Acı çekiyorum ve bilin istiyorum

Çok sevindim,sağlıkla kucağına al inşallah...çok mutlu ol lütfen çık artık şu karamsarlıktan bak işte herşey yolundaymis..

İşte bu söylemiştim çok sevindim CuteMom umarm sağlıkla kucağına alırsın.

Konunuzu okuduğumda çok üzülmüş sizin için dua etmiştim. Herşeyin normal olmasına sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:)

Çok sevindim CuteMom . İnşallah önce kalp atışlarını duyar sonra da sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)

Çok çok sevindim sizin adınıza, umarım sorunsuz, mutlu bir hamilelik geçirir, sağ salim alırsınız kucağınıza bebeğinizi, dualarımız sizinle :)

Çoook sevindim hep meraktaydım canım.
İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın yavrunu. Abisi de çok sevinecek. :)
Sen gönlünü ferah tut çok güzel bir hamilelik yaşayacaksın inşallah.

ben sana ne dedim tatlım :) ilişki günlerine bakınca çok belliydi geç döllenme olduğu da sana anlatamadık bi türlü :) Çok sevindim canım, rabbim kucağında görmeyi nasip etsin inşallah :)

Senin asına sevindim.Dilerim bir daha böyle korkular yaşamadan doğurursun bebeğini.

tebrik ederiz cutemom, Allah kucağına almayı nasip etsin.

ben de çift çizgiyi gördüm sanki haftasonu ama doktora gitmeyi reddediyorum.

tebrik ederiz cutemom, Allah kucağına almayı nasip etsin.

ben de çift çizgiyi gördüm sanki haftasonu ama doktora gitmeyi reddediyorum.
Aaa cok sevındımmm tebrık ederım senıdee
Uzun bı sure doktora gıtme
Ben ne vardı sankı hemen gıttım dıyorum kendı kendıme

Evrene mesaj
normal olayım demiştim teşekkür ederim ama midem bulansın be

ilk hamileliğimde bir kez midem bulandı, ana dedim demek böyle bir şeymiş mide bulantısı dedikleri, ay bir nazlandım o gün eşime, ha ha,
ama sanırım o gün içtiğim sütte bir sorun varmış, bir daha midem bulanmadı

aminn cutemom
çok sevindim senin adına, kk'da tanıdığım en güçlü kadınlardan biri sensin ve konuyu ilk açtığındaki üzüntün beni çok üzmüştü şimdi çok rahatladım :)
Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin

Yanı bende Ege'de 3-5 kere kusmustum onda yemekten hemen sonra pat dıye kusuyordum . Mıdesı bulanıp kılo verenlere hayranım zır aben kesın ay bebek gelısmedı vah beta yukselmedı dıye paket paket kuruyemısler yedım kılo aldım hısseıdyorum
Şaka bi yana ya ıkı bulansaydı ıyıdyı yanı ne olacaktı sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…