda her türlü diyeti yapıp ardından katıyla geri aldım şimdi diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum hem bu cümle beni dahada motive ediyor. haftada bir gün kaçamak hakkında var tabi abartmayacak şekilde.. merak ettiğin ne varsa sorabilirsin bana canım..
sürekli burdayım canım takipteyimpek çok sorum var ama seni de yormak istemiyorum beni şu an düşündüren kullandığım antidepresan ilacı biraz da bu kilolara o neden oldu diyebilirim.bir de tiroit rahatsızlığım vardı.geçti o çok şükür.bir kısmını da tiroit ilaçlarından aldım çünküü 2,5 yıl ağır bir tedavi gördüm.doktorum da o zaman kilo alacağımı söyleyip uyarmıştı beni ama ben takmadım ve takmamanın sonu bu işte ((((((
neyse inşallah başarıcam eski kiloma dönücem hazirana kadar uzun bir yolum var
bir de benim yürüyüş gibi bir imkanım yok maalesef.evde bir eliptik bisikletim var fakat aksi gibi vidalarını bulamıyorum:84:ev taşımıştım da nereye koyduğumu bulamıyorum vidalarını:84:bulmam lazım çünkü hareket olmadan da bu kadar kilo verilmeyecek:84:ve sarkmak istemiyorum en önemlisi de bu(
neyse çok konuştum her gün uğrayacağım canım
slm canım:)))))
2 gündür gribim uğrayamadım yatak döşek yattım vallahi(diyete de pek uyamadım (hafta sonu bari dinlensem de iyice atlatsam çok iyi olacak.ben de hareket konusunda çok tembelim maalesef ama hareket etmeliyiz ki bu fazlalıklardan daha çabuk kurtulalım,birbirimize gaz verelim de kaldıralım şu popoları:))
yarın iyice bir arayacağım şu bisikletin vidalarını,çünkü ip atlayamam aşağı katımda oturan kadın biraz gergin bi tipkaldıramam vallahi.evde jimnastik tarzı hareketler de yapabiliriz:)))))))))tembeliz ama yapıcaz bir şekilde,öptm canım
sevgili günlük
günlerdir 65.8 kgda tıkandım..
bu gidişle 48i zor görücem sanırım...
canım benim 10 gunde 3 kg çok çok güzel bir kg. Ben 14 gunde 1,4 kg verdim. öle umutsuzluk yok. Gayet güzel gidiyorsun. ıkı gun dıet yapınca sabah kalkınca sıhırlı bı degnek deyıcek ve ıstedıgımız kg ya gelıcez zannedıyoruz ama oyle degıl maalesef. Bu yavas yavas olacak bişey. Kii seninki gayet hızlı. 10 gunde 3 kg. Bide cuk demişBen 10 gunde 3 kg versem zil takıp oynardım. Zaten okadar hızlı vermek ıstemem yani. Ole dıyetı falan bırakmak yok. Sacımını basını yolarız valla.
Hadi canım şimdi bi Bardak yeşil çay al eline bakıym :)
canım kaç gündür aynı kilodayım yemeğimi azaltıyorum yok yine yok
şimdiden böle tıkandıysam ileride ne olur onu düşünüyorum..
Zaten diyeti bırakma gibi bi niyetimde yok maşallah aç kalmıyorum ki bırakayım =))
yeşil çaya gelince valla bıktım ondan form çaylarından içiyorum ama yeşil çaydan bıktım artık
günde bi bardak belkiii
Öncelikle zayıflama mücadelesi veren tüm dostlara merhaba..
Diyet listemden önce biraz löp löp yağlarımla tanışmamdan bahsetmek istiyorum..
Yaşım 24, boyum 1.54..
Lise bitene dek incecik bir hatun iken dersane dönemimde hızla kilo almaya başladım, genetik mi, öss stresi mi bilemiyorum..
