- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
19 yasindayim.. ben bitirdim evet, zaten bilerek ve isteyerek oldu basta biraz ve galiba bu yuzden buyuk pismanlik yasiyorum.. ders aldim bidaha hic bisey icin acele etmiyecem.. ben ona asik oldugumu iliski bittikten sonra anladim. Kesinlikle! bana gore hic degilmis, basta mesafelerin muhim olmadigini dusundum ama ozluyosun iste, hemde fazla fazla..
Bu cocuk kesinlikle pasport icin evleniyordu. 2 haftalik iliskide nisan/evlilik ne demek ya?
Cocuk bakti, annen karsi geliyor, sende onu biraz zorluyorsun, hemen nisan, dügün fikrine atlamadin, feysi bahane olarak kullanip birakti seni. Daha kolay bir av bekliyor simdi.
Sana tavsiyem asla türkiyeden biri ile evlenme. Evet istisnalar var fakat cogu erkek ancak pasport icin evlenir. Sonucta Tr'de hem is imkanlari, saglik... derken hic avrupa gibi degil tabiki.
Ve bu yasta sakin dügün nisan islerini düsünme. Okulunu bitir, isini eline al, gez toz, ve ondan sonra dogru kisiyi buldugunda böyle seyleri düsünürsün :)
insallah :) zaten oylede dusunesem daha kotu olurdum suanhakkınızda hayırlısını isteyin .belki böylesi sizin için daha hayırlıydı öyle düşünün.
2 haftalik sevgilime ben de fbook sifremi vermem kusura bakmayın. Insanin hic ozeli kalmayacak mi yahu ? Niye dedektifcilik oynuyorsunuz akisina biraksaydiniz guvenilmez biriyse belli ederdi zaten..Oncelikle bunu okuyan herkese iyi aksamlar.. benim bi derdim var kimseyle paylasamiyorum, cevremdekilerle asla paylasamam ve com aci cekiyorum..
yaklasik birbucuk ay once sevgilimden ayrildim, genelde kizlar sonradan toparlanir ama bende ters tepki yapti.. ben sonradan aci cekmeye pisman olmaya basladim.. kisaca neden ayrildigimi anlatayim: ben yurtdisinda yasiyorum, sevgilim ise yani eski sevgilim turkiyede.. onu coktan taniyodum, yakin bi akrabamizin komsusu oluyo, her sene onlari ziyarete gittigimizde goruyodum ama hic konusmuslugum olmamsti.. bu sene ise onunla cok yakinlastik, benden hoslandigini soyledi, cikma teklifi etti ve ben kabul ettim hic aksini dusunmeden.. ilk basta bende biraz ama cok az hoslanmistim ve kabul etme nedenim ise daha once hic bi erkegin bana bukadar yakin olmamasiydi, kimse daha once acilmamisti.. sonradan beni kendine asik etti.. daha once hic sevgilim olmadigi icin nasil davranacagimi falan bilmiyodum ve ona sacma sapan sorular sormaya baslamistim - kac sevgilin oldu gibi.. aramizda 6 yil yas farki var buarada, belki cehalitimden sordum ama baya kizmisti(kizmasi da soyle oldu - neden boyle bas basbasayken gereksiz konular aciyosun falan demisti) veee bu bende cokca bi suphe uyandirmisti, ki o dogrusunu yapti ama ben cok kiskanc bi insanim ogrenmek istedim.. bide gercekten iyi tanimiyodum onu.. cikmaya basladiktan 2 hafta kadar bi sure sonra ben evime yani yurtdisina donmem gerektigi icin artik gozum onun uzerinde olamadigi icin ondan facebook sifresini vermesini istedim ama o israrla vermek istemedigini soyledi.. nedeni ise daha cok erken oldugunu dusunmesiymis.. ben kendi acimdan hakli oldugumu dusunuyorum cunku eger ki hhergun gordugum biri olsa asla istemem, yalniz o orda ben burda mecbur, onu bi sekilde daha yakindan tanimam lazimdi.. vermedigi ve bazi sevmedigim tavirlari yuzunden ondan ayrilmak istedigimi soyledim ve o ogun bugundur geri hic bisey yazmadi.. ve galiba oyuzden simdi cok buyuk bi pismanlik yasiyorum.. pismanligimin nedeni onu unutamadigimdan, hani beni kayip etmekten korkmadi gibime geldi.. acaba hic sevmedi beni yalnizca sansini mi denedi diye cok dusundum.. yurtdisina gelmek icin falan.. oyleyse allah onu bildigi gibi yapsin.. oyle asik edipde birden yok olmasi cok koyuyo..(((
simdi ne yapmaliyim lutfen yardim edin...
üzülmenin nedeni
sen ayrılalım dediğinde karşında pişman ve ısrarcı birini bulamadığından olmuş
hırs yani bir nevi
ve geçer
diğer konudada evet çok aceleci davranmışsın
ama şu da varki
uzak mesafeli bir ilişki yürütmek için temel şart şudur
İTİMAT GÜVEN VE AŞK
itimat ve güven için yeterince zamanınız olmamış
aşk konusundada belliki net bir aşk yoktu aranızda
bu nedenle çok ta üzülme
şöyle düşün
TANIMAYA ÇALIŞTINIZ AMA YÜRÜMEDİ
2 haftalik sevgilime ben de fbook sifremi vermem kusura bakmayın. Insanin hic ozeli kalmayacak mi yahu ? Niye dedektifcilik oynuyorsunuz akisina biraksaydiniz guvenilmez biriyse belli ederdi zaten..
