Neler yasadigini tahmin edebiliyorum canim,ablamla yasadiklariniz o kadar benziyorki anlatamam...
bizimkilerde cok baski yapardi ablama,cocugunun gelecegine yatirim yapabilmek icin calismak isterdi ama yalniz calismasina izin vermediklerinden dolayi hic is tecrubem olmadigi halde sirf onu yalniz birakmamak adina onunla calismaya baslamistim,bu sayede bende iyi kotu bir meslek edindim :)
onlarida anlamaya calis cok genc yasta kanip bir hata yapmissin tekrarindan korkuyor olabilirler...hem toplumda hala bosanan kadinlari kullanilmaya en musait kadinlar olarak goren beyinsizler var...adina leke surulmesinden korkuyor olabilirler...ayrica benim acizane fikrim simdilik yeni biriyle tanisma istegini biraz daha ertele...once aklini eski esin pisliginden temizle...babalari tarafindan yok sayilan 2 masum yavrunu dusun en savunmasiz en muhtac yaslarindalar simdi...ve etraflarinda uzgun melankolik bir sekilde dolanan bir anne gormek onlari daha cok uzer ve oz guveni eksik ruh sagligi bozuk bireyler olmalarina sebep olabilir bu...
silkelen ve kendine gel...cocuklarinla kendine yepyeni bir sayfa ac ve bir hedef belirle...
eski esinin adini ve sana yaptiklarini bir kagida yaz tuvalete at ve sifonu cek...bu sekilde belki bedenen degil ama manen onu layik oldugu yere yollamis olursun...birak o kendi pisliginde bogulsun...
hımm cokk uzuldum

suan hatta uzun bır sure bırılerıyle tanısmak ıstemıyorum

aklımdan eskı esımı sılememe sebebı BENIM YILLARDIR KURDUGUM HAYALLERIMI SUAN BIR BASKASI YASIYOR en cok zoruma
gıden bu ben yıllarca emek verdım dualar ettım adak bıle adamıstım okadar cok ıstemıstım kı her solugunu alışında yanında olayım
ama olmadı hıc haketmeyen bırısı benım yerımde bunda da vardır bır hayır dedım hep ıyıkıde ayrıldım her gun hergun acaba nerden
geldı ? gomleklerını ceketlerını koklamaktan bıkmıstım ama yınede sevıyordum cunku ozamanlar elımde somut bısey yoktu kendı
kuruntum oldugunu dusunup bosverrmıstım yanı hep ınanmak ıstedıklerıme ınandım bedelınıde cok agır odedım oduyorumda hala...
artık hayatıma yenı bır sayfa actım cocuklarım ve aılem yeter bana.bırde kotu bır huyum var aılemle tartıstıgım zaman yada kendımı
yalnız kotu hıssettıgım zaman eskı esımı anıp duruyorum hep senın yuzunden bunlar basıma geldı dıyorumm d
Son düzenleme: