- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.941
Allahtan.umit kesilmez canm.mubarek aydayiz insAllah hayirli ve guzel haberleri aliriz...Bizde sorun spermler.hiz sayi morfoloji.bir tanecik temiz geldi genetikten o da tutmadi malesef
4 gun sonra adet oldun yani dimi canim :) haberdar bizi tatlim :)Canim.ben geldim.turkiyeye 30 unda adet oldum.yarin kontrolum.var..
Öncelikle gecmiş olsun.ins en yakın zamanda bebeginize kavusursunuz.Bülent hoca ne dedi sonucunuza. histereskopi olmuşmuydunuz?Merhaba. Bülent Hoca da 3.tüp bebek denemem yine olumsuz. Çip bebekten tutun da genetik tarama, gebelik aşısı vs. Vs. Sonuç 1.0 bile değil
Sağol arkadaşım. Bülent Hoca ile henüz konuşmadık istanbul dışındayız. Yalnız hemşiresi yasemin hanım bilgi verdi. Dedi ki Gayet normal bir şekilde bundan sonra yumurta veya sperm donasyonu önerilebileğini söyledi.Halbuki bizim 35 üstü yumurta ve eşimin 50 milyon civarı sperm vardı. 25 civarı yumurta döllendi. 12 si 5.güne gelmişti. Cgh den sonra Neslihan hanım bilgi vermek için bizi aradığında 4 embriyodan 2 sinin şu ana kadar merkezimize gelen en iyi embriyoların olduğunu söylemişti. 2. Deneme öncesi 3 tane genetiği gitti 2 si yine çok iyi geldi. Rahim filmi,histeroskopi yapıldı, ikisi içinde çok iyi denildi.Öncelikle gecmiş olsun.ins en yakın zamanda bebeginize kavusursunuz.Bülent hoca ne dedi sonucunuza. histereskopi olmuşmuydunuz?
Öyle şey olur mu ne kadar saçma insanlar tek yumurtayla teseyle bulunan spermle bile kendi yumurta ve spermleriyle gebelik elde ediyorlar sizin durumunuza donasyon önerilmesi akıl tutulması diye açıklanır bence.siz Bülent hocayla konuşmadan sacm a fikirleri olan insanları ciddiye alıp moralinizi bozmayin.bi yerde atlanılan bi şey vardır mutlaka onu bulmak onemli bazılarından bağışıklık sisteminin farklı olduğunu embriyoyu yabancı sayıp kabul etmediğini falan duyuyorum mesela bunun gibi bi ornek sadece bi problem varsa o bulunmalı bence ama donasyon bana hiç mantıklı gelmedi.Rabbim tez zamanda yavrunuzla kavustursun daha fazla aratmasin inşallahBülent Hoca ve diğer doktorlar iyi,fakat hasta psikolojisinin çok önemli olduğunu düşünürsek bu yönde eksiklik var maalesef. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sağol arkadaşım. Biz de ilk duyduğumuzda şok olmuştuk.Öyle şey olur mu ne kadar saçma insanlar tek yumurtayla teseyle bulunan spermle bile kendi yumurta ve spermleriyle gebelik elde ediyorlar sizin durumunuza donasyon önerilmesi akıl tutulması diye açıklanır bence.siz Bülent hocayla konuşmadan sacm a fikirleri olan insanları ciddiye alıp moralinizi bozmayin.bi yerde atlanılan bi şey vardır mutlaka onu bulmak onemli bazılarından bağışıklık sisteminin farklı olduğunu embriyoyu yabancı sayıp kabul etmediğini falan duyuyorum mesela bunun gibi bi ornek sadece bi problem varsa o bulunmalı bence ama donasyon bana hiç mantıklı gelmedi.Rabbim tez zamanda yavrunuzla kavustursun daha fazla aratmasin inşallah
Bu iyi niyetin ve samimiyetin için çok sağol mutlu oldum.Canim benim sen bulent hocayla konus daha fazla canini skma yasemin.hemsireyi oldu olasi hic tutmadim,kale bile alma Rabbim mubarek ay hurmetine mucizeyle pskolojini tam tersine cevirir insAllah uzulme daha fazla,benim arkadsm tek yumurta ile hamile kaldi yeterki Rabbime sigin ona teslim et isini
Rica ederim canim burda birbirimize destek.icin variz,yasayan biliyo ve anliyo uzme tatli caniniBu iyi niyetin ve samimiyetin için çok sağol mutlu oldum.
Benim bünye elverdiği müddetçe ara vermeden tekrar devam edecem. Ben sadece zamanı gelmediği veya hayırlı olmadığı için kısmet olmadığını düşünmekteyim.İlerde keşke dememek için eşimle de konuştum sonuna kadar gidecek. İsterse 20 deneme olsun. Bu arada herkesin kandilini kutluyorum. Hepimize huzurlu günler getirir inşallah.canım nasıl böyle bişey der ya anlamıyorum hayret bişey valla millet defalarca tüp bebek deniyor rabbim ne zaman kaderimize yazdıysa oluyor kiminin 1. denemesinde oluyor kiminin 4. 5. denemesinde nasıl yapılacak bir şey yok size herşeyi yaptık der sinirlerim bozuldu valla rabbim bize sabır versin
Hayirli kandiller canim Rabbim nasip edeck insAllah dua edcegiz bugun dualrda unutmayin kizlarBenim bünye elverdiği müddetçe ara vermeden tekrar devam edecem. Ben sadece zamanı gelmediği veya hayırlı olmadığı için kısmet olmadığını düşünmekteyim.İlerde keşke dememek için eşimle de konuştum sonuna kadar gidecek. İsterse 20 deneme olsun. Bu arada herkesin kandilini kutluyorum. Hepimize huzurlu günler getirir inşallah.
Benim bünye elverdiği müddetçe ara vermeden tekrar devam edecem. Ben sadece zamanı gelmediği veya hayırlı olmadığı için kısmet olmadığını düşünmekteyim.İlerde keşke dememek için eşimle de konuştum sonuna kadar gidecek. İsterse 20 deneme olsun. Bu arada herkesin kandilini kutluyorum. Hepimize huzurlu günler getirir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?