Acı ile mutluluk arasında kalmak..

Sandria

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
26
0
16
Diğer
Bu akşam derdimi detaylı paylaşmıştım. 1,5 senelik bir evliliğim var, 9 haftalık hamileyim. görünürde mutluyum ama işlediğim bi günah (detaylı veremiyorum konu silindi o yüzden) yüzünden acı çekiyorum çünkü mutluluğumun bazen gerçek olmadığına inanıyorum. Daha önceki konuda da yorumlayan arkadaşlar sağolun hepiniz.
buradan sonra yazdıklarım yorumlayan konuyu bilen arkadaşlar için lütfen detaya girmezseniz sevinirim konu kapanıyor.
Emin olun ben yaptığımın bedelini vicdan azabıyla hergün ödüyorum. Bu günahtan kurtulmak için kaybetmek pahasına gerekeni yapacağım sanırım.
bu gerekeni yapıp, temizledikten sonra herşeyi, sadece eşime bunu söyleyemem yoksa yüzüne bi daha bakamam. bu şekilde olur mu dersiniz?

Son düzenleme:
O zaman konunu bılen arkadaslar yorum yapsın bu sekılde cewp ben veremıcem kı

O zaman konunu bılen arkadaslar yorum yapsın bu sekılde cewp ben veremıcem kı

biraz üstü kapalı anlatayım. eşimle ilk tanıştığımızda bana karşı ilgisizdi, hayatında başkalarının olduğunu düşünüyordum. ben de çevremden bikaç kişinin de gazıyla bazı kötü şeylere bulaştım. ondan sonra ilgi,sevgisi hepsi bana döndü kısa sürede evlendik. ama yaşadığım şeyin gerçek olmama ihtimali ve çektiğim vicdan azabı bana acı veriyor

Sımdı o zaman bole bır durumda. Kadınlar kulubu acımasız olabılır hazırlıklı ol

Kendıne gel

Yasadıgın seyı unut unutmalısın cunku ve bıdaha yaparsan salaksın sen bunsefer cunku hatanın ıkıncısı aptallık dıyorlar ya ole

Otur dua et vıcdanına ses ver belkı bıraz olsun rahatlarsın

Ben elestırmıyorum senı asla ama uzulme ısallah o gorustun kısıde yakana yapısıp senı rahatsız etmezzzzkiiii 3 sayfa haberlerı bılıyosun ask cınaytetı aldatma vs gdıyor kıb

Ben ilk konunuzu okumuştum.Aslında esinizin size o yöntemlerle döndüğünü hiç sanmıyorum ilişkinizi genel olarak düşünün belki zaman zaman eşiniz böyle gelgitler yaşamıştır.Yani severek mi evlendiniz görücü usulumu bilemicem ama niyeyse anladığım kadarıyla görücü usulu gibi geliyor.Ben o tür şeylerle bişeylerin düzelicene yada kötü gideceğine inanmam.Sizin yaşadığınız vicdan azabıda normal bir daha böyle bişey yapmamanız önemli bence.

yok canım asla aldatmadım ben eşimi çok seviyorum onu, bu hata bambaşka bi hata. zaten ne yaptıysam ona olan aşkımdan yaptım.
açıkca da yazamıyorum çünkü burada sanırım bu tarz konular yasak, konum bir kere silindi ama şöyle anlatayım evlenebilmek için bi günah işledim biraz daha soyut bi konu bu. bu nedenle de şu anki mutlu evliliğim ve bana aşık kocam bu hatanın sonucu mu yoksa herşey bu yönde mi ilerliyordu bilmiyorum ama. bu yaşadığım mutluluğun gerçek olmama ihtimali beni çok korkutuyor. ve yaptığım hatadan dolayı kaderimle oynamışsam diye vicdan azabı çekiyorum. ve eşimi kaybetmek de istemiyorum

Bence bu konularla alakalı olan kişilerden yardım alın. Onlar ne yapılması gerektiğini bilir, önceki konunuzu okudum ona göre yorum yapıyorum.

severek evlendik. yani normal hayatta tanışmıştık. ilk zamanlarda ben ona çok aşık oldum ama o biraz bana ilgisiz gibiydi. biraz da bazı arkadaşlarımın da gazıyla şeytana uyarak böyle bişey yaptım.
ben de inanmayarak kendimi rahatlattım bazen ama özellikle çocuktan sonra geceleri uyuyyamaz oldum

Bence bu konularla alakalı olan kişilerden yardım alın. Onlar ne yapılması gerektiğini bilir, önceki konunuzu okudum ona göre yorum yapıyorum.

onu ben de düşünüyorum ama bu durumu tamamen yok etmemle üstümdeki vebalden kurtulabilir miyim ki, onun hakkına girdiğim için eşime de böyle bölye bişey yaptım demem gerekir mi diye içim içimi kemiriyor, ama söylersem de bi daha yüzüne bakamam
bir de onu kaybetmekten de korkuyorum

Hamileyken insan hassas olabiliyor ben kısacık bi hamilelik dönemi geçirdim ama tüm hayatımı bu dönemde gözden geçirdim.İşte bebeğime layık bi anne olacakmıyım falan filan gibi sizdekide böyle birşeydir.Gerçekten inansam böyle şeylere belki yorurum farklı olabilir ama o tür şeyler bir işe yarasa her hafta süper lotoyu o işi yapan insanlar tuttururdu Eşinizle konuşun iyice rahatlayın dicem ama konuşulmazda böyle şeyler en iyisimi bir daha yapmıcanızdan emin olun ve böyle bir durumda sadece dua edin ....

