acı çekiyorum :(

şöyle anlatıyım aynı sehırde yasamıyoruz eskı esım baska sehırde calısıyor bayram ıcın 20 gunlugune ızıne gelmıstı evımı bıldıgı ıcın

ben balkonda camasır asarken gordum arabası yok dıye bılıyordum onu arabanın ıcınde gorunce sasırmadım cunku araba tutkusu vardı

ben onunla degıl o benımle cınsellık kelımesını kullanıyor

ınanmakta zorunda degılsınız herkesın gorusu farklıdır

peki çocuklarınızı kaç yaşında doğurdun?

amacım sorgulamak değil sadece inanıp ona göre yorum yapmak istiyorum

şöyle anlatıyım aynı sehırde yasamıyoruz eskı esım baska sehırde calısıyor bayram ıcın 20 gunlugune ızıne gelmıstı evımı bıldıgı ıcın

ben balkonda camasır asarken gordum arabası yok dıye bılıyordum onu arabanın ıcınde gorunce sasırmadım cunku araba tutkusu vardı

ben onunla degıl o benımle cınsellık kelımesını kullanıyor

ınanmakta zorunda degılsınız herkesın gorusu farklıdır

ben onunla degıl o benımle cınsellık kelımesını kullanıyor diyorsun ya neden bunları sane söylemesine müsade ediyorsun bunu anlamak biraz güç ? yaşadıkların zor ama unutmak için bir çabalamamışsın gibi geldi bana..böyle bir adamla çocuklarınız söz konusu olmadığı sürece hiç bir sebeple görüşmemen lazım artık bence...

E sende memnunsun demek
Yoksa onu görünce camı kapar içeri geçersin
Cinsellik konuşuyo diye telefonunu açmazsın
Budur yani istemeyenin vereceği tepki

O yapıyor o ediyor demekle olmuyo

cınsel ıcerıklı msj atınca ben msjları saklıyorum cunku bu ısın sonu mahkemede bıtecek gozukuyor cınsellık derken mutsuz oldugunu

karısının buna yetersız kaldıgını vb seylerı soyluyor ve benımlede cınsellık anlamında bırlıkte olmak ıstedıgını belırtıyor

ben bunları karısına soyledıgım zaman karısı bana ınanmadı yalan soyluyorsun dedı ama artık bunu dıyemez cunku msjlar var oyuzden

bır sure goz yumdum haklıyken haksız duruma ıkıncı kez dusmemek ıcın

Cok kotu bir durum gercekten sizinle yollarini ayirmasindan ziyade, baba sifatini almis birinin babalik yapmamasi. Ayni durumu bende cekiyorum daha 15 yasindayim kac yildir ne babami gormuslugum var ne konusmuslugumuz var, ne de bize yardim etmisligi var. Birakin cocuklariniz tanimasinlar babalarini. O eski zeka yoksunu esiniz babalik yapmiyorsa eger cocuklarinizinda baba diye birini tanimalarina hic gerek yok. Cok gencsiniz sizde daha cok erken yasamissiniz evliligide dogumuda ama olan oldu artik 23 yasindasiniz lutfen bu durumu atlatin bir yardimi olurmu bilmem ama psikologlardan destek alabilirsiniz ve bu huzunlu durumunuzdanda kurtulabilirsiniz birakin ne iyiligini isteyin ne de kotlugunu. Cunku kotulugunu istediginizi dusundukce daha cok zarar vericeksiniz kendinize. Sizi aradiginda acmayin, cevap vermeyin. Cocuklarla gorusmek isterse ailenizi arar zaten. Size yapmanizi onerdigim iki sey var birincisi 23 yasindasiniz daha cok gencsiniz ne olursa olsun uzulmemelisiniz yasandi ve bitti artik bu olay kendinize iyi bakmaniz gerekiyor o zeka yoksunu adami kafanizdan tamamen atin 3 yil olmus hem su ana kadae atmani gerekirdi zaten. Ilerde yeniden birisiyle tanisirsiniz belki onunla evlenir muthis derecede mutlu bi hayat gecirirsiniz bu konuda umidinizi asla yitirmeyin ve kendinize zarar vermeyi asla dusunmeyin unutmayin 2 tane cocugunuz ve aileniz var. Ikincisi ise eger nafaka konusunda bile hicbir yardim etmiyorsa kesinlikle dava acmaniz olucak bunu cocuklariniz icin yapinhicbisey umrunuzda olmasin eger nafaka parasi vermiyosa cocuklarinizin hakki olan o parayi soke soke cocuklariniz icin alin

