Acı çekiyorum

Mecalim yok yeni bir savaşa. Evi napcam esyalarim nolcak ya özlersem dayanamazsam bu sebepler var.

Su an birine sarilmak istiyorum sevgi sefkat istiyorum. Bu durumda bile yanındayım sarilmak istiyorum. Saplantidan olabilir mi acaba
Size zarar veren birine sarılmak istemek bence normal değil ana nasıl bu hale geldiniz sizin karar almanız gerekirken eşinizin boşanma gerekçesi nedir ?

Size zarar veren birine sarılmak istemek bence normal değil ana nasıl bu hale geldiniz sizin karar almanız gerekirken eşinizin boşanma gerekçesi nedir ?
Ona ailesine cocuk vermiyormusum
Annesine anne demiyormusum
Tesetturlu degilmisim yapmamisim
Onun istedigi hayati veremiyormusum
Ve benle evlenecegine belki baskasiyla evlenseydi kapali biri olurmus belki simdiye cocugu olmus annesinin babasinin adini koymusmus...

Eşinizin zihniyeti ayrı bi olay belli ki sizi yıpratmış öyle bi halde onu kimse mutlu edemez
Çocuğu Allah verir bunun farkında değil gibi ..

seni iten adam sarılcak kadar gurursuzsun yani. dayaktan ölünce koparsın, o zamana kadar yapış sıkı sıkı hiç bırakma

Mecalim yok yeni bir savaşa. Evi napcam esyalarim nolcak ya özlersem dayanamazsam bu sebepler var.

Aaa niye savaşamayacakmışsın biz kadınlar nelerin altından kalkıyoruz bunun mu altından kalkamayacaksın. Eşya ne ki sen çalışıp Kazanınca daha iyilerini daha güzellerini alırsın o eşyalar sana mutsuz eder gördükçe ne gerek var.
Sanki hayatında ilk darbe mi bu nelerle uğraşıyoruz biz kadınlar ama kadınlar erkeklerden daha güçlüdür İnan bana sadece duygusal davranma. Duygularını arkana bırak gerçekten daha mutlu olacaksın bütün samimiyetimle söylüyorum ve ilerde arkana baktığında niye bu kadar beklemişim diyeceksin. Daha güzel günlerin olacak ilerde ve ne aptalmışım diyeceksin.

Darp raporunda varmış bi güzel verirsin avukata sen uğraşmazsın avukatın uğraşır.elin suya sabuna deymeden halledersin tazminat mı olur nafakamı olur alırsın çatır çatır da yersin.

seni iten adam sarılcak kadar gurursuzsun yani. dayaktan ölünce koparsın, o zamana kadar yapış sıkı sıkı hiç bırakma
Şöyle kırıcı konuşmasak .Sonuçta çaresiz ki dert anlatıp burdan çare arıyor.Böyle gurursuz demek yerine keşke onu yüreklendirip destek olsak.

Deli misin sen:S sana psikolojik olarak baski yapiyor , asagiliyor bir de tesetturlu istiyormus, tesetturlu ile sevgili olup evlenseydi cok istiyorduysa. Ortalik tesetturlu kadin dolu, la havle ya!

Psikolojik baskiyla seni elde etmeye calismis.. Evlenmeden once tesetturlu olmadigini gormemis mi bahane uretip seni itiyo... Ayrilman daha hayirli adam seni kucumsuyor birde ailesine asik bu tur insanlar asla evlenmemesi lazim otursun anasin babasiyla evlensin

Yapmayın bunu kendinize Allah aşkına hiç mi kendinize karşı sayginiz yok. Caniniza yazık değil mi. Sizi suçlamak istemiyorum kesinlikle. Kimse bunu istemez ama yapmayın hem fiziksel hem psikolojik şiddet görmüşsünüz. İlerde aldatmamasinin güvencesi de yok. Stockholm sendromu herhalde sizinki. Yapamiyorsaniz psikolojik terapi görün ama kurtulun. Yaşınız da gencmis böyle ömür geçmez. Aileniz destek oluyorsa bir şekilde ayrilin. Sevgi denen şey de bu kadar olaydan sonra kendini nefrete bırakır zaten yol yakinken kurtulun.

Şöyle kırıcı konuşmasak .Sonuçta çaresiz ki dert anlatıp burdan çare arıyor.Böyle gurursuz demek yerine keşke onu yüreklendirip destek olsak.

sitede yeni olduğunuz öyle belli ki
burada bu konuları okuya okuya
kendisini istemeyen adamlar için ölüp biten kadınları göre göre
kadınların kadınlık gururunu nasıl ayaklar altına aldığına şahit ola ola uzun zaman geçirince
bu konular çooooooooooooookkkkkkkkkk sinir bozucu oluyor inanın

oha 9 aylik evlisin cocuk vermemissin??? ozaman cocuk yapmayak dügünden önce baslasaydiniz keske... tesettür??? evlenmeden önce körmüs mü?

bahane bahane gerisi sahane

Kendimi suclu hissediyorum icimde tam bitmiyor bu sekilde bosanilir mi

Su an birine sarilmak istiyorum sevgi sefkat istiyorum. Bu durumda bile yanındayım sarilmak istiyorum. Saplantidan olabilir mi acaba

çok ciddi yazıyorum
normalde şu lafları sana söyleyebilen bir adamdan anında soğuman, midenin bulanması, görmek istememen gerekiyordu
bunlara ek olarak sen bir de şiddet görüyorsun
hala seviyoruuuum, kopamaaaaam, sarılmak istiyoruuuuum, eşyalaaaaarrr diyebilmen için, gerçekten ama gerçekten psikolojik bir rahatsızlığın olması lazım
hemen yarın git gerçek bir uzmanla görüş
aynen bize yazdıklarını birebir anlat
umarım sana, insan olmanın, birey olmanın, kadın olmanın ne olduğunu öğretmeyi veya hatırlatmayı başarır

Sitede yeniyimdir haklısın.Ama hayata dair sosyal içiçe aktif bir hayatım tecrübelerim var çalışan bir kadınım işim gereği çok insanla ilgilenip dert dinlediğim olur...Bu benim acı çekene farklı yönden bakış açısıyla onu güçlendirmem diyelim .Tabiki bu benim bakışım size saygı duyuyorum

peki o zaman.

Canım iyi aksamlar oncelikle rabbim sabrını versin inşallah ..suclulul duygusu nedir ya burda sucluluk duygusu cekecek olan esinden baskası degil bahaneden baska hiçbirsey degıl onun yaptıgı niçin suçluluk duyuyorsunuz cocugun olmadıgı içinmi cocugu bize veren yüce rabbimizdir.. vakti zamanı var herseyin belkide allah senin yüzüne bakmiş böyle bir kocamdan cocuk vermemis olabilir dik dur kendine gel lutfen boyle ınsanlara degmez kendini ve ileriki hayatını düşün lütfen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…