- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
- 323
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.981
CAnim diger sayfada sormussun bana evet sil bastan tekrar basladim bu ayda yani yumurta buyutup embryo olusyuracagiz...Pskolojik rahat olun tadini cikarinki bebislerde mutlu olup annelerine tutunsunlar :)
Hayirlisi olsun canm bnde adeti bekliyrm.bakalm.nolcakCAnim diger sayfada sormussun bana evet sil bastan tekrar basladim bu ayda yani yumurta buyutup embryo olusyuracagiz...
ne gzuel benmde ıkız bakalım ne olacak cınsıyetlerı benm agrılarım oluor ama ya ıkı gun once acıle gıttım hatta agrım var dıe ama bısı de cıkmadı korkuorum ama drum hersey guzel dıo ınss bı aksılık cıkmaz
Muane ucreti aliyolarmi canm transferden sonraCanim sen tedaviye bulent beyde mi devam edicen.gittigimde bulent hoca muayene etmiyor zaten.evet onlar cagiriyolar su tarihte gel diye.ne zamana kadar gidices bilmiyorum.sen ne dusunuyosun
Olsunda alsinlar:) adeti bekliyrm bnde sonra bklm ne zamn olcakTransferden sonra tutmusmu diye cagirdiklarinda almamislardi. Ama sonrasinda cagirdiklarinda aliyolar.
nasıl oluyor pekı ben yarın kan testı verecegım bana sonucunu bıldırırsın dedıler baskada bırsey soylenmedı. aradıgım da sonucu bıldırırsın dedıler sonrasında ne yapacagıumı bılmyıorum ılaçlar ne olacak olumsuz oldugunda gorusme yapmayacaklar mı ?Transferden sonra tutmusmu diye cagirdiklarinda almamislardi. Ama sonrasinda cagirdiklarinda aliyolar.
nasıl oluyor pekı ben yarın kan testı verecegım bana sonucunu bıldırırsın dedıler baskada bırsey soylenmedı. aradıgım da sonucu bıldırırsın dedıler sonrasında ne yapacagıumı bılmyıorum ılaçlar ne olacak olumsuz oldugunda gorusme yapmayacaklar mı ?
Canim ben doğurdum kızım sağlıklı sen ne durumdasin tedaviye başladın mi yaz olur merak ettim sen AllahaısmarladıkMerhaba cnm tedavin hayırlı olur ınsallah bebegine kavusursun, sadece tüp bebek fiyatıdır bence o .seni kontrol etmeden hangi işlemler uygulanacıgını bılemez cunku .muayne parası daha sonra toplam ucretten düsüyor ama. Ne taraftan gidecegine baglı hastahaneye , taksim metrosuna binip darüşşafaka duragında ınıyorsun metronun içinden hastahaenye cıkıyorsun zaten
Rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin insAllah...Canim ben doğurdum kızım sağlıklı sen ne durumdasin tedaviye başladın mi yaz olur merak ettim sen Allahaısmarladık
çok sağolun darısı siz ve tüm isteyenlere olsun inşallahRabbim saglikla buyutmeni nasip etsin insAllah...
Aminn tup bebekmi sizin..çok sağolun darısı siz ve tüm isteyenlere olsun inşallah
evet ama ben Malatya'da tedavi oldum arkadaşımı merak ettim ama girmiyor forma darısı sana olsunAminn tup bebekmi sizin..
Ben suan bulent hocada tedavi gouyorum,tanidik tavsiye etmis ekibinden ve kendisinden.cok memnunum....Arkadaşlar bülent beye translokasyon sebebiyle cgh yaptırıp olumlu sonuç alan var mı ve bir şey daha sizce bülent bey mi memorial mi daha iyi bir tercih olur
tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Hangi hastnede bnde malatyaliyim :)evet ama ben Malatya'da tedavi oldum arkadaşımı merak ettim ama girmiyor forma darısı sana olsun
Istanbulda yasiyorum ama :)Hangi hastnede bnde malatyaliyim :)
tesadüfe bak Malatya Doğu fertil tüp bebek merkezi Dr uğraş uçar ama Malatyali değilim tedaviye oraya gittim allah yardimcin olsun benim bir oğlum bir kızım var Allahıma şükür darısı sana inşallahIstanbulda yasiyorum ama :)
Allah razi olsun canm Rabbim insAllah bizede nasip eder...adeti bekliyorum bakalm nolcktesadüfe bak Malatya Doğu fertil tüp bebek merkezi Dr uğraş uçar ama Malatyali değilim tedaviye oraya gittim allah yardimcin olsun benim bir oğlum bir kızım var Allahıma şükür darısı sana inşallah
Msjini yeni gordum cok uzuldum Bulent hocanin mail adresinden mail atarsan sana geri doner sanirim.bende seninle benzer seyleri yasadim.bu tedavimde 5 embriyom var genetige gidecek olan.histereskopi yapildi banada spiral takildi yapisiklik old. Icin.temmuz agustos gibi transfer yapilacak.senin yasadiklarini gorunce umudum azaldi..Allah yardimcimiz olsun tez zamanda ins bebeklerimizi kucagimiza aliriz.bende ist.disindan gidip geliyorum..Sağol arkadaşım. Bülent Hoca ile henüz konuşmadık istanbul dışındayız. Yalnız hemşiresi yasemin hanım bilgi verdi. Dedi ki Gayet normal bir şekilde bundan sonra yumurta veya sperm donasyonu önerilebileğini söyledi.Halbuki bizim 35 üstü yumurta ve eşimin 50 milyon civarı sperm vardı. 25 civarı yumurta döllendi. 12 si 5.güne gelmişti. Cgh den sonra Neslihan hanım bilgi vermek için bizi aradığında 4 embriyodan 2 sinin şu ana kadar merkezimize gelen en iyi embriyoların olduğunu söylemişti. 2. Deneme öncesi 3 tane genetiği gitti 2 si yine çok iyi geldi. Rahim filmi,histeroskopi yapıldı, ikisi içinde çok iyi denildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?