Tüm sayfaları okumadım.

23 yaşında iki çocuğunuz var ve eşinizden ayrılalı 3 yıl olmuş.
Yani siz eşinizden ayrıldığınızda 20 yaşındaydınız.
Peki hangi ara evlendiniz de iki çocuk yaptınız?
Çocuklarınız kaç yaşında?

Adamın ne olduğu belli.
Size yapacağını yapmış, şimdi de yeni eşiyle olan yatak ilişkisini anlatıyor
Pardon da bunlar nasıl ilişki böyle?
Adam sizinle de birlikte olmak istiyor.
Farkında mısınız, sizinle evliyken sizi bu kadınla aldattı, şimdi de yeni eşini sizinle aldatma peşinde.
Adam adam olsa sizi aldatır mıydı?
Yalnız eski eş size bu şekilde bir yaklaşım sergiliyorsa bence sizden kaynaklı.
Zaten burada da yazmışsınız hala onu seviyorum unutamıyorum.
Bunları eski eşinize de pek ala yansıtmışsınızdır,
adam da zaten uçkur düşkünü tabi ki size yeni eşini kötüleyecek.
Böyle bir düzenbazdan ne bekliyordunuz ki?

Son düzenleme:
burda bırılerını ınandırmak zorunda degılım bu kadar seyıde kafamda yazamam herhalde

kızımı 19 yasında oglumuda 20 yasında dogurdum

anladım.

bence eski eşin sadece kullanmak istiyor insanları. senin yerinde olsam çocuklarımı sadece yılda bir kez gören,sevgisini esirgeyen birinin telini çocuklarım için bile açmazdım.

sadece maddiyat var ve çocuklar çok küçük elbette hissediyorlar baba eksikliğini.

eğer kendine gelmek istiyorsan o insanı yok saymalısın çünkü bencil biri ve şeref yoksunu !

doğru bir adam olsaydı şuan ki eşini kötülemezdi sana ki zaten aldatmış biri bu.

bu pişkinliğe izin vermemelisin, yoksa bir gün duygularına yenilebilirsin ve bu adam bunu kullanırsa çok acı çekersin.

arkana bakma artık, bir gün ummadığın anda biri çıkar ve şükredersin herşeye...

Allah yardımcın olsun...

NOT: BİRDE KENDİNİ ACINDIRIYOR MUTSUZUM FALAN DİYE ''BETER OL' DE KAPA TELİ. ZATEN HAKETTİĞİ BU !
ENKAZIN ÜZERİNE SAĞLAM İNŞAAT OLMAZDI...

Son düzenleme:
anladım.

bence eski eşin sadece kullanmak istiyor insanları. senin yerinde olsam çocuklarımı sadece yılda bir kez gören,sevgisini esirgeyen birinin telini çocuklarım için bile açmazdım.

sadece maddiyat var ve çocuklar çok küçük elbette hissediyorlar baba eksikliğini.

eğer kendine gelmek istiyorsan o insanı yok saymalısın çünkü bencil biri ve şeref yoksunu !

doğru bir adam olsaydı şuan ki eşini kötülemezdi sana ki zaten aldatmış biri bu.

bu pişkinliğe izin vermemelisin, yoksa bir gün duygularına yenilebilirsin ve bu adam bunu kullanırsa çok acı çekersin.

arkana bakma artık, bir gün ummadığın anda biri çıkar ve şükredersin herşeye...

