Acı çeken kızları davet ediyorum

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Mrb kızlar sıkıntılarınızı derdinizi buraya yazmanızı istiyorum neden mi ? Çünkü insan tanımadığı kişiye daha kolay açılır belki yardımımız olur yada en azından rahatlarsiniz.. Benim le derdini acısını paylaşmak isteyen var mı ?

Bdv köşesinde zaten konu açıp yazıyoruz derdimizi..anlamı yok ki buraya yazmanın. .

2 ban yedim ve akıllandım ,oy kıyamam bizi kim çekecek senden başka .
Çok dertliyim çokkkk uzanma koltuğu var mı uzanıp anlatayım
Bak mesela bir yandan 12 sayfalık konu okuyacağım, 12 sayfa her sayfa 10 yorumdan 120 yorum yapar, yaşlıyım gözlerime de acımıyorlar
Cımbız artık işlemiyor tırpanla girişeceğim

Ay yok annem neredeeeee bunlar ne korkuyor ne utanıyor, cımbız gösteriyorum ötesi var mı, çok çektimmm çokkk. Kayınvalideden çekmedim bu kadar

İtina ile yardımcı olunur
O değil bir uzanma koltuğum bile yok yıkıldım....

☺ pardon bölüyorum ama konu başlığı nasıl silebilirim?
Silemezsiniz yasak çünkü, ben uygun bölüme taşıdım konunuzu, burada sorun olmaz, arada gelip yazanlarda olur
Ben bile keyifle daldım konunuza, stres atmak isteyen gelip yazar, hoşgeldiniz aramıza

Silemezsiniz yasak çünkü, ben uygun bölüme taşıdım konunuzu, burada sorun olmaz, arada gelip yazanlarda olur
Ben bile keyifle daldım konunuza, stres atmak isteyen gelip yazar, hoşgeldiniz aramıza
Stres attığınız aşina sevindim Tırpana gerek kalmadı.. yeniyim kusura bakmayın..

Aaaa lütfen hemen minderlerden de olsa bir uzanma koltuğu yapmalısın, ben derdimi nasıl dökeceğim sonra
Yalnız bencilliğe bakar mısın kendim için istiyorum
Ay sen iste her yere koltuk döşettireyim (döşettirmedi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…