- Konu Sahibi ladymarmalade74
-
Koşuyolunda Umut tüp bebek var oraya git kesinlikle.
Acıbadem hastanesinde tayfun bağış var iyi doktordur prof.
Ama şiddetle Umut tüp bebeği tavsiye ediyorum en yüksek basarı onlarda. ben başladıktan sonra cok arastırdım en iyi merkez Umut tüp bebek acıbadem kadıkoye cok yakın bir yer
Hatta bu sabah benim transferim yapıldı 12 gün sonra belli olacak gebeliğim :)
Selam arkadaslar, 38 yasinda 13 yillik evliyim. Mayis ayinda Acibadem Kadikoy'de randevum var. Tup bebek istiyoruz. Bu hastane hakkindaki tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Tesekkurler
Daha once nerde denedin? Kacinci denemen olacak? Benim ilk , cok heyecanliyimben de bu denememde oraya gitmeyi düşünüyorum
Daha once nerde denedin? Kacinci denemen olacak? Benim ilk , cok heyecanliyim
Benin esimde sperm sayisi cok dusuk. Ilk 10 sene biz istemedik, 2-3 sene once yapalim cocuk dedik olmadi. Testler sonucu bende birsey cikmadi ama yastan dolayi beklemeyin dedi doktor. Ben 38 esim 51 yasinda. Sen nerelerde denedin? Sizde sorun Ne? Burda tanistigim bir arkadas Umut Tup Bebek merkezini de cok tavsiye etti. Bir de Prof Ali Rustu Ergur'u tavsiye etti bir tanidigim.daha önce 4 kez farklı merkezlerde yaptırdım....
5. denemem olacak sizin sorun neydi
Benin esimde sperm sayisi cok dusuk. Ilk 10 sene biz istemedik, 2-3 sene once yapalim cocuk dedik olmadi. Testler sonucu bende birsey cikmadi ama yastan dolayi beklemeyin dedi doktor. Ben 38 esim 51 yasinda. Sen nerelerde denedin? Sizde sorun Ne? Burda tanistigim bir arkadas Umut Tup Bebek merkezini de cok tavsiye etti. Bir de Prof Ali Rustu Ergur'u tavsiye etti bir tanidigim.
Insallah hakkimizda hayirlisi olur. Selamlar
bilseydiniz olmayacağını hiç beklemezdiniz 10 yıl allah yardım etsin...
biz ilk evlindiğimizden beri istiyoruz ama olmadı işte eşimin sperm sayısı düşük 4 kez denedik ilk iki tanesini izmirde irenbe tüp bebek merkezinde 3. denemeyi ege üniversitesinde yaptık olmadı en son çare istanbula geldik istanbul tüp bebek merkezine malesef4.denememizde negatif 5.de pgt olacak inş..acıbadem kadıköy tayfun beyi düşünüyoruz siz nerden geleceksiniz
ben 29 yaşındayım 5 yıl önce denedik ilk denememizi ama olmadı
Aynen arkadasim, bilsek hic beklermiydik(( Ben Londra'dan gelecegim. Biz de Tayfun Bey ile denemek istiyoruz. Annem hep hayirli bir evladin olacaksa olsun yoksa olmasin der. Ben de aynen oyle dusunuyorum. Hakkimizda hayirlisi ...
doğru aslında ama insanız işte yüreğimize söz geçiremiyoruz
inş bizlerinde kaderinde hayırlı sağlıklı bir evlat vardır anne olmak vardır
çarşıdan pazardan alınnacak olsa gidip alırsın ama maddiyatta yetmiyo bazen sizin sperm sayınız kaç :26:
allah yardımcımız olsun bu konuda herkese....Yok denecek kadar az maalesef(( en son 1 sene once yapilmisti testler.
TESE olacak esim , ayrica bosalma sorunu var tansiyon hastasi beta blocker dahil hergun 5 ilac aliyor.
Mayista on gorusmeye gidecegiz bakalim ne olacak. Sen ne zaman denemeyi dusunuyorsun?
allah yardımcımız olsun bu konuda herkese....
biz bugüne kadar 4 başarısız deneme yaptırdık çook masraf ettik şimdi 5. için maddi durumumuz düzelsin diye bekliyoruz
eşin için emre bakırcıoğlunu araştırsan erkek infertilitesinde iyiymiş bu doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?