Allah yardımcın olsun...

allah razı olsun amın tesekkur ederım.ben onu yok saydım arada bır huzunlenıyorum hepsı okadar gururuma yedıremıyorum

oyle susuyorumm elımden bırseyde gelmıyor ıcımdekı nefrete kıne kızgınlıga karsı cok yenık dusuyorum ozellıkle bu aralar

sınırımden ofkemden onunla kavgalar edıyorum hayatımda ıstemıyorum ama bana yaptıgını yanına bırakıp gıtmek cok gucume gıdıyor

sızde bayansınız az cok anlarsınız halımden

Az önce diğer konuna yorum yapmıştım üzülmüştüm çocuklarının durumuna
Keşke eski eşinle kafanı meşgul edeceğine çocuklarına kafa yorsan giden gitmiş zaten
Ünv.yi evlendikten sonramı okudun tebrik ederim çocukla başarabildiysen...ben bir taneye romanımı bile bitiremiyorum bazen :))

Az önce diğer konuna yorum yapmıştım üzülmüştüm çocuklarının durumuna
Keşke eski eşinle kafanı meşgul edeceğine çocuklarına kafa yorsan giden gitmiş zaten
Ünv.yi evlendikten sonramı okudun tebrik ederim çocukla başarabildiysen...ben bir taneye romanımı bile bitiremiyorum bazen :))

acık ogretım bıtırdım yetısemedıgım yerlerde de annem yardımcı oldu sagolsun en azından evlılıgı sonuna kadar gıdemesekte okulumu

bıtırdım bır meslegım oldu cocuklarımı hıcbıseyden yoksun buyutmemeye calısıyorum

allah razı olsun amın tesekkur ederım.ben onu yok saydım arada bır huzunlenıyorum hepsı okadar gururuma yedıremıyorum

oyle susuyorumm elımden bırseyde gelmıyor ıcımdekı nefrete kıne kızgınlıga karsı cok yenık dusuyorum ozellıkle bu aralar

sınırımden ofkemden onunla kavgalar edıyorum hayatımda ıstemıyorum ama bana yaptıgını yanına bırakıp gıtmek cok gucume gıdıyor

sızde bayansınız az cok anlarsınız halımden

tabi ki anlıyorum, hepimiz güçlüyüz ama kim istemez ki zor zamanın da sırtını yaslayacağı omuzun da ağlayacağı birini görmek...
özellikle bu sevdiği ise...

belkide yalnız olduğun için ona karşı meyillisin,sonuçta uzun bir zaman geçmiş boşanalı hayatına yeni birini almayı düşünmedin mi?

ne olursa olsun ona yenilme, ona odaklanma, dur de kalbine çünkü bizim aşk sandığımız duygu bazen kaybettiğimizin acısı olabiliyor.
karıştırıyoruz onları, onun başkasına gitmesi tabi ki yaraladı seni.

birde şöyle düşün; o gerçekten düşünseydi tüm bunları ne seni aldatırdı nede hemen hayat kurup çocuk yapardı.

şuan seni kullanmak peşine düşmüş, inanma ona...

güçlüsündür ama kararlı da ol!

zordur çok zordur kolay diyemem ama şunu unutma sen bir annesin ve kadınsın senin gururunu,sevgini,evlatlarını hiçe saymış biri için bu kadar kafa yormaya değer mi?

yapma bu kötülüğü kendine, sadece geleceğini düşün...

eski esiniz cok karaktersiz bir insan neresinden tutsaniz elinde kaliyor denilir ya aynen oyle.sizi aldatirken simdiki karisinin cinsel performansini anlayamamis mi?bari daha mantikli yalanlar bulsun.bence bu genc yasinizda kurtulmussunuz bu adamdan,yillar sonra ogrenseniz inanin daha kotu olurdu.evet kotu bir durum genc yasta 2cocuk bosanmis olmak dusuncesi ama yas durumunu kendi tarafiniza cevirin,hayatin basindasiniz o adami unutarak ilginizi keserek yeni bir hayata baslayin,calisiyormussunuz da, ki bu kafa dagitmak icin de kolay bir yontem.kendinize deger verin inanin ondan iyisine layiksiniz umarim onun beter oldugunu da gorursunuz ahrete kalmadan.

