- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.121
Henuz veremedim cnm ya sisli memorialin neden mikrocip yapmadigini merak ediyorum ... Sonucta onlari labaratuari da cok iyi diye biliyorum.Evet canım o şekilde de olabilir . Karar verdiniz mi emerkeze
Canim probleminiz neydi sizin birde mikrocip mi uygulandi sizeEwet canim ilk tedavim di ve son.olacak insAllah :)))
Esimde varikosel vardi,evet mikrocip uygulandiCanim probleminiz neydi sizin birde mikrocip mi uygulandi size
Canım bu mikro cip indi tekniğinin bir üst versiyonu Şişli de imsi tekniği var. Biz Şişli Memorial e on görüşme yapmaya gittiğimiz zaman size imsi tekniğine bile gerek yok dedi eşimin Sperm sayısı ve hızı iyi olduğu için halbuki morfoloji 1 nasıl gerek olmaz zaten geçmişte iki tüp bebek denemem var orda imsi tekniği kullanılmadi embiryolar iyi gelişemedi imsi ye gerek yok diyor Dr biraz kafamız karıştı ordaHenuz veremedim cnm ya sisli memorialin neden mikrocip yapmadigini merak ediyorum ... Sonucta onlari labaratuari da cok iyi diye biliyorum.
Canimmm ruhunuz,bedeniniz ve kafanizin rahat edecegiii yeri tercih edin sonrasinda acaba demeyin,ben ne dedilerse yaptim gebelik asisi dediler tamam.dedim.cunku tum.bedenimle guvendim ve transferden sonra esime dedimki Allah razi olsun hepsi elinden gelenini yapti eger nasibimizde varsa olacak yoksa yapacak bise yok....teredutte dusmeyin gideceginiz doktorunuza guvenin evet bunu uygun gordu ve yapti yada keske bunu yaptrsaydik demeyinCanım bu mikro cip indi tekniğinin bir üst versiyonu Şişli de imsi tekniği var. Biz Şişli Memorial e on görüşme yapmaya gittiğimiz zaman size imsi tekniğine bile gerek yok dedi eşimin Sperm sayısı ve hızı iyi olduğu için halbuki morfoloji 1 nasıl gerek olmaz zaten geçmişte iki tüp bebek denemem var orda imsi tekniği kullanılmadi embiryolar iyi gelişemedi imsi ye gerek yok diyor Dr biraz kafamız karıştı orda
çok sevindimmm canımmm,rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ve darısı bize olsun inşallahh...Bize umut oldun,dualarında bizi unutma..Kizlarrr hamileyimmmm cok sükür Rabbim evlat isteyen herkese hayirli evlat nasip etsinnnn dualrim sizinle bu mubarek gunde Rabbim geri cevirmez insAllah
Aslinda bulent tiras icime daha cok siniyor ama maddi boyutu cok zorlayacak gibi ... En azinda sislide devlet destegi varmis ... Bilmioyoruz kafamiz hala cok karisik anlycagin cnmCanım bu mikro cip indi tekniğinin bir üst versiyonu Şişli de imsi tekniği var. Biz Şişli Memorial e on görüşme yapmaya gittiğimiz zaman size imsi tekniğine bile gerek yok dedi eşimin Sperm sayısı ve hızı iyi olduğu için halbuki morfoloji 1 nasıl gerek olmaz zaten geçmişte iki tüp bebek denemem var orda imsi tekniği kullanılmadi embiryolar iyi gelişemedi imsi ye gerek yok diyor Dr biraz kafamız karıştı orda
Neden bulent tirasi tercih ettin canim peki?Esimde varikosel vardi,evet mikrocip uygulandi
Allah razi olsun canimmm Rabbim bu ay hurmetine sizlerinde yuzunu guldursun.insAllah herkese dua ediyorum.Rabbim.kabul etsin.insAllahçok sevindimmm canımmm,rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ve darısı bize olsun inşallahh...Bize umut oldun,dualarında bizi unutma..
Anladim sisli ne.kadara yapiyomus,ne bilim hani oldumu iyi yer olsun diyoruz bu yolla girdgimizde maddi konu gozumuze bile gelmiyor yetrki hayirli evladimiz olsun.diyeAslinda bulent tiras icime daha cok siniyor ama maddi boyutu cok zorlayacak gibi ... En azinda sislide devlet destegi varmis ... Bilmioyoruz kafamiz hala cok karisik anlycagin cnm
Cnim ben tavsiye uzerine. Gittim bulent beye esimin arkasidan sprm sorunu yni sifir testisten aldi ve suan.3 yasnda ogullari var,bir gun.tup.bebege karar verirsem bulent beye gidecem dedim karar verdik.adetin.ikinci gunu gorusme yaptik ve bana.umut oldu,sonra ekibinin.ilgi herkes ayri ayri ilgileniyor ve sistemi cok.iyi calisiyor,bn her muaneye gittigimde hamilelik umudu kapsiyodu icimi Rabbim.nasip etti bulent beyde vesile.oldu....Neden bulent tirasi tercih ettin canim peki?
Canim fiyat asagi yukari ayni gibi... Karar verdik cnm ins bayram sonu yaptiricaz bulent beye randevu aldik pazartesi ordayiz insaallh rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hepimiz icinAnladim sisli ne.kadara yapiyomus,ne bilim hani oldumu iyi yer olsun diyoruz bu yolla girdgimizde maddi konu gozumuze bile gelmiyor yetrki hayirli evladimiz olsun.diye
Aminn canimmm....bence cok.yerinde bir karar vermissin insAllah denk geliriz bir gun bn ilk.muane icin gidecem.sadeceCanim fiyat asagi yukari ayni gibi... Karar verdik cnm ins bayram sonu yaptiricaz bulent beye randevu aldik pazartesi ordayiz insaallh rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hepimiz icin
Şimdi okudum canım teşekkür ederim güzel haberlerini bekliyorum inşaallah kalp atışını kesesinide görüp duyacan inşaallah allahın izniyle tatlım. Rabbim bebeğini korusun
Aminn canim Allah razi olsun Darisi size insAllahŞimdi okudum canım teşekkür ederim güzel haberlerini bekliyorum inşaallah kalp atışını kesesinide görüp duyacan inşaallah allahın izniyle tatlım. Rabbim bebeğini korusun
Canim benimde transferim dun oldu bende 4 tane vardi 5 gun embriyosu ikitane cozulde biri iyi cikmis dieri cikmamis o yuznden kalanlarda cozuldu onlarin ikisi iyi cikmis iki tane transfer yaptilar
Dieri takipde ona gore dondurma yapilacak bugun hbr vericekler ama
Benimde
Aklima tabi sorular gelio o bi tanesi kotuydu bu koyduklarids demek tutmucak die umutsuzluga kapildim
Doktorlara
Hemsilere
Embriyologlara sorduk yanlis dusundumu her dollenmenin farkli yumurtayla olgunu soledi hayurlisi bakalim beklemedeyiz
Canım hayırlı olsun inşaallah test günün ne zaman canım? inşaallah bebeğin sıkı sıkı tutunurKizlar transferim dun oldu evde dinlenme
Modundayim ama bole hafif agrim
Oluyo kasik kisimlarimda sizdede olmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?