Zaten baska cocuk ıstemem ıdye dusunuyorum Allah ınsallah bunu da saglıkla nasıp etsın.öyle öyle emin ol her şey yolunda.sadece keyfini çıkartmalısın.belki bi daha bebek istemeyeceksin benim gibi iki çocukta kaldım.keşke diyorum internet okuyup hamileliğimi dar edene kadar keyfini çıkartsaydım bak bi daha gelmiyor bu günler.
ayy bir arkadaşım vardı birlikte gebe kalmıştık aynı dr ya giderdik.sonuçlarımıza bakardık derdimki aa bazı değerlerde yükseklik var derdim ondadada bendede ben şok ben yerlerde o gayet rahat amaan ben bilmem karışmam dr düşünsün derdi.çok imrenirdim yaa.
Neclanın evlı oldugunu bıle unuttum ama ne ızlerdık ayol o dızıyı o zaman benım bebegım yoktu daha olmuyorduKonu dışından banlamazlar inşallah.Necla hamileydi.Eşinden boşanma kararını vermeden önce görüşmek istedi.Goncası kabul etmedi.Boşandıktan sonra Neclanın hamileliğini öğrendi,mors oldu.Araya konuyu sıkıştırayım,sabret canııım,şunun şurasında ekime ne kaldı?
Insallah kızlar benım pipirikliliğimdir bu olanlarCanım, ben hamileliğimde en ufak bir bulantı, kusma yaşamadım. Herkese göre değişir hatta bir insanın bir hamiliği farklı diğeri farklı geçer, takma kafanı.
Kese boş
kese olması gerektiği gibi büyümüyor. Bebek yok . Kalp atısı zaten yok.
Haftaya pazartesi görelim , salı gunu muhtemelen sonlandırırız dedi. Genetik taramalar yapılacak, kesenın kromozonları sayılacakmış.
Zaman çabuk geçsin oglum kardeşi olsun istiyor, daha fazla büyümeden.
hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah... 2013 eylülde bir arkadaşımla birlikte aynı dönemde hamile kalmiştık ikimizinde düşük ihtimali vardı benimki düştü arkadaşın hamileliği devam etti.Arkadaşim Nurgül benden çok üzüldü benim bebeğime... Onun doğum zamanında ben küçük kızıma yeni hamileydim... Doğumunda hata yapıldı Nurgül malesef ki bebeğini ve sağlığını kaybetti... Böyle yürümeyen hamilelik duyunca hep içim acıyarak Nurgül'ü hatırlarım.Bu yüzden muhakkak sizin için bi hayır vardır bundada... RABBİM inşallah herşeyi sizin ve oğluşunuzun gönlüne göre versin...Kese boş
Haftaya pazartesi görelim , salı gunu muhtemelen sonlandırırız dedi. Genetik taramalar yapılacak, kesenın kromozonları sayılacakmış.
Kese boş
hay allah ya çok üzüldüm canım herşeyin hayırlısı allahtan..Evet şuan kafam oldukca karısık ne dusunsem napsam bılemıyorum , suan boyle a gzımda saman tadı var sankı oglen kesınlıkle sucuk ekmek yıcem madem oyle dıyorum. Ama hayırlısı doktorlar ege ıcın sızın gıbı hastalar hamıle kalsada canlı dogum oranı az dedı ama ben yaptım ugrastım ama oldu
ege dun aksam hastanede kesenın bos oldugunu gordu duydu trajık demedı bak bebek yokmus kardesım gelmemıs madem hem nereden gelecek dedı , allahtan dedım bende . gecen seferkıı gıbı bı tepkı vermeyecek o baskaydı onu gormustu hareketlerını ve ölmüş olunca cok uzulmustu.
Buda gececek biliyorum ben
6. yasına gırdı bugun. Çok istiyordu ne hayaller kurduk hemen odasını degıstırmeye yenı mobılyalar modeller bakmaya baslamıstık .
Bır daha hamıle kalırsam mumkunse ben bıle bılmım diyorum . Zaten eşim herkese duyurdu , Sanırım bir sonraki sefere ondan bile saklıcam tabi tüp bebek filan olmazsa bilemiyorum . Öylece sallanıyorum boşlukta şuanda
hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah... 2013 eylülde bir arkadaşımla birlikte aynı dönemde hamile kalmiştık ikimizinde düşük ihtimali vardı benimki düştü arkadaşın hamileliği devam etti.Arkadaşim Nurgül benden çok üzüldü benim bebeğime... Onun doğum zamanında ben küçük kızıma yeni hamileydim... Doğumunda hata yapıldı Nurgül malesef ki bebeğini ve sağlığını kaybetti... Böyle yürümeyen hamilelik duyunca hep içim acıyarak Nurgül'ü hatırlarım.Bu yüzden muhakkak sizin için bi hayır vardır bundada... RABBİM inşallah herşeyi sizin ve oğluşunuzun gönlüne göre versin...
Nurgülümüz malesef evde bilinci kapalı cihazlara bağlı yaşıyor.nurgül öğretmen yazıp arayınca çıkıyor google dan...Sağlığını kaybetti derken ne oldu Nurgüle? Şuan ne durumda?
Kese boş
Ay ınanmıyorum nasıl boyle bısey olabılırNurgülümüz malesef evde bilinci kapalı cihazlara bağlı yaşıyor.nurgül öğretmen yazıp arayınca çıkıyor google dan...
maksadım sizi üzmek değildi... Efeye tutunun hayat devam ediyor bunu anlatmak istedim aslında...Ay ınanmıyorum nasıl boyle bısey olabılır
Konu dışı olacak ama durum nedir, umut var mı?Nurgülümüz malesef evde bilinci kapalı cihazlara bağlı yaşıyor.nurgül öğretmen yazıp arayınca çıkıyor google dan...
Nurgülümüz malesef evde bilinci kapalı cihazlara bağlı yaşıyor.nurgül öğretmen yazıp arayınca çıkıyor google dan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?