iyi geceler canim ben senin yerinde olsam boyle bir adama cocuklarimi dahi emanet etmezdim!ne bicim insan yaa her pislik beklenir boyle birinden bence sende koru kendini bu adamdan... ALLAHin sevgili kuluymussun baska birini bulup defolup gitmis, yaa senle hala evliyken baska biriyle yapsaydi tum bu anlattiklari. yat kalk sukret..

tabi ki anlıyorum, hepimiz güçlüyüz ama kim istemez ki zor zamanın da sırtını yaslayacağı omuzun da ağlayacağı birini görmek...
özellikle bu sevdiği ise...

belkide yalnız olduğun için ona karşı meyillisin,sonuçta uzun bir zaman geçmiş boşanalı hayatına yeni birini almayı düşünmedin mi?

ne olursa olsun ona yenilme, ona odaklanma, dur de kalbine çünkü bizim aşk sandığımız duygu bazen kaybettiğimizin acısı olabiliyor.
karıştırıyoruz onları, onun başkasına gitmesi tabi ki yaraladı seni.

birde şöyle düşün; o gerçekten düşünseydi tüm bunları ne seni aldatırdı nede hemen hayat kurup çocuk yapardı.

şuan seni kullanmak peşine düşmüş, inanma ona...

güçlüsündür ama kararlı da ol!

zordur çok zordur kolay diyemem ama şunu unutma sen bir annesin ve kadınsın senin gururunu,sevgini,evlatlarını hiçe saymış biri için bu kadar kafa yormaya değer mi?

yapma bu kötülüğü kendine, sadece geleceğini düşün...

evet cok haklısınız hayatıma yenı bır ınsan almayı dusundum 1ay sadece gorustuk benım cocugum oldugunu ogrenınce ayrıldık

tabı uzaktan bakıyorlar begenıyorlar bekar zannedıyorlar gercegı ogrenıncede uzaklasıyorlar o gunden sonra yenı bırı ıstemedım

cunku cok uzuldum cok kırıldımm cocugumu sorun olarak goruyorlar.bu yuzden evlılık dusunemıyorum ya yenıden hayal kırıklıgına

ugrarsam ya yenıden bu seferde bır baskası ıcın aglarsam dıye korkmuyor degılım acıkcası..bır yerden baslamam gerekıyor farkındayım

bu konuyu aılemlede konustum onlarda senın 2 cocugun var kımseyle ılıskın olamaz kımseyle konusamazsın dıyorlar bu seferde

ben kendımı soyutlar oldumm ne yapacagımı sasırdım ınanın bır cıkıs yolu arıyorum gecmısle yasamak ıstemıyorum bana sadece acı

verıyor.

eski esiniz cok karaktersiz bir insan neresinden tutsaniz elinde kaliyor denilir ya aynen oyle.sizi aldatirken simdiki karisinin cinsel performansini anlayamamis mi?bari daha mantikli yalanlar bulsun.bence bu genc yasinizda kurtulmussunuz bu adamdan,yillar sonra ogrenseniz inanin daha kotu olurdu.evet kotu bir durum genc yasta 2cocuk bosanmis olmak dusuncesi ama yas durumunu kendi tarafiniza cevirin,hayatin basindasiniz o adami unutarak ilginizi keserek yeni bir hayata baslayin,calisiyormussunuz da, ki bu kafa dagitmak icin de kolay bir yontem.kendinize deger verin inanin ondan iyisine layiksiniz umarim onun beter oldugunu da gorursunuz ahrete kalmadan.

