Mecalim yok yeni bir savaşa. Evi napcam esyalarim nolcak ya özlersem dayanamazsam bu sebepler var.ailenin yanına dönmekten mi korkuyomusun yada çekiniyormusun? Seni bu adama mecbur kılan şey sadece sevgi mi? Ailenden destek göremezsen kadın sığınma evleri var işe girersin durumunu düzeltince kendi evine çıkarsın gençsin daha yaşayacağın çok seneler var. Şiddetin bahanesi yoktur kadına çocuğa yada hemcinsine hiç farketmez. Değişir diye bekleme değişmez. Bu kadar çaresiz hissetme kendini bence güçlü bir kadınsın hayat ağlayarak geçirecek kadar uzun değil.
Size zarar veren birine sarılmak istemek bence normal değil ana nasıl bu hale geldiniz sizin karar almanız gerekirken eşinizin boşanma gerekçesi nedir ?Su an birine sarilmak istiyorum sevgi sefkat istiyorum. Bu durumda bile yanındayım sarilmak istiyorum. Saplantidan olabilir mi acaba
Yanlış anlamayın ama siz boşanamazsınız ben bunu çok net hissettim bu yazdıklarınızdanMecalim yok yeni bir savaşa. Evi napcam esyalarim nolcak ya özlersem dayanamazsam bu sebepler var.
Ona ailesine cocuk vermiyormusumSize zarar veren birine sarılmak istemek bence normal değil ana nasıl bu hale geldiniz sizin karar almanız gerekirken eşinizin boşanma gerekçesi nedir ?
Nerden sezdiniz pekiYanlış anlamayın ama siz boşanamazsınız ben bunu çok net hissettim bu yazdıklarınızdan
Eşinizin zihniyeti ayrı bi olay belli ki sizi yıpratmış öyle bi halde onu kimse mutlu edemezOna ailesine cocuk vermiyormusum
Annesine anne demiyormusum
Tesetturlu degilmisim yapmamisim
Onun istedigi hayati veremiyormusum
Ve benle evlenecegine belki baskasiyla evlenseydi kapali biri olurmus belki simdiye cocugu olmus annesinin babasinin adini koymusmus...
Onu demek istemedim. Gözüm tahammjl nasil edecek ellerimle nasil dagitacagimOlan sana oluyor sen ev ne olacak eşya ne olacak diyorsun
Merak etme onları hukuk çok güzel şekilde paylaştırıyor
Mecalim yok yeni bir savaşa. Evi napcam esyalarim nolcak ya özlersem dayanamazsam bu sebepler var.
Şöyle kırıcı konuşmasak .Sonuçta çaresiz ki dert anlatıp burdan çare arıyor.Böyle gurursuz demek yerine keşke onu yüreklendirip destek olsak.seni iten adam sarılcak kadar gurursuzsun yani. dayaktan ölünce koparsın, o zamana kadar yapış sıkı sıkı hiç bırakma
Ona ailesine cocuk vermiyormusum
Tesetturlu degilmisim yapmamisim
Ve benle evlenecegine belki baskasiyla evlenseydi kapali biri olurmus belki simdiye cocugu olmus annesinin babasinin adini koymusmus...
Şöyle kırıcı konuşmasak .Sonuçta çaresiz ki dert anlatıp burdan çare arıyor.Böyle gurursuz demek yerine keşke onu yüreklendirip destek olsak.
Önceki konulardan bilenler vardir benim durumu. 9 aylik evliyim. Şiddet gördüm bir kac defa her seferinde kopamadim. Dün gece yine tartistik siddet olmadi. Esim az once ayrilmak istedigini avukatla gorustugunu soyledi. Dusumce yapimiz tamamen zit ama kopamiyorum. Bunlara ragmen simdi sarildim ağladım beni itti. Ben ne yapacagim yasamak istemiyorum gucsuz acizin tekiyim. Icimde bitmiyor bitmiyor...sebepleri ise
Ona ailesine cocuk vermiyormusum
Tesetture gir dedi yapmamisim
Kendimi suclu hissediyorum icimde tam bitmiyor bu sekilde bosanilir mi
Su an birine sarilmak istiyorum sevgi sefkat istiyorum. Bu durumda bile yanındayım sarilmak istiyorum. Saplantidan olabilir mi acaba
Sitede yeniyimdir haklısın.Ama hayata dair sosyal içiçe aktif bir hayatım tecrübelerim var çalışan bir kadınım işim gereği çok insanla ilgilenip dert dinlediğim olur...Bu benim acı çekene farklı yönden bakış açısıyla onu güçlendirmem diyelim .Tabiki bu benim bakışım size saygı duyuyorumsitede yeni olduğunuz öyle belli ki
burada bu konuları okuya okuya
kendisini istemeyen adamlar için ölüp biten kadınları göre göre
kadınların kadınlık gururunu nasıl ayaklar altına aldığına şahit ola ola uzun zaman geçirince
bu konular çooooooooooooookkkkkkkkkk sinir bozucu oluyor inanın
Sitede yeniyimdir haklısın.Ama hayata dair sosyal içiçe aktif bir hayatım tecrübelerim var çalışan bir kadınım işim gereği çok insanla ilgilenip dert dinlediğim olur...Bu benim acı çekene farklı yönden bakış açısıyla onu güçlendirmem diyelim .Tabiki bu benim bakışım size saygı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?