- 21 Aralık 2014
- 9.018
- 28.464
- 798
Zaaftan baska bisey gelmiyor aklıma. Halen soğumamış değilsin.Deli divane aşık değilim ama neden kopamiyorum ben de bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaaftan baska bisey gelmiyor aklıma. Halen soğumamış değilsin.Deli divane aşık değilim ama neden kopamiyorum ben de bilmiyorum
hijyenik bir sıkıntı değilse(kötü dişler gibi) kimse kimsenin dış görünüşüne laf etmesin zaten ya normali budur.Benim erkek arkadaşım burnumu yaptıracağım dedim diye ağlayıp "ben bu burnu bir daha öpemeyecek miyim yani" demişti. Başka ne kusurum varsa da hiç görmez, dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettirir.
Yakışıklı ya da güzel olmak da başkasının dış görünüşünü böyle eleştirmek için bir bahane olamaz asla. Böyle davranması berbat bir kişiliği olduğu anlamına gelir sadece.
Bir adam bana böyle muamele etse küfür bile edebilirim, o kadar sinir bozucu bir durum.
6 senelik ilişkimi bitirdim, hem de çok ağrıma giden şeyler yaşayarak. İnanın o hissi biliyorum. Ama dediğim gibi bana güvenin. Sabredin. Geçecek. GeçiyorBen de sizin gibi düşünüyorum, mantıklı yanım "zaten seni hak etmiyordu sana bugünden bugüne bir çiçek bile almış değil" diyor. Diğer yanım da çok acı çekiyor
Kıyafetini, giyim tarzımı değiştiririm diyosan konuşmaya devam et ama sen yazma tabi sana böyle diyen bi adamaGiydiğim kıyafet yüzünden ayrılıyoruz. Bana kendini mi sergiliyorsun dedi. Halbuki hiçbir yerim açık değildi ki açık olsa bile böyle deme haddini vermez ona. Telefonu yüzüne kapattım 2 gündür konuşmuyoruz ne özür ne bir şey.. Terbiyesiz.. Sinirleniyorum hatta bazen nefret ediyorum... Ama çok da üzülüyorum hayal kırıklığına uğramış durumdayım.... Unutmak için yapacak bir şeyler arıyorum yalnız yaşıyorum film izliyorum işime odaklıyorum kitap okuyorum olmuyor olmuyor olmuyor... Whatsapp a bile girmiyor ben yazacağım diye heralde.. Daha önce de acı çektim, daha önce de ayrılıklarım oldu ama her bir ayrılığımda ilk hayal kırıklığım gibi acı çekmem normal mi?
Hiçbir kadın kendine böyle davranmamalı... Hâlâ kopamıyorum diyor. Bana kalırsa pek ders çıkarmamış gibi. Burna, kıyafete laf etme gibi şeyleri yaşadığı anda anında soğuması gerekirdi ama soğumamış. Ben de bunu anlamıyorum.hijyenik bir sıkıntı değilse(kötü dişler gibi) kimse kimsenin dış görünüşüne laf etmesin zaten ya normali budur.
ama konu sahibini hatırlıyorum bu adama basireti bağlanmış gibi davranıyordu. o bana bakmaz ki kafasındaydı. ben de profil fotosu kendininse ne güzel kadınmış dedim aklımda kalmış. gerçi değilse de güzeldir eminim. böyle başlanan ilişkiden hayır geleceği varsa da gelmez. tecrübeyle sabittir. umarım konu sahibine kimseyi kaf dağına çıkarmamak gerektiğini öğreten bir ders olmuştur bu yaşadığı.
Kopma kopma sonra alın yazımmış kaderimmiş şanssızmışım dersinDeli divane aşık değilim ama neden kopamiyorum ben de bilmiyorum
Hiçbir kadın kendine böyle davranmamalı... Hâlâ kopamıyorum diyor. Bana kalırsa pek ders çıkarmamış gibi. Burna, kıyafete laf etme gibi şeyleri yaşadığı anda anında soğuması gerekirdi ama soğumamış. Ben de bunu anlamıyorum.
Sevmiyor işte, göstermelik, sussun diye hediye almış.Adam bir de 8-9 aydır falan görmeye bile gelmemiş, uzaktan ilişki, jest olarak da sadece bir kere dandik bir hediye almış
Olayın elle tutulur bir tane yanı yok
Evet gelmedi, kesinlikle...Adam bir de 8-9 aydır falan görmeye bile gelmemiş, uzaktan ilişki, jest olarak da sadece bir kere dandik bir hediye almış
Olayın elle tutulur bir tane yanı yok
Haklısınız umarım bir gün gerçek sevgiyle karşılaşırım..İnanın geçiyor ve uzulmenizde normal gayet .
Üzülun ağlamak istiyorsanız da ağlayın ama geçecek emin olun.
Ayrıca bazı şeylerin özrü olmaz kıyafetinizi kıskansa bile bunu ifade etmenin bir üslubu vardır yaptığı şey hıyarlik.
Kişiliğini ortaya koymuş aslında böyle yaparak şanslısınız bir yerde kendini gizlemiyor.
2 gün boyunca yazmadan etmeden duruyorsa içi rahat ediyorsa zaten ortada sevgi falan yoktur emin olun.
Gerçek sevgiyle karşılaştığınızda bunu daha iyi anlayacaksınız.
Bir gün gerçekten değer görebilecek miyim acabaBunun alt metni özgüvensiz insan her alanda can sıkar bittiği için mutlu olacaksınız gerçekten değer gördüğünüz de
Kendinize değer verirseniz eğer karşınıza da size değer veren erkekler çıkar.Bir gün gerçekten değer görebilecek miyim acaba![]()