aynen oyle dogru soyluyorsunuz.evet genc yasımda kurtuldum bu yuzden cok sanslıyım ama ıkıtanede cocugum var o cocukların

ne gunahı var ıkıncı cocugumu ısteyerek yapmadımkı ıllede ben erkek babası olacam dıye baskılar yaptı ayrılmaktan soz ettı

mecbur kaldım suan kendımı 50 yasındaymıs gıbı hıssedıyorum o kadar cok yorgunum kıı.allahtan tek ıstegım allahım benım canımı

almadan onun kotu gununu beter oldguunu bana gostersın tek ıstegım bu

evet cok haklısınız hayatıma yenı bır ınsan almayı dusundum 1ay sadece gorustuk benım cocugum oldugunu ogrenınce ayrıldık

tabı uzaktan bakıyorlar begenıyorlar bekar zannedıyorlar gercegı ogrenıncede uzaklasıyorlar o gunden sonra yenı bırı ıstemedım

cunku cok uzuldum cok kırıldımm cocugumu sorun olarak goruyorlar.bu yuzden evlılık dusunemıyorum ya yenıden hayal kırıklıgına

ugrarsam ya yenıden bu seferde bır baskası ıcın aglarsam dıye korkmuyor degılım acıkcası..bır yerden baslamam gerekıyor farkındayım

bu konuyu aılemlede konustum onlarda senın 2 cocugun var kımseyle ılıskın olamaz kımseyle konusamazsın dıyorlar bu seferde

ben kendımı soyutlar oldumm ne yapacagımı sasırdım ınanın bır cıkıs yolu arıyorum gecmısle yasamak ıstemıyorum bana sadece acı

verıyor.

aileninde korkuları vardır ondandır bu baskısı ama zamanla geçer çünkü hayatına sadece seni sen olduğun için sevecek ve kabullenecek biri çıkacak...

üzerlermi yine ? diye düşünme eğer herkes bir olsaydı mutlu hayatlar olurmuydu?

seni değerini bilmiyormuş ve sevgini haketmiyormuş ki çekip gitmesi gerekiyormuş..

iyide olmuş...

hayatı bazen oluruna bırakmak lazım çünkü öyle bir an gelir ki nasıl şükür edeceğini bilemezsin.

Rabbim dermasız dert vermez...

şimdi gözyaşını silme zamanı, kalbini o adamı düşünerek karartma...
:34:

acık ogretım bıtırdım yetısemedıgım yerlerde de annem yardımcı oldu sagolsun en azından evlılıgı sonuna kadar gıdemesekte okulumu

bıtırdım bır meslegım oldu cocuklarımı hıcbıseyden yoksun buyutmemeye calısıyorum

Senin bence biraz dinlenmeye ihtiyacın var bir kaç senede çok şey yaşamışsın ve hepsi çok hızlı olmuş
Sen kendi başardıklarının farkında değilsin, eşine kafayı takıyorsun hatta kıskanıyor bile olabilirsin ki bence bu çok normal sonuçta sevip evlendin ve senin küçücük bir payın bile olmayan sebepten boşandın eşinden mecburen soğudun nefret etmek zorunda kaldın çünkü seni aldattı,halbuki aldatmadaydı onu sevmeye devam edecektin çocuklarını birlikte büyütecektin bunlar senin hayallerini ve hatta hakkında çünkü gençliğin ilk yıllarında ona güvendin ve onunla bir yola çıktın,şimdi senin hayallerini başkası yaşıyor evet üzücü
Ama dur ve kendine karşıdan bal sahip olduklarına bak; Allah bağışlasın iki yavrun var,sana sahip çıkan destek olan anne-baban var,mesleğin var,kimseye muhtaç değilsin vs.
Sen eski eşine bir kaç beden büyüksün bu yüzden kendimle gurur duy ve hiç birşey için üzülmeden kendi geleceğine bak

Son olarak gidene üzeceğine sahip olduklarına şükür edip kıymetini bil

aileninde korkuları vardır ondandır bu baskısı ama zamanla geçer çünkü hayatına sadece seni sen olduğun için sevecek ve kabullenecek biri çıkacak...

