- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.101
Hayirli haberlerini bekliyoruz ozaman seninde dondurulmus embriyomu benimki donduruldu da iki ay yaklasik progestorondan oturuEwet canim.bugun 7. Gunum test zamanini bekliyorum
Canım hoşgeldin aramıza inşaallah bebeğine kavuşursun tedavinin sonuna gelmişsin inşaallah sonu güzel olsun. Bende bir ay sonra tedaviye başlayacağım. Kızlar temmuz da hoca izin de olur mu ya da ne zaman izine ayrılıyor bilgisi olan var mı? Canım 16 sinda sorar mısın ordan birine hoca yakın zamanda izine ayrılacak mı diyeHayirli haberlerini bekliyoruz ozaman seninde dondurulmus embriyomu benimki donduruldu da iki ay yaklasik progestorondan oturu
Canım çok az kaldı Rabbim inşaallah nasip etmiştir... var mı belirti canım ?Ewet canim.bugun 7. Gunum test zamanini bekliyorum
AminCanım hoşgeldin aramıza inşaallah bebeğine kavuşursun tedavinin sonuna gelmişsin inşaallah sonu güzel olsun. Bende bir ay sonra tedaviye başlayacağım. Kızlar temmuz da hoca izin de olur mu ya da ne zaman izine ayrılıyor bilgisi olan var mı? Canım 16 sinda sorar mısın ordan birine hoca yakın zamanda izine ayrılacak mı diye
Canim geçen haftalarda sordum henuz belli degildi izin tarihi ama sanmam izine cikacagini suanda bir bilgin olursa bana da yaz bence yaz aylari en yogun olduklari qydir diye düşünüyorum.. okullar tatil biz gurbetciler tatilde...Canım hoşgeldin aramıza inşaallah bebeğine kavuşursun tedavinin sonuna gelmişsin inşaallah sonu güzel olsun. Bende bir ay sonra tedaviye başlayacağım. Kızlar temmuz da hoca izin de olur mu ya da ne zaman izine ayrılıyor bilgisi olan var mı? Canım 16 sinda sorar mısın ordan birine hoca yakın zamanda izine ayrılacak mı diye
Evet canım hem okul hem ramazan sonrası yoğunluk olur o yüzden izine çıkmaz galiba. senin transfer olmadı mı canım donduruldu mu?Canim geçen haftalarda sordum henuz belli degildi izin tarihi ama sanmam izine cikacagini suanda bir bilgin olursa bana da yaz bence yaz aylari en yogun olduklari qydir diye düşünüyorum.. okullar tatil biz gurbetciler tatilde...
Canım mbr acıbadem Maslak ve Bahçeci Fulya ikisi çok iyi merkezler araştırdigim kadar. Acıbadem de devlet desteği geçmiyor. Şişli Memorial de devlet desteği geçiyor canım. Araştırabilirsin hangi merkezler devlet desteği geçiyor diye . Bende nasip olursa ramazan sonrası başlıyorum tedaviyeMrb arkadaslar bayram sonu tup bebek yaptiracagiz nerede yaptiracagimiza karar veremedik bi türlü bulent beyi duyduk kafam cok karisik.. Birde devlet destegi var diye biliyorum ondan yararlanabiliyor muyuz acaba ?
Yok canim henuz olmadim temmuzun basinda yapilmis olur heralde. Once rahim hazirlama olacahi icin temmuzun ilk haftasi yapilir transfer diye dusunuyorum..Evet canım hem okul hem ramazan sonrası yoğunluk olur o yüzden izine çıkmaz galiba. senin transfer olmadı mı canım donduruldu mu?
Sisli memorial da iyi diye duymustum acaba orda mikro cip yontemi kullaniliyor mu ? Birde ankarada recai papuccu var onun hakkinda bilgisi olan var mi?Canım mbr acıbadem Maslak ve Bahçeci Fulya ikisi çok iyi merkezler araştırdigim kadar. Acıbadem de devlet desteği geçmiyor. Şişli Memorial de devlet desteği geçiyor canım. Araştırabilirsin hangi merkezler devlet desteği geçiyor diye . Bende nasip olursa ramazan sonrası başlıyorum tedaviye
Canım evet orası da iyi ama mikro cip yok orda bizim zaten acıbademi tercih etmemizin nedeni mikro. Bizde şehir dışından gidecez kalacak yerimiz yok maalesef Otel ya da kiralık günlük evlere bakacaz mecbur canım baya bi masraflı olacak ama bu sefer çok dikkat ediyoruz diğer tedavilerim biraz karanbole geldi.Sisli memorial da iyi diye duymustum acaba orda mikro cip yontemi kullaniliyor mu ? Birde ankarada recai papuccu var onun hakkinda bilgisi olan var mi?
Canım benim ya nasıl sevindim anlatamam umut oldun bana... tebrik ederim. bulent hocayla ilk tedavin miydi canım ?Kizlarrr hamileyimmmm cok sükür Rabbim evlat isteyen herkese hayirli evlat nasip etsinnnn dualrim sizinle bu mubarek gunde Rabbim geri cevirmez insAllah
Insaalah hayirli olur cnm yumurta takiplerinin baska sehirlerde yapilabilecegini duymustum sadece transfer ve yumurta toplamayi merkezde yapabiliyorlarmis cnm daha az masrafli olur diye dusunduk. Aradik olabilir dedilerCanım evet orası da iyi ama mikro cip yok orda bizim zaten acıbademi tercih etmemizin nedeni mikro. Bizde şehir dışından gidecez kalacak yerimiz yok maalesef Otel ya da kiralık günlük evlere bakacaz mecbur canım baya bi masraflı olacak ama bu sefer çok dikkat ediyoruz diğer tedavilerim biraz karanbole geldi.
Evet canım o şekilde de olabilir . Karar verdiniz mi emerkezeInsaalah hayirli olur cnm yumurta takiplerinin baska sehirlerde yapilabilecegini duymustum sadece transfer ve yumurta toplamayi merkezde yapabiliyorlarmis cnm daha az masrafli olur diye dusunduk. Aradik olabilir dediler
Ewet canim ilk tedavim di ve son.olacak insAllah :)))Canım benim ya nasıl sevindim anlatamam umut oldun bana... tebrik ederim. bulent hocayla ilk tedavin miydi canım ?
Kizlarrr hamileyimmmm cok sükür Rabbim evlat isteyen herkese hayirli evlat nasip etsinnnn dualrim sizinle bu mubarek gunde Rabbim geri cevirmez insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?