Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Tetikleri kabul ediyo canm tekrar istemiyor,hormon testi,rahim filmi ve esinin.sprm.testi
sagol canim bakalim insallah esimin spermini dondurabilirler cunku ben kalabilirim tedavi icin ama esim maalesef donmek zorunda. Hayirlisi artik. Gerci bahceci de IMSI teknigini uyguluyor o da morfolojide bayagi etkli ama bu microchip hakikaten dusun morfolojide iyi sonuclar vermis. sizde de esinin sperm kalitesinde sorun vardi di mi canim.

Evet canm sayi idare ediyodu ama.kalitedede ciddi sorun vardi...

Evet canm sayi idare ediyodu ama.kalitedede ciddi sorun vardi...
Can'ım merhaba bende acıbadem Bülent tıraşta ikinci denememi yapmak istiyorum bir kaç ay sonra.bizim problemimiz morfoloji% 1 . Sen memnun kaldın mı sizin problemde aşağı yukarı bizimkiyle aynı sanırım.bu arada bebeğin sağlıkla kucağında olur inşallah

edacik82 . Canm hakkinda hayirlisi olur insAllah arastr aklina hangisi daha iyi yatrsa,cunku onrdan keske boyle yapsaydm diye pisman olma tatlim...
Amin Canimm Allah sizede nasip etsin insAllah. yukarda detayli yazdim dedigim gbi cok memnun.kaldim,ellerinden gelenini yaptilar,hastanenin labotuvari cok kapsamli zaten gorusmeye gidince ikna oluyosunuz

Canım tüp bebek tedavisi 6250 tl mikro çip 1200 ilaçlar 1500 2000 civarı tutuyor. Evet bulent hoca için öyle deniyor ama ben on görüşme için gidince iki gün üst üste bulent hocayla görüştüm memnun kaldım asistanlari çok ilgili canım cana yakın insanlar. Insaalah hepimiz güzel sonuçlar alırız

amin canim valla insallah senin guzel haberlerini aliriz bana da umut olur canim :)

Cevabın için teşekkür ederim Can'ım.acıbademi gerçekten çok iyi diyorlar.senin ilk denememiydi canım

Rabbim en yakın Zaman'da isteyen herkese ve bana da nasip etsin inşallah.sizlerin pozitif olduğunu görünce bizler de çok seviniyoruz Can'ım.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Allah razi olsun canim Rabbim en.kisa zamabda sizede hayirli evlat nasip etsin guzel.haberlerinizi bekliyrm.insAllah

Allah razi olsun canim Rabbim en.kisa zamabda sizede hayirli evlat nasip etsin guzel.haberlerinizi bekliyrm.insAllah
Canım nbr hamilelik nasıl gidiyor? Kalp atışları ve kese göründü mu kendine iyi bak canım allah bebeğini Seni korusun sen bize umut oldun inşaallah tedavi gören diğer arkadaşlarım da umut olur

Canım nbr hamilelik nasıl gidiyor? Kalp atışları ve kese göründü mu kendine iyi bak canım allah bebeğini Seni korusun sen bize umut oldun inşaallah tedavi gören diğer arkadaşlarım da umut olur
Iyim hamd olsun Allah'a canim...keseyi gorduk daha dogrusu keseleri kalp atisi bayramdan sonra insAllah bu guzel duyhuyu Rabbim her isteyene taddirsin...sizinde guzel haberlerinizide alcagiz insAllah

Iyim hamd olsun Allah'a canim...keseyi gorduk daha dogrusu keseleri kalp atisi bayramdan sonra insAllah bu guzel duyhuyu Rabbim her isteyene taddirsin...sizinde guzel haberlerinizide alcagiz insAllah
Aa canım İkiz mi keseleri demişsin. Allaha Şükür canım maşallah keseleri görmüşsünüz Rabbim bu güzel duyguyu bize de yaşatır Inşallah...

Ikiz canim cok sukur....sizinde yuzunuzu guldrsn Rabbim en kisa zamnda insAllah

Kızlar yaşanan olaylara baktıkça ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum. Sadece şükür etmek lazım onu biliyorum. Elden ayaktan düşmeden Rabbim'den başka kimseye muhtaç olmadan yaşayabildikçe çok şükür. Rabbim sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bize. Sağlık ve sıhhat versin cümlesine. Biyolojimizin ve maddi gücümüzün izin verdiği müddetçe deneriz umudumuzu ve inancımızı yitirmeyelim yeter ki. Baksanıza hayat çok kısa başımıza nerde ne geleceği belli değil. Rabbim böyle fenalıklardan korusun ülkemizi hepimizi. Acılı ailelere sabır, yaralılara şifa versin inşallah. Binlerce kez lanet olsun teröre. Böyle kötü bir günde senin haberin umut oldu birden bana kiymetlimiz çok sevindim ikizlerine inşallah sağlık ve sıhhatle alırsın. Hayırlı evlatlar yetiştirirsin inşallah canım.

Sorma canim ne tarfa baksak teror ve bunlari yapan icimizdeki insanlar disardan beyinleri yikanip yapanlar,Rabbim once herkese iman nasip etsin,iman,inac olmayan insan bunlari yapar ancak Rabbim sehitlerimizin yakinlarina sabir versin yaralilarimizada şafi ismiyle şifa versin....teroru destekleyen yapanlari,ulkemizi bolmek isteyenleri Rabbim Kahr ismiyle kahri perisan etsin...bu son olur insAllah Rabbim birdaha yasatmasin ulkemize....
Rabbimden umut kesilmez canm ben tedavi oncesinde bu aya kendimi.hamile.olarak.hazirlamistim.kizlar bilir temizligimi bile yapiyodum...Rabbim acilan elleri geri cevirmz bu mubrk gunde...Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun hayirli saglkli evlat nasip etsin

Hayirlisi olsun cnm uzuldum senin adina benimde ilk denememdi ama negatif sonuc ptesi gunu aldim sonucumuda transferden sonra bulent hocayla gorusmeni merak ediorum ne yapmaniz gerekdgini soylucek bizde gorusucez ama temmuz 22 sinde randevu aldik bundan sonra ne yapmamiz la ilgili gorusucekmisiz ayni sekilde
Oraya mi devam ediceksin ikinci si icin acaba ikinci denemelerde falan bi indirim soz konusu oluyomu yoksa standart mi gene

canim ben de pazartesi negatif sonucu aldim maalesef. Sizin sorun neydi? Benim esimde morfoloji sorunu var. Biz kanada da yaptirdik bu sefer Turkiye de yaptirmayi dusunuyorum. Sana mikrocip uygulanmis miydi?

canim ben de pazartesi negatif sonucu aldim maalesef. Sizin sorun neydi? Benim esimde morfoloji sorunu var. Biz kanada da yaptirdik bu sefer Turkiye de yaptirmayi dusunuyorum. Sana mikrocip uygulanmis miydi?
Esimdeydi sikinti sprem dusuklugu ve hareketliligi yuzde 2 ydi micro cip uygulandi evt ama negatifi aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…