aci cekiyorum

19 yaş gene de olgun bir yaş. Yaşadıklarınızın arkasında durup, hareketlerinizin sorumluluğunu alabileceğiniz bir yaş. Siz bir ilişki denemişsiniz. Bir takım beklentileriniz olmuş sonra anlaşamamışsınız ve ayrımışsınız. Bunda beddua edecek bir durum yok. Bunu bir tecrübe gibi düşünün. Onu sevmiş olabilirsiniz ama yaşınız daha küçük daha başka insanlar çıkacaktır karşınıza. Siz şimdi eğitiminize odaklanın.

hakkınızda hayırlısını isteyin .belki böylesi sizin için daha hayırlıydı öyle düşünün.

tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim, gercekten bu yorum bana diger yorumlardan daha iyi geldi, cok dogru soyluyosun.. belki amaci bambaskaydi.. zaten cok erken oldugunu dusunuyorum evligi dusunmek icin.. kisiyle aramda cok buyuk bi ask olmadigi surece zaten ilkimle evlenmeyi dusunmuyodum tecrube oldu biraz.. :)

2 haftalik sevgilime ben de fbook sifremi vermem kusura bakmayın. Insanin hic ozeli kalmayacak mi yahu ? Niye dedektifcilik oynuyorsunuz akisina biraksaydiniz guvenilmez biriyse belli ederdi zaten..

kesinlikle! benim beklentimi karsilamadi, susmayi secti.. her kiz onu kayip etmekten korkan bi erkekle iliskisi olsun ister, bu hic orali olmadi.. cok dogru dedin, bunlarin olmasi zaman ister bizimkisi cok kisa surdu.. aynen dedigim gibi tanimaya calistik ama yurumedi :)

Üzülecek karalar bağlayacak bir durum yok canım.2 hafta gerçekten çok az bir süre.
Ayrıca ben 7 senelik evliyim ve 2001 yılından beri eşimleyim şifrelerini bilmem.O da benimkini bilmez.Bilmesi de gerekmez.
Bir şifreyle ben ona ,o da bana güvenecekse(m) güvenmesin daha iyi yani.

2 haftalik sevgilime ben de fbook sifremi vermem kusura bakmayın. Insanin hic ozeli kalmayacak mi yahu ? Niye dedektifcilik oynuyorsunuz akisina biraksaydiniz guvenilmez biriyse belli ederdi zaten..

bence sevgili olmak tek hayali iki kisi yasamaktir, herkes isine geldigi gibi yasamak istiyo, bazi durumlarda sevgili arasinda gizli sakli olmaz derler isine gelmediginde ise o benim ozelim .. eger ki istediysem ve o vermediyse ve neden vermedigini aciklamiyosa bende suphe uyandirir.. sifre herzaman degisebilecek bisey, ayrilmamiza degmezdi bence..
ama dogru diyosun.. bende buyuzden pismanlik yasiyorum, acele ettim sadece.

Yok canim yanlis dusunuyorsun. 5 senelik iliskim var benim de. Cogu insan belirli bir sure gecmeden bir guven saglamadan sifresini vermek istemez. 2 haftada ne guveni sagladiniz ki ? Biz birbirimize sifrelerimizi bir kac ay sonra verdik iyice isindiktan sonra. Sen cok aceleci davranmissin demek istedigim bu.

E bencede cocuk dogru bir sey yapmis.iki haftalik sevgilime neden sifremi vereyim ki.bi taniyin birbirinizi,uygunmusunuz birbirinize.bir de ona sacma sapan sorular sormaktansa onu tanimaya calisin.sizin sordugunuz sorulara yalan cevaplarda verebilir.bi sabirli olun..yaaaaaa...sanki iki haftalik sevgiliniz degil kac yillik kocanizmis gibi davraniyorsunuz...unutma kacan kovalanir.fazla ustune dusme.sizi seviyorsa zaten gelir size.

İster hergün yüzyüze ol ister olma,facebook şifresini neden versin sana.Face ten nasıl tanımayı düşünüyorsun.

Çevrendekilerle asla paylaşamayacağın ne var bu durumda onu anlayamadım.. Kaç sevgilin oldu sorusuda ne abuk subuk bir sorudur, ne cehalet eseridir, ne de bu tepkiyi vermesi gereken bir cümledir. Gayet doğal bir soru, tabi ki soracaksın.. Tabi ki tanımaya çalışacaksın. O çocukla geçirdiğin herşeyi unut hafızandan sil bence, acı çekecek ve pişman olacak hiç birşey de yok. Kalbini daha mantıklı ve doğru ilişkilere sakla..

Ne münasebet, ben evlendim kocama bile vermedim şifremi.
20 yıllık evli olsam yine vermem.
Herkes kendi şifresini kullansın.

palasmam cunku hayalkirikligina ugrarlar.. Annem genelde bana asla hic bi sekilde dunurcu olan insanlardan bahsetmez, ama ilk defa bunu paylasmisti benimle.. eger ki annem o sahsin bana olan ilgisini bilmeseydi hersey daha kolay olabilirdi, bizim ciktigimizi ailem ogrense beni birdaha gondermez o akrabamizin yanina.. hem zamaninda buyuk konustum turkiyeden asla biriyle evlenmem diye.. insallah bununla kalir, kaderimi kendim yazabilsem ki hala sozumun arkasindayim evlenmek istemem sutten agzim yandi bikere - bu demek degilki hepsi ayni olacak ama olmuyo gercekten kultur farki var en basinda.. yorumun icinden ayrica tesekkur ederim, beni anlayan insanlardan boyle seyler duymak cok iyi geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…