aci çekiyorum

mycherie

Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . .
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.117
9.328
208
on senedir yurtdisindayim. buraya zaten alisamadim hiç sevemedim. ve birgün rüyamda ayni sehirde oturdugumuz birini gordum. bir yokusu beraber çikiyorduk ve sonra devam eden yolda beraber yuruyoduk. bu rüyadan nerdeyse bi sene gectikten sonra o kisi bana mesaj atti faceten konusalim diye ben ne kadar olmaz desemde oldu... konusmaya basladik ve ben ona asik oldum. ruyamdada gordum onu belkide hayatimin dogru kisisi bu kisi diye ruyaninda etkisinde kalarak devam ettik konusmaya. bi buçuk sene konustuk. istemeye geldiler annemde babamda istemedi. ne onu ne ailesini. olmaz dediler ama sirf ben istiyorum diye tamam dediler soz ve aile arasi kucuk bi nisan gibi bisey yaptik. dokuz ay nisanli durduk sonra dugun tarihi karari vercez diye bize geldiler ben çalisiyorum is yerimden izin almam icin bi gun mühlet verdiler ben is yerime sordum tarihler onaylandi evlerine gittik konusmaya nolduysa orda oldu. nisanlim zaten dugun tarihi konusmak icin ailesi gelirken o gelmedi. onlarin evine gittigimizde yine evde yoktu. annemde gelsin diye israr edince kaynana sinirlendi ve ortalik karisti. iki anne tartisti ve nisanlim evlerine gelince bizde tartistik... simdi dort aydir ayriyiz. ne biz nisan bohcalarini verdik ne de onlar bizi arayip sordular. nerdeyse bi sene nisanli kaldik toplasam bes kez gelmediler evimize. hep bi pintilik yapma çabasindaydilar. nisanlim bana aldigi bikaç seyi ailesinden gizli aliyodu. herseyi geçtim nisanlim beni aramiyor doort aydir en çokta buna uzuluyorum. sensiz yapamam seninle konusmadan bi saat bile duramam diyen kisi dort aydir yazmiyor... aile buyukleri olur boyle seyler onlar size konusana kadar siz konusmayin elbet bigun gelip konusacaklar diyolar. yuva yapmasi zor ama yikmasi kolay diyolar...
ama ben çok aci çekiyorum napicami bilemiyorum. tekrar barissak birlessek bu ayriligimiz hep goz onune gelcek diye dusunuyorum geçmise bi sunger elbet çekmek isterim ama o her kavgada bana git derse evlenincede aynisini yapcak diye korkuyorum.
ayrilsam bitirsek herseyi bu kezde hergun gorcem onu cunku oturdugumuz sehir kucucuk bi yer. evlerimizin arasindaki mesafe iki dk kadar. ne resimlerini ne mesajlarini silemedim. bana bikaç esya aldilar çeyizlerimin arasina yerlestirmistim iki gun once hepsini ayirdim nolur nolmaz olurda gelirler isterler esyalarini diye cikardim neleri varsa. çok canim yandi onlarin bana aldiklarini toplarken.
ruyamin etkisinde kalmamali miydim. kaç kez soyledim ona olmayacak duaya amin deme sen ve ben biz olamayiz dedim ama nasil olduysa oldu iste. ve simdi ayriyiz. isyan etmiyorum sabirla bekliyorum onu çok seviyorum ve çok ozluyorum. Bekledigimiz bisey varki iki tarafta oyle duruyor birbirine konusmadan. uyurkende uyanirkende onu dusunuyorum gunun 24 saati hep o. hiç çikmiyor aklimdan...

pintilik cok kotu. simdiden ailesinden gizli alıyomuş baksana ailesi istemediğinden.
herşeyde bir hayır vardır.. bitmesi belki daha iyidir.. hem daha iyi birisi cıkar karşına üzülme..
nişanlın cok sevseydi ailesine rest çekip senle olurdu. hic aramadıgına gore var bi haller onda.

pintilik cok kotu. simdiden ailesinden gizli alıyomuş baksana ailesi istemediğinden.
herşeyde bir hayır vardır.. bitmesi belki daha iyidir.. hem daha iyi birisi cıkar karşına üzülme..
nişanlın cok sevseydi ailesine rest çekip senle olurdu. hic aramadıgına gore var bi haller onda.

zaten en çokta bu beni uzuyor. burda okudugum bikaç konularda nisanlimla ayrildik baskasini bulmus falan diye okudum. eger oyleyse oda birini bulduysa ben kahrolurum yikilirim. ona çok guvendim beni birakip baskasina giderse cok uzulurum :'( :'(

zaten en çokta bu beni uzuyor. burda okudugum bikaç konularda nisanlimla ayrildik baskasini bulmus falan diye okudum. eger oyleyse oda birini bulduysa ben kahrolurum yikilirim. ona çok guvendim beni birakip baskasina giderse cok uzulurum :'( :'(
üzülme sevin gerçek yuzunu evlenmeden gostermiş sana..

