sağolun uyardığınız için düzelticem, başkalarını özendirip onların da günahını taşımak istemem
benim amacım sizi mutsuz etmek üzgün etmek değil inanın
çevremde çok görüyorum böyle ve o kadar çok kızıyorum ki
bütün öfkem aslında çevremde gördüğüm insanlara aslında
burda en önemli olan şey sizin pişman olmanız ve dua edip tövbe etmeniz
artık bununla kafanızı yormayın
bebeğinize iyi bir anne olun ve eşinizi de mutlu edin
gerisi sizi bitirir
Doğru anladığımı sanarak düşüncem şu ki, bu durum kul hakkına giriyor ve kul hakkına Allah karışmıyor.
Bu durumda yaşadıklarının gerçek olduğuna hiç bir zaman inanamayacak, suçluluk duyacaksın.
Denediğin şeyin hiç bir etkisi olmamış olsa bile, kuşku içinde olacağın anlaşılıyor canım.
Bel ki de etkisi olmamış olan her neyse, mutlaka geri saracağın ve yine etkisi olmayacağı halde
huzura ereceğin basit yöntemler bulabilirsin.
Hiç kimseyi karıştırmadan geri sarmanın yolunu teknoloji yardımıyla bulman mümkün olabilir.
son cümleni tam anlayamadım canım?Doğru anladığımı sanarak düşüncem şu ki, bu durum kul hakkına giriyor ve kul hakkına Allah karışmıyor.
Bu durumda yaşadıklarının gerçek olduğuna hiç bir zaman inanamayacak, suçluluk duyacaksın.
Denediğin şeyin hiç bir etkisi olmamış olsa bile, kuşku içinde olacağın anlaşılıyor canım.
Bel ki de etkisi olmamış olan her neyse, mutlaka geri saracağın ve yine etkisi olmayacağı halde
huzura ereceğin basit yöntemler bulabilirsin.
Hiç kimseyi karıştırmadan geri sarmanın yolunu teknoloji yardımıyla bulman mümkün olabilir.
arkadaşım sana bir tavsiye yaptığın şeyin yanlışlık derecesini göstermek için sana bi kaç link atmak isterdim ama yasak olabilir konuyu netten araştırırsan çok tatmin edici bilgiler var ve pişman olduğun için Allah affedicidir, örneğin dedikoduyu hepimiz yaparız milyonlarca kez ve asla affedilmeyecek, sen hatan için tövbe etmişsin ve pişman olmuşsun, içini rahatlatmak için mutlaka oku netten
ya kusuruma bakmayın lütfen ama şundan çok rahatsız oldum.. bu olaydan sonra ilgisi, sevgisi arttı, evlenmek istedi gibi cümleler kurmak özendirici oluyor. böyle cümleler kurmamaya özen gösterseniz iyi olur gibime geldi...
Canım zaten zamanında arkadaşının tavsiyesiyle bulaştığın bir iş bu değil mi? çok çok güçlü bi iş çıkaran birini bulmuş olman çok düşük ihtimal, çok çok güclü iş demek etkisi öyle hemen azalmayan demektir :) seninkisi büyükk ihtimalle tutan olan bir şey değil. En iyi sen anlarsın zaten, baksana adamın gözünün içine ne diyor? seni seviyorum mu diyor yoksa, sadece ağzı diyor gözleri bomboş mu :)
istanbul'da olmasaydın, bir iki isim söyleyebilirdim gidip konuşman bilgi alman için. Ama eminim ben İstanbul'da da bulursun, iyiliksever; bu açıdan bilgisi senden benden çok daha yüksek olan kimseleri. Git konuş içini rahatlatsınlar bi anlat içini bilen birine dök. Vardır kesin çevrende bilen biri bak cidden 1 2 soruştur anlayacaksın. Kimseye para ver, yok efendim başka işlere bulaş falan demiyorum. Zaten bu işler parayla olmaaaz. içini ferah tut sen.
aynen binlerce kişi okuyor sonuçta cümlelere dikkat etmek lazım
Arkadaşım ben baktım haram olarak geçiyor ve yasaklar arasında, etkilediği bile kanıtlanmış değil ama uğraşmak yasak..
son cümleni tam anlayamadım canım?
sakıncası yoksa biraz daha açabilir misin?
yok canım asla aldatmadım ben eşimi çok seviyorum onu, bu hata bambaşka bi hata. zaten ne yaptıysam ona olan aşkımdan yaptım.
açıkca da yazamıyorum çünkü burada sanırım bu tarz konular yasak, konum bir kere silindi ama şöyle anlatayım evlenebilmek için bi günah işledim biraz daha soyut bi konu bu. bu nedenle de şu anki mutlu evliliğim ve bana aşık kocam bu hatanın sonucu mu yoksa herşey bu yönde mi ilerliyordu bilmiyorum ama. bu yaşadığım mutluluğun gerçek olmama ihtimali beni çok korkutuyor. ve yaptığım hatadan dolayı kaderimle oynamışsam diye vicdan azabı çekiyorum. ve eşimi kaybetmek de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?