söyle suanda adetım gecıkelı 18 gun oldu
3. şubat 62
6. şubat 94 sıkıntılı , kontrol rahim duvarı kalın
8. şubat 220
13 şubat 1112 kontrol günü
15 şubat 1731 sıkıntılı
17 şubat 2267 sıkıntılı
vajınal usg ıle rahımde kese benzerı bısı gorunmus suanda ya bos kese ya da kıst dıye degerlendırmıs doktor verdıgı raporda yanı hıc emın olamamıs
1112 oldugu gun 3 mm bı kese mı ksıtmı ne ıste onu gordu. cumartesı bakacak yıne usg ıle ama benım artık hıc umudum kalmadı ınancım kalmadı cok ıstıyorum mucıze olsun amaCanim tam ikiye katlamasada belirli bi yukselme var bu durumda normal hamilelik geciren cok duydum bende bi kac dusuk yapmistim kizimdan once bu hcg degerlerinde uzman olmustumrabbim yuzune guler insallah doktor bir daha ne zaman bakicak ultrasonda. Benim bildigim kese 1500den sonra goruluyor vajinal ultrasonda
Ben de normal şekilde hamile kalamayan biriyim ama bu cümleye hiç üzülmedim hatta direk duygularımı tarif ediyor.Gördüğün rüyanın da etkisiyle biraz karamsarlık olmuş lütfen kötü düşünme de kötüyü çağırma. Hayırlısıyla kavuşacaksın bebeğine.
Bir de "Sizin gibi bir coğunuz gibi normal üremek , içim bozulmadan 9 ay gecirmek istiyorum , isteyemezmiyim ?" diye yazmışsın ama burada normal hamilelik geçirenler kadar hiç hamile kalamayanlar da var, benim öyle bir durumum olsa üzülürdüm bu cümleye şahsen
Ben zaten kendim öyle olsam üzülürüm dedim, başkası için bişey demedim. Herkes bir değil ki.Ben de normal şekilde hamile kalamayan biriyim ama bu cümleye hiç üzülmedim hatta direk duygularımı tarif ediyor.
Hep böyle avuttum kendimi gec dollendı yumurtalama olan gunlerde ılıskı yok ya 20 ocak ya 22 ocakta hamıle kaldım ama beta hcg ısrarla katlamayınca ıcımde maaf oldu artık.endiselenmek icin cok erken.
Cocuguna bir sey soyleme. Benim de testler ultrason falan doktor dis gebeliktir demisti. 1 hafta sonra kalp atisi duyduk simdi sapasaglam bebegim kucagimda sukur.
Canım oğlunu evlat mı edindin konuyla alakasız ama onu merak ettim. Ben de aşılama falan denedim ama hamile kalamadım. Tüp bebeğe geçicez artık eskisi kadar umudum da isteğim de yok çocuk için. Bebeğimiz olmazsa ben de evlat edinmek istiyorum ama eşim bunu kesinlikle istemiyor. Sen hiç değilse annelik duygusunu tadabilmişsin. İnşallah hamileliğin de herhangi bir sıkıntı olmadan sağlıklı bir şekilde devam eder ve evladına sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşursun Allahtan umut kesilmez. O isterse olur. Bir problem gelişirse de içini ferah tut bu dünyada çektiklerimizin ahirette mükafatı büyük bunu unutma..1112 oldugu gun 3 mm bı kese mı ksıtmı ne ıste onu gordu. cumartesı bakacak yıne usg ıle ama benım artık hıc umudum kalmadı ınancım kalmadı cok ıstıyorum mucıze olsun ama
Cumartesı günü bende görüşmeyi düşünüyorum aslında içime atan biri değilim ama benim çocuk sorunumdan artık bıktılar . bu 4. gebeliğim , 7. çabaminşallah canım. ama bak kimseye de söyleyemiyormuşsun. böyle büyük dertleri tek başına omuzlayamazsın. sana destek lazım. şimdi aklıma geldi. özel hastanenin psikoloğuna gitsen nasıl olur. yirmi dakikalığına derdini anlatıyosun sadece. konuşup rahatlarsın belki. ben işin içinden çıkamazsam çok kötüysem yapıyorum öyle
Ben de demek istedim ki yaşamayınca bilemezsin gerçekten o durumda ne hissedeceğini sadece tahmin edersin ama tahminlerin herzaman doğru çıkmaz.Ben zaten kendim öyle olsam üzülürüm dedim, başkası için bişey demedim. Herkes bir değil ki.