Tartıda en son 85i gördüm ve artık bişeyler yapmanın vakti geldi diyerek evde uyguladığım ölüm ! diyetime başladım.
Evde uyguladığım diyet süresince tüm gün aç dolaşıyordum, kahvaltı yerine akşama kadar salatalık, domates vs yiyor, akşam 3 adet haşlanmış patates yiyordum..
Tabi tatlı krizlerimde o iğrenç eti formlardan..
Aç kalarak zayıflanacağına inancımdan baş ağrılarıma sabrettim hep..
Sonuç olarak zayıfladım 62 kiloydum ancak asıl problem bundan sonra başladı..
Ramazan boyunca su içsem yaradı ve dikkat ettiğim halde 29 eylülde 70 kiloya çıktım..
Erkek arkadaşım zorla beni diyetisyene götürdü, iyi ki gitmişim..
Uzun uzun konuştuk, yediklerim, yemediklerim, ne yemek istediğim vs..
Listemi okul yaşantıma uygun düzenledi ayın 1'inde diyetime başladım 69.9 iken bu sabah 67.0 'ı gördüm..
İşin garip tarafı diyetteyim, aç değilim ve baş ağrım yok..
Demek ki aç kalınarak bu iş başarılmazmış.
Diyet listemi sizlerle paylaşmak istiyorum, sizlerde desteğinizi esirgemezseniz eski kiloma döneceğime inanıyorum...
Şimdiden herkese teşekkür ederim..
Diyet Listem:
KAHVALTI: (09:00)
Açık, şekersiz çay
2 kibrit kutusu kadar yarım yağlı beyaz peynir
2 ince dilim tam buğdaylı ekmek
5 adet siyah zeytin ya da 7 adet yeşil zeytin
Sınırsız, yağsız çiğ sebze
ARA ÖĞÜN: (11:00)
1 porsiyon meyve
ÖĞLE YEMEĞİ: (12.30-13.00)
1 hamburger ekmeği içine,
2 adet küçük boy ızgara köfte,
marul,
domates.
1 kutu ayran
ARA ÖĞÜN: (15:30)
1 porsiyon meyve
3 adet yulaflı bisküvi
AKŞAM YEMEĞİ: (18:30)
1 kase çorba
1 tabak susuz sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
2 ince dilim ekmek
1 tatlı kaşığı yağ ile hazırlanmış salata
ARA ÖĞÜN: (20:30)
2 porsiyon meyve
GÜN BOYUNCA:
şekersiz çay, ıhlamur, kahve, salça, sirke, baharat serbest...
valla gun boyu içtiğim çayın haddi hesabı yok. 1250 ml çok açık çay içmişim bugun. 250 ml de yeşil çay. Daha hiç su içmedim. Su içmeye vakit olmuyo çay içmekten. Ama bahsettıgım çaylar ıhlamur gıbı acık :)
Merhaba:) Listen gayet güzel, benim listeme de çok yakın. Gayet doyurucu bence :) Benim de 4 gün oldu bakalım umarım hep beraber kurtuluruz şu kilolardan
slm:))günlerdir uğrayamıyorum,yeni işe başladım kusura bakma canım.
ben de diyete pek uyamadım maalesef 10 günde 1 kilocuk vermişime tabi hak ettim ben bunu bol su içemiyorum işyerinde malum tuvalet yüzünden (
offfffffff ne yapmalıyım ben ya((((((((((
ben de bu öğlen tavuk döner yedim,yanında da ayran:18:ne olacak böyle bilmiyorum:18:ben su içmeyi çok seviyorum fakat iş yerinde çok su içemiyorum,tuvalete çok gitmemek için(of ne olur bu yağlar yağlar yapışmasın üzerimize:26:
benim diyet çok kötü gidiyor canım((((((((maşallah se3n kilo veriyorsun ben hiç diyetime uyamıyorum ki (((((((((((offffffff çok kötüyüm ((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?