- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.141
Hayirli olsun.guzel haberlerle gel.insAllah..Evet canm.iki uc gun.oluyor...dinlenmene bak pozitif olKizlar transferim dun oldu evde dinlenme
Modundayim ama bole hafif agrim
Oluyo kasik kisimlarimda sizdede olmusmuydu
Amin cnm isalah ayin 27 sindeCanım hayırlı olsun inşaallah test günün ne zaman canım? inşaallah bebeğin sıkı sıkı tutunur
Amin cnm isalah senin kactane emrbiyon vardi toplamda canmCanimmm pozitif ol ki bebegn.sana.sımskı tutunsun.insAllah benim.ikinci embriyom 3. Gune zor gitti ve 4 hucreliydi belkide o tuttu duani et ve dikkat et insAllah guzel.haberlerini aliriz
6 tane.toplandi 3 tanesi 3 gune. Kadar gitti biri cok gec dok3ndi 2 si 8 hucreli 1 tanesi.4 hucreliydi donduruldu ve sonuc poztif darisi size insAllahAmin cnm isalah senin kactane emrbiyon vardi toplamda canm
Amin cnm isalah ya dierleri gidince dedim6 tane.toplandi 3 tanesi 3 gune. Kadar gitti biri cok gec dok3ndi 2 si 8 hucreli 1 tanesi.4 hucreliydi donduruldu ve sonuc poztif darisi size insAllah
Cok kafani yormaaa pozitf ol sonucunu bekleAmin cnm isalah ya dierleri gidince dedim
Acaba bunlarda mi ole olcak die kafam takildi
Bizim yatin randevu var iste ilk gorusmemiz var... Cok korkuyorum rahim filmi cekeceklermisAminn canimmm....bence cok.yerinde bir karar vermissin insAllah denk geliriz bir gun bn ilk.muane icin gidecem.sadece
Rahim filminde hic bise yok canm.korkma muane gbi hissetmiyosun bileBizim yatin randevu var iste ilk gorusmemiz var... Cok korkuyorum rahim filmi cekeceklermis
Cok aciyor diorlar canm ins senin dedgin gibidir ayni testten bahsedioruz demiRahim filminde hic bise yok canm.korkma muane gbi hissetmiyosun bile
Evet canim.test degil.o rahim film hic acimiyor bnde herkes aciyo.demesine korkmustum ve hic acimadiCok aciyor diorlar canm ins senin dedgin gibidir ayni testten bahsedioruz demi
Hyrli olsun cnm ins olumlu sonuc olur bende baslicam ramazan sonu heyecanli ve umitliyim ins. Sizin problem neydi cnm bide mikro cip mi denendiKizlar transferim dun oldu evde dinlenme
Modundayim ama bole hafif agrim
Oluyo kasik kisimlarimda sizdede olmusmuydu
Icime su serptin canm bnm saolsin.. Ins bende olumlu sonuc alirim bizim problem sayi ve mirfolojiEvet canim.test degil.o rahim film hic acimiyor bnde herkes aciyo.demesine korkmustum ve hic acimadi
InsAllah canmmmm Rabbim yuzunuzu guldursun insAllah...Icime su serptin canm bnm saolsin.. Ins bende olumlu sonuc alirim bizim problem sayi ve mirfoloji
Evt cnm sperm dusuklugu micro cip uygulandi rahim filminden bende cok korkmusdum ama herkes cok kotu falan demisdi beni doktor sisli ecomara yonlendirdi hatta nirmalHyrli olsun cnm ins olumlu sonuc olur bende baslicam ramazan sonu heyecanli ve umitliyim ins. Sizin problem neydi cnm bide mikro cip mi denendi
Ben acili dedikleri yerde yaptirmama ragmen bise histtmedim canm normal.muane ilac gonderiyo iceriyeeEvt cnm sperm dusuklugu micro cip uygulandi rahim filminden bende cok korkmusdum ama herkes cok kotu falan demisdi beni doktor sisli ecomara yonlendirdi hatta nirmal
Muayane gibi gecdi hic acimadi acibadem nasil yapio bilemiorum tabi ama onlardada acisizdir tahminimce bi kac yerde acisiz oluyomus zaten
Genelde nette falan okudugumdada herks cok kotu falan diodu ondan dolayi dedim cnk yok rahimi asa indiriolar biseler yapiolar cok yakin arkafasim yaptirmisdi hatta sakin bayiltmadan yaptirma demisdi dayanamiosin falan dedi demek merkezlere gore deisio.Canim senin transferin ne zaman olmusdu benin kasik agrilarim artio sanirim ya 5 gundeyim bugun normalmiBen acili dedikleri yerde yaptirmama ragmen bise histtmedim canm normal.muane ilac gonderiyo iceriyee
Genelde nette falan okudugumdada herks cok kotu falan diodu ondan dolayi dedim cnk yok rahimi asa indiriolar biseler yapiolar cok yakin arkafasim yaptirmisdi hatta sakin bayiltmadan yaptirma demisdi dayanamiosin falan dedi demek merkezlere gore deisio.Canim senin transferin ne zaman olmusdu benin kasik agrilarim artio sanirim ya 5 gundeyim bugun normalmi
Ben.2 haziranda yaptrdim normal canm hatta adet olacakmisn gbi agrilarnda olabilir
Allah yardmcn.olsun canmmm...Rabbim.safi ismiyle sifa versnMerhabalar bende Bülent beyin hastasıyım,aralık ayından beri tedavi görüyorum.En son nisan ayında yapışıklıktan dolayı histereskopi oldum,spiral takıldı iki ay sonra çektirdiğimiz rahim filminde rahimde küçük bir yapışıklığın olduğunu gördü tekrar histereskopi önerdi adetimi bekliyorum histereskopi olmak için.Bu arada ben havuz tedavisi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?