Yok canim yanlis dusunuyorsun. 5 senelik iliskim var benim de. Cogu insan belirli bir sure gecmeden bir guven saglamadan sifresini vermek istemez. 2 haftada ne guveni sagladiniz ki ? Biz birbirimize sifrelerimizi bir kac ay sonra verdik iyice isindiktan sonra. Sen cok aceleci davranmissin demek istedigim bu.bence sevgili olmak tek hayali iki kisi yasamaktir, herkes isine geldigi gibi yasamak istiyo, bazi durumlarda sevgili arasinda gizli sakli olmaz derler isine gelmediginde ise o benim ozelim .. eger ki istediysem ve o vermediyse ve neden vermedigini aciklamiyosa bende suphe uyandirir.. sifre herzaman degisebilecek bisey, ayrilmamiza degmezdi bence..
ama dogru diyosun.. bende buyuzden pismanlik yasiyorum, acele ettim sadece.
İster hergün yüzyüze ol ister olma,facebook şifresini neden versin sana.Face ten nasıl tanımayı düşünüyorsun.Oncelikle bunu okuyan herkese iyi aksamlar.. benim bi derdim var kimseyle paylasamiyorum, cevremdekilerle asla paylasamam ve com aci cekiyorum..
yaklasik birbucuk ay once sevgilimden ayrildim, genelde kizlar sonradan toparlanir ama bende ters tepki yapti.. ben sonradan aci cekmeye pisman olmaya basladim.. kisaca neden ayrildigimi anlatayim: ben yurtdisinda yasiyorum, sevgilim ise yani eski sevgilim turkiyede.. onu coktan taniyodum, yakin bi akrabamizin komsusu oluyo, her sene onlari ziyarete gittigimizde goruyodum ama hic konusmuslugum olmamsti.. bu sene ise onunla cok yakinlastik, benden hoslandigini soyledi, cikma teklifi etti ve ben kabul ettim hic aksini dusunmeden.. ilk basta bende biraz ama cok az hoslanmistim ve kabul etme nedenim ise daha once hic bi erkegin bana bukadar yakin olmamasiydi, kimse daha once acilmamisti.. sonradan beni kendine asik etti.. daha once hic sevgilim olmadigi icin nasil davranacagimi falan bilmiyodum ve ona sacma sapan sorular sormaya baslamistim - kac sevgilin oldu gibi.. aramizda 6 yil yas farki var buarada, belki cehalitimden sordum ama baya kizmisti(kizmasi da soyle oldu - neden boyle bas basbasayken gereksiz konular aciyosun falan demisti) veee bu bende cokca bi suphe uyandirmisti, ki o dogrusunu yapti ama ben cok kiskanc bi insanim ogrenmek istedim.. bide gercekten iyi tanimiyodum onu.. cikmaya basladiktan 2 hafta kadar bi sure sonra ben evime yani yurtdisina donmem gerektigi icin artik gozum onun uzerinde olamadigi icin ondan facebook sifresini vermesini istedim ama o israrla vermek istemedigini soyledi.. nedeni ise daha cok erken oldugunu dusunmesiymis.. ben kendi acimdan hakli oldugumu dusunuyorum cunku eger ki hhergun gordugum biri olsa asla istemem, yalniz o orda ben burda mecbur, onu bi sekilde daha yakindan tanimam lazimdi.. vermedigi ve bazi sevmedigim tavirlari yuzunden ondan ayrilmak istedigimi soyledim ve o ogun bugundur geri hic bisey yazmadi.. ve galiba oyuzden simdi cok buyuk bi pismanlik yasiyorum.. pismanligimin nedeni onu unutamadigimdan, hani beni kayip etmekten korkmadi gibime geldi.. acaba hic sevmedi beni yalnizca sansini mi denedi diye cok dusundum.. yurtdisina gelmek icin falan.. oyleyse allah onu bildigi gibi yapsin.. oyle asik edipde birden yok olmasi cok koyuyo..(((
Çevrendekilerle asla paylaşamayacağın ne var bu durumda onu anlayamadım.. Kaç sevgilin oldu sorusuda ne abuk subuk bir sorudur, ne cehalet eseridir, ne de bu tepkiyi vermesi gereken bir cümledir. Gayet doğal bir soru, tabi ki soracaksın.. Tabi ki tanımaya çalışacaksın. O çocukla geçirdiğin herşeyi unut hafızandan sil bence, acı çekecek ve pişman olacak hiç birşey de yok. Kalbini daha mantıklı ve doğru ilişkilere sakla..Oncelikle bunu okuyan herkese iyi aksamlar.. benim bi derdim var kimseyle paylasamiyorum, cevremdekilerle asla paylasamam ve com aci cekiyorum..
Çevrendekilerle asla paylaşamayacağın ne var bu durumda onu anlayamadım.. Kaç sevgilin oldu sorusuda ne abuk subuk bir sorudur, ne cehalet eseridir, ne de bu tepkiyi vermesi gereken bir cümledir. Gayet doğal bir soru, tabi ki soracaksın.. Tabi ki tanımaya çalışacaksın. O çocukla geçirdiğin herşeyi unut hafızandan sil bence, acı çekecek ve pişman olacak hiç birşey de yok. Kalbini daha mantıklı ve doğru ilişkilere sakla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?