Zehra yok oğlumu evlat edinmedim oglum benim ilk gebeliğim tüp bebek yöntemiyle oldu , ve kendisini cok ama cok seviyorum . Allaha çok şükür ki o var olmasaydı sanırım napardım bilmiyorum ama bende evlat edinirdim . 29 yasındayım 10 senedır cocuk sorunlarıyla ugrasıyorum Allaha sukur ılkınde kollarım bos kalmadı . Bi kere daha yapabılmek ıstıyorum bır kere daha saglıklı bır yumurta ve sperme ıhtıyacım var . Insallah sızınde bır an once olur Allah banada bır kere daha nasıp eder.Canım oğlunu evlat mı edindin konuyla alakasız ama onu merak ettim. Ben de aşılama falan denedim ama hamile kalamadım. Tüp bebeğe geçicez artık eskisi kadar umudum da isteğim de yok çocuk için. Bebeğimiz olmazsa ben de evlat edinmek istiyorum ama eşim bunu kesinlikle istemiyor. Sen hiç değilse annelik duygusunu tadabilmişsin. İnşallah hamileliğin de herhangi bir sıkıntı olmadan sağlıklı bir şekilde devam eder ve evladına sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşursun Allahtan umut kesilmez. O isterse olur. Bir problem gelişirse de içini ferah tut bu dünyada çektiklerimizin ahirette mükafatı büyük bunu unutma..
Ozaman içini ferah tut bir sefer olabildiyse birdaha da olabilir. İnancını kaybetme moralini bozmamaya çalış ki bebeğin sana tutunsun senden güç alsın.Zehra yok oğlumu evlat edinmedim oglum benim ilk gebeliğim tüp bebek yöntemiyle oldu , ve kendisini cok ama cok seviyorum . Allaha çok şükür ki o var olmasaydı sanırım napardım bilmiyorum ama bende evlat edinirdim . 29 yasındayım 10 senedır cocuk sorunlarıyla ugrasıyorum Allaha sukur ılkınde kollarım bos kalmadı . Bi kere daha yapabılmek ıstıyorum bır kere daha saglıklı bır yumurta ve sperme ıhtıyacım var . Insallah sızınde bır an once olur Allah banada bır kere daha nasıp eder.
1112 oldugu gun 3 mm bı kese mı ksıtmı ne ıste onu gordu. cumartesı bakacak yıne usg ıle ama benım artık hıc umudum kalmadı ınancım kalmadı cok ıstıyorum mucıze olsun ama
o zaman bıkmayan yeni birilerine anlatmak lazım dimi. hem böyle şeyleri başına gelmeyen bilemez. insanlar sorun yaşadıktan sonra ee sen alışkınsın bu duruma moduna geçiyolar ama öyle değil. sağlık olayını çeken bilir. git kesinlikle cumartesi. hem yaşadıklarını hem de insanlara artık durumunu anlatamamanın zorluğunu anlatırsınCumartesı günü bende görüşmeyi düşünüyorum aslında içime atan biri değilim ama benim çocuk sorunumdan artık bıktılar . bu 4. gebeliğim , 7. çabam
Allah yaşatmasın kimseye,ne diyeyim. Polemik için söylemedim ben o cümleyi. Ben konu sahibi gibi olsam inancımı yüksek tutardım Allah korusun olumsuz bir şey olsa bile umudumu yitirmezdim,hayırlısı diye bakardım demek ki zamanı var derdim.Çünkü hamile kalma kısmında sorun yok,devamı kısmında birazcık olumsuzluk yaşıyor. Hiç hamile kalamamış olsam cutenin durumuna şükrederdim demek istedim ama kendisi de okuyanlar da yanlış anladı,uzatmaya gerek yok.Lütfen alıntılamayın böyle hassas bir konuya kendi düşüncemi de yazmamalıymışım demek ki. İnş. bu düşüncem de başka yerlere çekilmez diyorum ben konudan çıkıyorum...Ben de demek istedim ki yaşamayınca bilemezsin gerçekten o durumda ne hissedeceğini sadece tahmin edersin ama tahminlerin herzaman doğru çıkmaz.
