İşte buNe nasil bilmiyorum ama normal bir hamileyim suanda dunden beri rahat bi nefes aldim. Uzun sure gebelik saygalarindan uzak kalacagim bebegim gec dollenme iliski gunlerinden oturu baska turlusu mumkun degilmis dr cok rahat 10 gunsonra kalp atislarina gidicez insallah
Çoook sevindim hep meraktaydım canım.Ne nasil bilmiyorum ama normal bir hamileyim suanda dunden beri rahat bi nefes aldim. Uzun sure gebelik saygalarindan uzak kalacagim bebegim gec dollenme iliski gunlerinden oturu baska turlusu mumkun degilmis dr cok rahat 10 gunsonra kalp atislarina gidicez insallah
Ne nasil bilmiyorum ama normal bir hamileyim suanda dunden beri rahat bi nefes aldim. Uzun sure gebelik saygalarindan uzak kalacagim bebegim gec dollenme iliski gunlerinden oturu baska turlusu mumkun degilmis dr cok rahat 10 gunsonra kalp atislarina gidicez insallah
Senin asına sevindim.Dilerim bir daha böyle korkular yaşamadan doğurursun bebeğini.Çok teşekkür ederim kızlar.
Üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam. Oğluma hemen bak kardeşinin evi diye gösterdim usg cıktısını , oda cok sevindi. Bilseydim güzel sonuclar alacağımı onuda götürürdüm
İnşallahh Allah nerde kim istiyorsa herkese nasip etsin sağ salim evlatlarSenin asına sevindim.Dilerim bir daha böyle korkular yaşamadan doğurursun bebeğini.
Aaa cok sevındımmm tebrık ederım senıdeetebrik ederiz cutemom, Allah kucağına almayı nasip etsin.
ben de çift çizgiyi gördüm sanki haftasonu ama doktora gitmeyi reddediyorum.
HahahahEvrene mesaj
normal olayım demiştim teşekkür ederim ama midem bulansın be
Keşke öyle olsa yaHahahah
Sen bir kaç hafta sonra görürsün,sabahları öğürmekten işe geç kalacaksın
Bu kadınlara da rahatlık yaramıyor yav.İlla çile çekecekler.Evrene mesaj
normal olayım demiştim teşekkür ederim ama midem bulansın be
Yanı bende Ege'de 3-5 kere kusmustum onda yemekten hemen sonra pat dıye kusuyordum . Mıdesı bulanıp kılo verenlere hayranım zır aben kesın ay bebek gelısmedı vah beta yukselmedı dıye paket paket kuruyemısler yedım kılo aldım hısseıdyorumilk hamileliğimde bir kez midem bulandı, ana dedim demek böyle bir şeymiş mide bulantısı dedikleri, ay bir nazlandım o gün eşime, ha ha,
ama sanırım o gün içtiğim sütte bir sorun varmış, bir daha midem bulanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?