üzülme sevin gerçek yuzunu evlenmeden gostermiş sana..

herkes oyle diyor. buraya bikac kez yazdim burdakilerde hep oyle dediler ailemde oyle diyor. ama nedense benim aklimmi kalbimmi desem bi turlu kabullenemiyor. surekli onu koruma onu hakli cikarma cabasindayim hep. :'( :'(

benim gibi dertli birisin,
biliyorum şimdi burda ne söylersek söyleyelim üzüntünü gidermeye yardımcı olamayız.
bir süre acılarını yaşa. acı çekmek hayatımızın bir parçası, acı olmayınca tatlıda olmuyor.

benim gibi dertli birisin,
biliyorum şimdi burda ne söylersek söyleyelim üzüntünü gidermeye yardımcı olamayız.
bir süre acılarını yaşa. acı çekmek hayatımızın bir parçası, acı olmayınca tatlıda olmuyor.

ne zamana kadar surecek bu aci. kalbim her sabah uyandigimda daha cok aci cekiyor. sanki her nefes alisimda icimdeki atesi yangini disari vuruyor gibiyim.

bilmemki belki bir ay belki bir sene bu sana kalmış. gece uyku problemin varmı?

bir ay surmez bence :( :( dort aydir unutamadimki zaten. ilk baslarda vardi surekli uyanip telefonuma bakiyodum mesaj atmismi diye. bazen uyaniyodum resmine bakip sarilip uyuyodum. bi haftadir falan yine oluyor arada bir. uyaniyorum yatagimin yaninda pencere var oturup bakiyorum disari telefonuma bakiyorum bazende...

bir ay surmez bence :KK43: :KK43: dort aydir unutamadimki zaten. ilk baslarda vardi surekli uyanip telefonuma bakiyodum mesaj atmismi diye. bazen uyaniyodum resmine bakip sarilip uyuyodum. bi haftadir falan yine oluyor arada bir. uyaniyorum yatagimin yaninda pencere var oturup bakiyorum disari telefonuma bakiyorum bazende...

öncelikle resimlere sarilma olayını bir kenara birak. sana faydası olmaz.
boş zamanlarında yapmaktan hoşlandığın hobilerin varmı?
bulmaca çözmek, günlük tutmak, fotograf çekmek vs...

öncelikle resimlere sarilma olayını bir kenara birak. sana faydası olmaz.
boş zamanlarında yapmaktan hoşlandığın hobilerin varmı?
bulmaca çözmek, günlük tutmak, fotograf çekmek vs...

Hicbiseyim yok malesef.

Madem ki o kadar cok seviyorsun, birseyler yap mesela onun seni görmesini sagla sadece tesadüf gibi

Ayni aciyi ben de cekiyorum cok uzun zamandir,öyle bisey ki hem istemiyosun mantik olarak artik hem de vazgecmek ve onu unutmak istemiyosun ama önemli olan gururlu bi sekilde aci cekebilmek yalvarmadan yikilmadan bu üzüntüyle yasamayi kabul etmen gerekiyor.Ve bir gün bu da gececek neler neler gecmediki :))onu sevmeyi sevmiyorum ne garip sey :((

Dun karsima cikti konustuk :'( :'( bana guvenmiyomus artik aksamdan beri icim söküldü ağlaya ağlaya. Sana aldiklarimi getir bitti hersey dedi. Bitti hersey cok canim yaniyor

Yanar yanar hem de cok yanar ben kendi elimle kaybettim.sevdigimi zamaninda söyleyemedim ve gitmesine izin verdim.aradan iki sene gecti simdi söyledim ama baskasiyla birlikte ben o zaman konusabilseydim belki hersey farkli olacakti

Yanar yanar hem de cok yanar ben kendi elimle kaybettim.sevdigimi zamaninda söyleyemedim ve gitmesine izin verdim.aradan iki sene gecti simdi söyledim ama baskasiyla birlikte ben o zaman konusabilseydim belki hersey farkli olacakti

Tükendim artik yorgun bitkin bedenim dayanilmaz acilar var icimde

Tükendim artik yorgun bitkin bedenim dayanilmaz acilar var icimde
Peki baska birini mi bulmus seni artik istemedigine emin misin ? Yoksa süpheleri mi var oturup doğru düzgün herseyi konustunuz mu ? Eger bu kadar uzun zamandir senden ayri kalabildiyse baska birisi olabilir hayatinda.Erkekler bizim gibi degil cok kolay unutuyolar,sen hergün yasadiginiz güzel anilari paylastiklarinizi sana söyledigi güzel sözleri düsünerek kendini avuturken o da beni düsünüyordur diye zannederken onlar yeni bi askla bizi coktan unutmus olabiliyorlar maalesef..

Back
X