ama doktor kesinlikle bir sorun var diyor. 2'ye katlamadıysa bişiler yolunda deildir diyor. Buarada suanda bu testlerı yaptıran o 94'ten sonra ıcım rahat etmedı 220 sonuc cıkınca ohhh be dedım tabı cumartesı gunku muayneden sonra ıstedıgı onuca kadar o sonuc ıyı cıktıgı ıcın ıcım rahatladı ama duramadım 1731 cıktı yıkıldım , oyle dr konustuk ıste oda dıyorkı yolunda gıtmeyen bısıler var dıyor .Canim bak bende bi program var bu bhcg katlanma suresini hesapliyor. Her iki gunde bir doktorlarin bekledigi ama aslinda kitaplarda 24-96 saat arasina kadar bi katlanma suresi olur diyor. Senin ilk hcg sonucunla 3subattakiyle 17sine yaptirdigini goz onunde bulundurursan her 60 saat yani 2.5 gunde bir katlanmis. Bence cok fazla kan veriyorsun. Ben yurtdisindayim kizimda oyle yaptim bi gun 5000 cikmisti 1 hafta sonra sadece 10000 ciktiginda dusuk yapiyorum sandim. Simdi yine hamileyim o kadar cok baktirmadim. Hem 13le 17 arasindada 70saatte 2ye katlanma durumu var. Yani bence evham yapiyor olabilirsin. Keseye gelince benim 5000den sonra vajinalde gorundu kizimdada bu hamileliktede. Bekle bakalim kan vermeyi birak ultrasona gir bi kac gun sonra. Insallah guzel haberler alirsin icten diliyorum
Ama ceyz bu sekılde hamıle kalmakta hıc bısey yokkı gebe kalmak sorun degıl onemlı olan devamı bunu bana tup bebek doktorum soyledı, cunku benı tebrık etmemıstı 3 ay gecene kadar .Neyse sıkıntı degıl yazdıgın benım ıcın suanda hamıleuyım ama zerre kadar hamılelıgın tadına varamıyorum o hazzı bana vermıyor ıcınde oldugum durumAllah yaşatmasın kimseye,ne diyeyim. Polemik için söylemedim ben o cümleyi. Ben konu sahibi gibi olsam inancımı yüksek tutardım Allah korusun olumsuz bir şey olsa bile umudumu yitirmezdim,hayırlısı diye bakardım demek ki zamanı var derdim.Çünkü hamile kalma kısmında sorun yok,devamı kısmında birazcık olumsuzluk yaşıyor. Hiç hamile kalamamış olsam cutenin durumuna şükrederdim demek istedim ama kendisi de okuyanlar da yanlış anladı,uzatmaya gerek yok.Lütfen alıntılamayın böyle hassas bir konuya kendi düşüncemi de yazmamalıymışım demek ki. İnş. bu düşüncem de başka yerlere çekilmez diyorum ben konudan çıkıyorum...
ama doktor kesinlikle bir sorun var diyor. 2'ye katlamadıysa bişiler yolunda deildir diyor. Buarada suanda bu testlerı yaptıran o 94'ten sonra ıcım rahat etmedı 220 sonuc cıkınca ohhh be dedım tabı cumartesı gunku muayneden sonra ıstedıgı onuca kadar o sonuc ıyı cıktıgı ıcın ıcım rahatladı ama duramadım 1731 cıktı yıkıldım , oyle dr konustuk ıste oda dıyorkı yolunda gıtmeyen bısıler var dıyor .
Keşke hıc bısey yasanmamıs olsa buarada beta baktırma sebebımde gebelıkte tsh hormonumun duzenlı calısmaması hemen ılaca baslamam gerekıyor yoksa bılseydım 1 ay hııc dr gıtmezdım ama ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?