- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
- 208
on senedir yurtdisindayim. buraya zaten alisamadim hiç sevemedim. ve birgün rüyamda ayni sehirde oturdugumuz birini gordum. bir yokusu beraber çikiyorduk ve sonra devam eden yolda beraber yuruyoduk. bu rüyadan nerdeyse bi sene gectikten sonra o kisi bana mesaj atti faceten konusalim diye ben ne kadar olmaz desemde oldu... konusmaya basladik ve ben ona asik oldum. ruyamdada gordum onu belkide hayatimin dogru kisisi bu kisi diye ruyaninda etkisinde kalarak devam ettik konusmaya. bi buçuk sene konustuk. istemeye geldiler annemde babamda istemedi. ne onu ne ailesini. olmaz dediler ama sirf ben istiyorum diye tamam dediler soz ve aile arasi kucuk bi nisan gibi bisey yaptik. dokuz ay nisanli durduk sonra dugun tarihi karari vercez diye bize geldiler ben çalisiyorum is yerimden izin almam icin bi gun mühlet verdiler ben is yerime sordum tarihler onaylandi evlerine gittik konusmaya nolduysa orda oldu. nisanlim zaten dugun tarihi konusmak icin ailesi gelirken o gelmedi. onlarin evine gittigimizde yine evde yoktu. annemde gelsin diye israr edince kaynana sinirlendi ve ortalik karisti. iki anne tartisti ve nisanlim evlerine gelince bizde tartistik... simdi dort aydir ayriyiz. ne biz nisan bohcalarini verdik ne de onlar bizi arayip sordular. nerdeyse bi sene nisanli kaldik toplasam bes kez gelmediler evimize. hep bi pintilik yapma çabasindaydilar. nisanlim bana aldigi bikaç seyi ailesinden gizli aliyodu. herseyi geçtim nisanlim beni aramiyor doort aydir en çokta buna uzuluyorum. sensiz yapamam seninle konusmadan bi saat bile duramam diyen kisi dort aydir yazmiyor... aile buyukleri olur boyle seyler onlar size konusana kadar siz konusmayin elbet bigun gelip konusacaklar diyolar. yuva yapmasi zor ama yikmasi kolay diyolar...
ama ben çok aci çekiyorum napicami bilemiyorum. tekrar barissak birlessek bu ayriligimiz hep goz onune gelcek diye dusunuyorum geçmise bi sunger elbet çekmek isterim ama o her kavgada bana git derse evlenincede aynisini yapcak diye korkuyorum.
ayrilsam bitirsek herseyi bu kezde hergun gorcem onu cunku oturdugumuz sehir kucucuk bi yer. evlerimizin arasindaki mesafe iki dk kadar. ne resimlerini ne mesajlarini silemedim. bana bikaç esya aldilar çeyizlerimin arasina yerlestirmistim iki gun once hepsini ayirdim nolur nolmaz olurda gelirler isterler esyalarini diye cikardim neleri varsa. çok canim yandi onlarin bana aldiklarini toplarken.
ruyamin etkisinde kalmamali miydim. kaç kez soyledim ona olmayacak duaya amin deme sen ve ben biz olamayiz dedim ama nasil olduysa oldu iste. ve simdi ayriyiz. isyan etmiyorum sabirla bekliyorum onu çok seviyorum ve çok ozluyorum. Bekledigimiz bisey varki iki tarafta oyle duruyor birbirine konusmadan. uyurkende uyanirkende onu dusunuyorum gunun 24 saati hep o. hiç çikmiyor aklimdan...
ama ben çok aci çekiyorum napicami bilemiyorum. tekrar barissak birlessek bu ayriligimiz hep goz onune gelcek diye dusunuyorum geçmise bi sunger elbet çekmek isterim ama o her kavgada bana git derse evlenincede aynisini yapcak diye korkuyorum.
ayrilsam bitirsek herseyi bu kezde hergun gorcem onu cunku oturdugumuz sehir kucucuk bi yer. evlerimizin arasindaki mesafe iki dk kadar. ne resimlerini ne mesajlarini silemedim. bana bikaç esya aldilar çeyizlerimin arasina yerlestirmistim iki gun once hepsini ayirdim nolur nolmaz olurda gelirler isterler esyalarini diye cikardim neleri varsa. çok canim yandi onlarin bana aldiklarini toplarken.
ruyamin etkisinde kalmamali miydim. kaç kez soyledim ona olmayacak duaya amin deme sen ve ben biz olamayiz dedim ama nasil olduysa oldu iste. ve simdi ayriyiz. isyan etmiyorum sabirla bekliyorum onu çok seviyorum ve çok ozluyorum. Bekledigimiz bisey varki iki tarafta oyle duruyor birbirine konusmadan. uyurkende uyanirkende onu dusunuyorum gunun 24 saati hep o. hiç çikmiyor aklimdan...