Acı çekiyorum ve bilin istiyorum

Zaten baska cocuk ıstemem ıdye dusunuyorum Allah ınsallah bunu da saglıkla nasıp etsın.
Ben 3 ay doktora gıtmeyen ınsanlar bılıyorum ya ne gebelıkoncesı testı yok sonrası testı bılmem ne gecende sıgortama baktımda 1000 tl beta yaptırmısım el ınsaf gercekten keske bazen ınt uzak bı ınsan olsaydım dıyorum gercekten

Neclanın evlı oldugunu bıle unuttum ama ne ızlerdık ayol o dızıyı o zaman benım bebegım yoktu daha olmuyordu ızleyıp ızleyıp aglardım

Canım, ben hamileliğimde en ufak bir bulantı, kusma yaşamadım. Herkese göre değişir hatta bir insanın bir hamiliği farklı diğeri farklı geçer, takma kafanı.
Insallah kızlar benım pipirikliliğimdir bu olanlar
Takmıcam ınsallah cok destek oluyor bana herkes gercekten cumartesı arayan , buradan mesaj atan soran o kadar cok kısı oldu kı ınsallah alım allah sonuna kadar gıdıcem

Cok sevindim senin adina CuteMom .konunu bugun gordum butun yorumlari okumaya calistim.dua ede ede okudum bugunku yorumlara gelinceye kadar insallah hersey yolundadir diye.bence fazla takilma internette.ilk hamileligimde ne beta hcg ne dis bos gebelik falan bilirdjm.ne rahatmisim.simdi keseyi gormek ayri dert kalp atisi ayri dert.inan psikolojim bozuldu sanki keseyi goremiycem keseyi gorduk bebegi goremiycem psikolojisine girdim.doktor bile fazla takilma sen internette dedi dusun sordugum sorulardan.yurt disinda yasiyorum ben ve cok rahatlar burda.bi kere beta hcg bakilir tamam.yok 2 gunde katliyomu falan hic bakilmiyo bile.ben burdan ogrendim 2.ye hamileyim.simdi oyle sorular sorunca cidden uzayliymisim gibi bakti doktor.diyecegim o ki sen de arastirmalarinin etkinde kalmissin.mumkunse bi sure hic bakma.hersey olacagina varir canim.rabbim sag saglim bebeklerimizi kucagimiza alacagimiz gunleri de gosterir,olmayan ;isteyen herkese de nasip eder insallah...

Banliydim gunlerdir..cok sevindim. :) CuteMom o gun yazarken hissetmistim bebek oldugunu ama umutlandirmak icin yazmadim.Allah saglikla kucagina almayi nasil etsin..gozun aydin:)

Kese boş
kese olması gerektiği gibi büyümüyor. Bebek yok . Kalp atısı zaten yok.
Haftaya pazartesi görelim , salı gunu muhtemelen sonlandırırız dedi. Genetik taramalar yapılacak, kesenın kromozonları sayılacakmış.
Zaman çabuk geçsin oglum kardeşi olsun istiyor, daha fazla büyümeden.

Bi tek ben.mi anlamadim ? Koltuk ,kanepe ,ucuncu kisi ,istenmeyen hamilelik ve tedavi suresi.... Kafam karisti. Sebep sonuc her ne.olursa olsun oncelik bebeginizin , onu saglikla kucaklayin once daha sonra ne yapcaginiza karar verirsiniz

ailecek zor zamanlar cutemom, Allah sana dirayet versin.
Egeye babası da açıklayabilir, sen daha fazla kendini yıpratma.

Geç döllenme olduğu için belki güzel haberler alırsın diye umut ediyorum yine de.

hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah... 2013 eylülde bir arkadaşımla birlikte aynı dönemde hamile kalmiştık ikimizinde düşük ihtimali vardı benimki düştü arkadaşın hamileliği devam etti.Arkadaşim Nurgül benden çok üzüldü benim bebeğime... Onun doğum zamanında ben küçük kızıma yeni hamileydim... Doğumunda hata yapıldı Nurgül malesef ki bebeğini ve sağlığını kaybetti... Böyle yürümeyen hamilelik duyunca hep içim acıyarak Nurgül'ü hatırlarım.Bu yüzden muhakkak sizin için bi hayır vardır bundada... RABBİM inşallah herşeyi sizin ve oğluşunuzun gönlüne göre versin...

Her ne olursa olsun kendini üzmemelisin. Olabilir, şimdiki boş kesedir, sonra hayırlısıyla doğumla sonlanan sağlıklı bir bebeğin olur. Sonuçta hamile kalabilen birisin. Kafan şuan karışık olabilir, acele de ediyor olabilirsin ama herşeyin bir vakti olduğuna inanıyorum. Ben iki sene hamile kalamadım tam tüp bebeğe başladım "gerek yok anne" diye koşa koşa geldi. Vakti o zamandı çünkü.

Herşeyin hayırlısı olsun...

Evet şuan kafam oldukca karısık ne dusunsem napsam bılemıyorum , suan boyle a gzımda saman tadı var sankı oglen kesınlıkle sucuk ekmek yıcem madem oyle dıyorum. Ama hayırlısı doktorlar ege ıcın sızın gıbı hastalar hamıle kalsada canlı dogum oranı az dedı ama ben yaptım ugrastım ama oldu
ege dun aksam hastanede kesenın bos oldugunu gordu duydu trajık demedı bak bebek yokmus kardesım gelmemıs madem hem nereden gelecek dedı , allahtan dedım bende . gecen seferkıı gıbı bı tepkı vermeyecek o baskaydı onu gormustu hareketlerını ve ölmüş olunca cok uzulmustu.
Buda gececek biliyorum ben

takipteydim konuyu.üzüldüm sizin adınıza.ama daha çok gençsiniz.umarım 2.çocuğunuzu da sağlıkla kucağınıza alırsınız,zamanı geldiğinde.

hay allah ya çok üzüldüm canım herşeyin hayırlısı allahtan..

Simdi gördüm üzgünüm

Sağlığını kaybetti derken ne oldu Nurgüle? Şuan ne durumda?

Sağlığını kaybetti derken ne oldu Nurgüle? Şuan ne durumda?
Nurgülümüz malesef evde bilinci kapalı cihazlara bağlı yaşıyor.nurgül öğretmen yazıp arayınca çıkıyor google dan...

Son düzenleme:

Allah sabır versin canım, çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda toparlarsın kendini, çok zor ama Rabbimin takdiri, ne diyelim

OCAK 4aynı duyguları yaşadım kese gelişmedi kalp atışı başlamış durdu dedi 2 ay oalcak zaman çabuk geçiyor şükür etmeyi bilmek gerek şu halimize binlerce şükürler olsun acın çok yeni hepsi geçecek herşey yoluna girecek güzel olacak

Allah hayırlısını versin her zaman.
Bu hamilelik de hayırla sonuçlansın, Ege'ye kardeş gelir inşallah en kısa zamanda...

Nurgülümüz malesef evde bilinci kapalı cihazlara bağlı yaşıyor.nurgül öğretmen yazıp arayınca çıkıyor google dan...
Konu dışı olacak ama durum nedir, umut var mı?
Bir de mahkeme sonuçlandı mı acaba, ne zamandır merak ediyordum, aynı doktora gidiyorum çünkü.

İnanamıyorum ya resmen her işte bir hayır var dedikleri bu olsa gerek!! Belki siz o zamanlar neden ben diye düşündünüz.O ne güzel evladını kucağına alıcak diye düşündünüz ama meğerse olacak olan buymuş..Allahım herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…