acı deneyim

SEVDE788

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
556
2
96
36
Yozgat
15 gündür diyetteyim ama henüz 1 kilo bile veremedim kızlar sizce bu normal mi bence değil
günde 3 4 bardak beşi bir yerde çayı yeşil çay içiyorum ve o günden bei ağzıma ekmekk sürmedim makarnayı pilavı hayaımdan çıkardım gayet sağlıklı besleniyorum hafif şeyler yiyorum ama tartıya çıktığımda sonuç hep aynı çok moralim bozukkkk:2:

Son düzenleyen: Moderatör:
yok gitmedim canım ya çok aşırı bi kilom yok 166 boy 60 kiloyum biraz fazlalığım var ama veremiyorum sanırım diyetisyen şart oldu

aslında normalsin kilon boyuna tam asıl bu kiloyu koruyarak yemene içmene dikkat derimyerimsenibenyerimseniben

vucut ilk baslarda kendini korumaya alir bunun icin kilo veremiyor olabilirsiniz ;SIKIlasmis olabilirsiniz ;eger spor yapiyorsaniz ; ekmekde yiyebilirsiniz ayrica abartmada yediklerinizi birden azalttiginiz icin kilo veremiyorsunuzdur. Vucudumuzun savunma mekanizmasibu devrede araya girip kendini koruyor ....

Kilo fazlalığın ne kadar azsa kilo vermen de o kadar yavaş olur. 15 günde 1 kilo gayet iyi. Aslında şu halinle bile normalsin, diyetlik bir durum yok ama sen kilo verince kendini daha iyi hissedeceksen telaşa kapılmadan bu şekilde diyete devam etmelisin. :1hug:

yok gitmedim canım ya çok aşırı bi kilom yok 166 boy 60 kiloyum biraz fazlalığım var ama veremiyorum sanırım diyetisyen şart oldu

kendimi gördüm sankiiiiiiiiiii :(((
selam canım bende 1.68 boy 67 kg'ım kilo vermeye çalışıyorum veremiyorum nasıl bir metabolizmam varsa bi türlü veremiyorum sana tavsiyem bi kan sayımı yaptır kanın azsa kilo veremiyomuşsun diye diyetisyene giden birinden duymuştum :)
spor şart metabolizmayı hızlandırmak için hem spor hem de az ve sık yemek lazım mutlaka spor yapmak lazım sürekli 5ibi yere içme bence günde 2 bardak yeşil çay iç 2 bardak 5i bi yerde hergün aynı saatte aynı şeyleri yeme değişiklik yap :)))
çok öğüt verdim sanki kendim verebilmişim gibi :PPPP ama oturarak kilo verilmio
sağlıklı yaşamı hayatına soktuktan sora verilir bence ben malaesef işte olduğum sürece ara öğünleri unutuyorum bu da metabolizmamın yavaşlamasına neden oluo zaten yavaş :(
bol şans

canım her gün egzersiz yapıyorumm valaaaaa bel basen hareketleri kan ter için de de kaıyorum aç kalmıyorum sık ama sağlıklı besleniyorum kızartma makarna beyaz ekmek unlu mamül asla yok bide ben şekersiz duramam 3 4 gün önce de tatandırıcı aldım bilmiyom ki artık ne yapiiiiiiiiiiim :d

merhaba ben 175 boyum gecen yaz 62 kıloydum nekadar matematık olarak ıdeal gıbı dursada gorunuste ınce duran bı kılo gelmıyordu bana. . yazın bıu bıber hapını almıştım 2 3 kılo verdım gerı aldım. sonra yeme duzenımı degıstrdım. spor yapan bı ınsan degılm sadece kopeklerımı yuruyuse cıkardıgımda yuruyorum:)bilmiyorumkismile ondan sonra yedıklerımı degstırdım kırmızı et yememeye basladım ekmek yanı tam bugday yıyorum bı ıkı dılım yanı ısın once mıdeyı kuçultmek gerek. sık sık az yıyın denme sebebı bu zaten. ama onemlı nokta şu. bıtkı caylarımı duzenlı içitım ve duran metobolızmam calışmaya basladı. rejımde oncelıkle detoks onemlı yanı bagısaklarımızı harekete gecırmek kabız olmamak sart. arada bu sırke bal suyunu ıctım aklıma geldıkce sabah aksam.yesılık yedım ot yanı. taze sebzeler cıgden cogunu hem çook yararlı hem zayıflamak için bırebır. sımdı gunboyu ac dusan bır dılım ekmek yesen neolcak metonolızma calışmıyokı ac oldugu için herseyı depoluyo sonra gece aclık nobetlerı baslıyor. ben suan 54 kıloyum bu kıloya 1,5 2 ayda ulastım şimdı koruyorum.

emecull sana katılıyorum metebolizma çok önemli tabi spor yapmakta çok nemli önce bu işi beyinde bitirmek lazım ohaoldumsmile

15 gündür diyetteyim ama henüz 1 kilo bile veremedim kızlar sizce bu normal mi bence değil
günde 3 4 bardak beşi bir yerde çayı yeşil çay içiyorum ve o günden bei ağzıma ekmekk sürmedim makarnayı pilavı hayaımdan çıkardım gayet sağlıklı besleniyorum hafif şeyler yiyorum ama tartıya çıktığımda sonuç hep aynı çok moralim bozukkkk:2:

5ı 1 yerdeyı ve yesıl cayı ne sekılde yapıyorsunuz?onunda onemı olabılır

bence 15 gün uzun bi zaman sayılmaz gayet normal moralini bozmadan devam et canım a.s.

çünki ekmek yenmeli.mutlaka her diyetisyen verir bunu sabah 2 öğlen 2 akşam 1 veya 2 bu mutlaka vardır olmazsa olmaz...

hem liflidir bağırsak çalıştırır hem de ondan almanız gerekenler de var.ben kepek ekmeksiz bir rejim görmedim.. ki anneme diyetisyeni mutlaka yemelisin demişti ve annem çok güzel kilo vermişti

diğer tanıdıklarıma da aynı şekilde .. ekmek yemeyen biri vardı aynı böyle diyetisyen karşı çıkmış 5-6 dilim kepekli ekmek yazmış listesine yakınımdan biri

ayrıca makarna ve pilavı kestim diyosn cnm öyle bişi yok.her şeyden az az ve sık sık yemelisin..

heleki ekmeksiz hiç sağlıklı değil

sağlıksız yapılan diyetlerde hem kilo verilemez ne kadar bu şekilde yapan varsa hep bunu gördüm ..

ayrıca verilen kilolar kastan gider yağdan değil ve çok çabuk geri alınır ;)))

Back
X