üzerlermi yine ? diye düşünme eğer herkes bir olsaydı mutlu hayatlar olurmuydu?

seni değerini bilmiyormuş ve sevgini haketmiyormuş ki çekip gitmesi gerekiyormuş..

iyide olmuş...

hayatı bazen oluruna bırakmak lazım çünkü öyle bir an gelir ki nasıl şükür edeceğini bilemezsin.

Rabbim dermasız dert vermez...

şimdi gözyaşını silme zamanı, kalbini o adamı düşünerek karartma...
:34:

aılemın benden daha fazla korkuları var aılemın ıstedıgı dısarda gezme tozma olmadan hemen evlensın adı cıkmasın ıstıyorlar

haklsınız yorumlarınızla ıcımı aydınlattınız tesekkur ederım allah razı olsun allah gonlunuze gore versın ıcım aydınlandı

Senin bence biraz dinlenmeye ihtiyacın var bir kaç senede çok şey yaşamışsın ve hepsi çok hızlı olmuş
Sen kendi başardıklarının farkında değilsin, eşine kafayı takıyorsun hatta kıskanıyor bile olabilirsin ki bence bu çok normal sonuçta sevip evlendin ve senin küçücük bir payın bile olmayan sebepten boşandın eşinden mecburen soğudun nefret etmek zorunda kaldın çünkü seni aldattı,halbuki aldatmadaydı onu sevmeye devam edecektin çocuklarını birlikte büyütecektin bunlar senin hayallerini ve hatta hakkında çünkü gençliğin ilk yıllarında ona güvendin ve onunla bir yola çıktın,şimdi senin hayallerini başkası yaşıyor evet üzücü
Ama dur ve kendine karşıdan bal sahip olduklarına bak; Allah bağışlasın iki yavrun var,sana sahip çıkan destek olan anne-baban var,mesleğin var,kimseye muhtaç değilsin vs.
Sen eski eşine bir kaç beden büyüksün bu yüzden kendimle gurur duy ve hiç birşey için üzülmeden kendi geleceğine bak

Son olarak gidene üzeceğine sahip olduklarına şükür edip kıymetini bil

msjınızı okurken gozlerım doldu gercekten hele cocuklarını bırlıkte buyutecektın bunlar senın hayallerını ve hatta hakkında cunku

genclıgın ılk yıllarında ona guvendın ve onunla bır yola cıktın SIMDI SENIN HAYALLERINI BASKASI YASIYOR dayanamadım gercekten

kalbımı okudunuz sankı ıste onu unutamama sebebım ıcımdekı kınım nefretım bır gece ona sarılıp rahatca uyuyamadım uykudan

once ya kavga ederdık yada eve gelmezdı yada baska turlu turlu bahaneler soylerdı ben o mutlulugu yasamadım yasatmadı

bana tek yasattıgı ıkı mutluluk var bırı bennım anne olmamı sagladı ıkıncısıde evlendıgımız ımza attı o gun ....benım yıllardır

gece gunduz kurdugum hayallerı suan bır baskası yasıyor ıste ben bunu hazmedemıyorum

aılemın benden daha fazla korkuları var aılemın ıstedıgı dısarda gezme tozma olmadan hemen evlensın adı cıkmasın ıstıyorlar

haklsınız yorumlarınızla ıcımı aydınlattınız tesekkur ederım allah razı olsun allah gonlunuze gore versın ıcım aydınlandı

tabi bizim milletimizin boş lafları çok ailende bunları duyarsın hem onlar hemde sen üzülürsün diye çekiniyorlar.

nasibin çıkınca, hayat arkadaşını yanında bulunca zaten bunların hepsi unutulacak.

Allah senden de razı olsun, evlatlarınla güzel günler göstersin AMİN...

Back
X