öncelikle geçmiş olsun size de
konuşursam bilmiyorum telafisi olmayan sonuçları olabilir sanırım çünkü empati kuruyorum bana yapılsa yapanı affedemezdim heralde
dua ediyorum sürekli, pişmanım çok zaten normalde de böyle şeylerle işim olmaz bir arkadaşımın tanıdığı biriyle oldu bu işe bulaşmam, bu işi temizlemek için o kişiyi bulayım desem o arkadaşımın izini tozunu kaybettim haliyle böyle bi ihtimal de kalmadı. zaten o denli psikolojim bozuldu ki iyilik için bile olsa öyle yerlere gitme fikri içimi darlatıyor

Olan olmuş zaten bide gidip işi düzeltiyim ne demek anlamadım orasını ama bırakın hayat kendi seyrinde devam edin Allah büyüktür ve affedicidir siz bunlarla kafanızı yormayın bunlara üzülürken hayatı kaçırıyor olabilirsiniz.....Hatalar insanlar için ama bir daha yapmayın bence hata hata olmaktan çıkar o zaman..

direkt yazamıyorum yapılan işin iptali için bişeyler yapmak diyim
ama yine öyle pis ortamlar, iyice psikolojim bozulacak daha doğmamış bir çocuğu da öyle ortamlara sokmak istemiyorum
sanırım dediğiniz gibi hassaslıktan, ben günahım için sürekli tövbe ediyorum umarım yeterli olur

Canım bak bana beni dinle. Eminim ki sen şu an çok çok pişmansın. Her gün tövbe etmişsindir eminim, ama yine tövbe et içten et, özür dile Allah'tan. Eşine layık olmak için elinden geleni yapacağına söz ver dualarında, eşimin sevgisini benden alma Allah ım diye dua et işte. sen daha iyi hissedersin zaten benim sana cümle cümle yazmama gerek yok :)

Sonra mutlaka etrafta bu işin ehli, para için zirzop şeler yapmayan, bi kağıda bişi karalayıp al bunu boynuna as gez diyip 1000tl istemeyen, düzgün okuyan eden hoca buluyorsun. Bu işi hayrına yapanlar hemen belli olur zaten hiç para istemezler. Gidip onunla konuşuyorsun anlatıyorsun ve bunu hemen yap ki artık rahat et. Bir de Allah'a sığın tövbe et, eminim daha iyi hissedeceksin.

Ayrıcada eşin böle şelere inanır mı? Bilirsin "inanmayana tutmaz" diye bişi var ha, unutma bunu. Eğer inanmıyosa zaten sen anlattığında, sana gülüp geçecektir, seni ne cok sevdiğini söyleyip bunun başka bişiyle alakası olmadığını söyler sana. Bir de hangi şehirdesin sen?

Sıkma canını, Allah'a sığın...

ortalıkta o kadar çok dolandırıcı varki bu işler için gerçekten yaptıkları ne malum, o yüzden bozdurmak gibi bişeyin içine girerek tekrar onlara alet olmayın, bence hiç kimse bir ömür etkilenmez, öyle olsaydı toplumun büyük çoğunluğu aşk sarhoşu olurdu emin olun böyle bişey var ama herkes yapamaz etkisi de bir ömür sürmez bence, tövbe et yeter

Sanırım herkes az cok anladı yaptığınızı
Şimdi gecmise degil ileriye bakın
Bebeğinize odaklanın üzmeyin kendinizi
Bol bol dua ve tövbe edin
Kadinlar eslerinin ihanetleri karşısında maalesef bazen istemeden de hata yapabiliyor
Önce siz affedin kendinizi
Eşinize sakın anlatmayin

ya aslında dışarıdan bakıldığında o böyle şeylere daha inanır ben daha mantıklı gibi görünürüm.
daha eğitimliyim,daha modern bi yapıya sahip gibi görünürüm ama bi dönem bi hata ettim bulaştım
bu işten kurtulmayı sadece vicdan azaplarım son bulsun içim rahat etsin, onun sevgisi gerçekmiş diyebilmek için istiyorum. eğer yapılan doğruysa kaybetmek de söz konusu ama bunu göze aldım
istanbuldayım,çok teşekkür ederim desteğin için

Son düzenleme:

açıkcası çok merak ettim ne günahı olduğunu
Ama şunu diyebilirim kaderimi değiştirmişsem falan diyorsun ya bu imkansız işte ALLAHIN dışında hiç bir güç ve hiç bir şey kaderi değiştiremez alın yazını değiştiremez herşey ALLAHIN izniyle olur taş kıpırdasa yerden onu RABBİMİZ'den bilmemiz lazım canım gaybı ALLAH bilir yani açıkcası ve alın yazısını da o yazar ve değiştirebilir ve o siler onun izni olmaddan nefes almamız bile imkansız
bir de ne günah işlediysen de ALLAH'a yalvar af dile o çok büyük affedici seni affedicektir sonsuz rahmet ve merhamete sahip çünkü
ALLAH günahlarını bağışlasın canım AMİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…