- 24 Haziran 2016
- 202
- 158
- 33
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.281
RANDEVU DÖNÜŞÜ AYRINTILI YAZARMISNIZ?ve randevumu aldım perşembe günü bülent hocanın yanındayım Allahın izniyle inşallah rabbim yüzlerimizi hayırlısı ile güldürsün inşallah
RANDEVU DÖNÜŞÜ AYRINTILI YAZARMISNIZ?
TEŞEKKÜRLER, BENDE AĞUSTOS AYINDA İLK MUAYENEMİ OLACAĞIM, DİLERİM İŞLERİMİZ RAST GİDER:)yazarım canım bi gidip geleyim paylaşırım
Cnm bana yumurta büyütücü ilaç cçatlatma iğnesi yumurtalar toplandı mikrochip uygulandı.. dollenfi blastokist transferi oldu...hayırlı olsun canım inşallah rabbim tamamına erdirsin. ne işlem yapıldı sana? anlat bize de umut olsun inşallah :)
Cnm bana yumurta büyütücü ilaç cçatlatma iğnesi yumurtalar toplandı mikrochip uygulandı.. dollenfi blastokist transferi oldu...
Canım bende yarın adet olursam perşembe günü orda olabilir ilk randevun muydu Canım takip ediyordum burayı yoğunluktan kaçırdım bi arayazarım canım bi gidip geleyim paylaşırım
Canım bende yarın adet olursam perşembe günü orda olabilir ilk randevun muydu Canım takip ediyordum burayı yoğunluktan kaçırdım bi ara
Cnm aynen bendede pıhtılaşma var ben ilk gebeligimde doğal yı yoldan kaldım 27.haftada erken doğum yaptim pıhtılaşma yüzünden tabi o zaman bilmiyorduk bebegim sag olarak dogdu fakat 68. gün melek oldu...şimdi kan sulandırıcı ile başladık morfoloji sorunu büyük bi neden sağlıksız gebeliği saglimyomus sağlıksız sperm dolledigi zaman...Öncelikle hayırlı olsun sağlık ve sıhhattle hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim inşallah canım.
dollenfi blastokist transferi ne oluyor onu bilmiyorum hiç
benim eşimde morfoloji sorunu var ben de pıhtılaşma mikrochipi bize de önerecek sanırım ama benim kimyasal ve dış gebelik ve sekiz haftalık kaybım var ayrıca cgh falan önerir mi bilmiyorum o da baya maliyetli bişi anladığım bakalım hayırlısı perşembe günü gideceğim hemen yapamayız muhtemelen tüpü çünkü daha yeni düşüğüm bakalım canım
Kızlar selam bugün randevum vardı ilk muayenemi oldum. şimdilik bi sorun yok tedaviye bugün ilk iğnemle başlıyorum. Bugün ya da yakın zamanda tedaviye başlayan var mı aramızda
Kızlar selam bugün randevum vardı ilk muayenemi oldum. şimdilik bi sorun yok tedaviye bugün ilk iğnemle başlıyorum. Bugün ya da yakın zamanda tedaviye başlayan var mı aramızda
Canım bildiğim kadarıyla mikro çip şimdilik acıbadem de var . Mikro çip Spermlerde şekil bozukluğu olanolanlar için kullanılan yöntem sayılır yani erkek infertilite sinde tercih edilen yöntem. Havuz yöntemi de yumurta rezervi az olup yumurta sayısı az olunca havuz yöntemi uyguluyor doktorlar. Eşinin morfoloji sorunu mu var canım? Senin yumurta rezervin mi az ya da az yumurta mı var? Burda havuz yöntemi yaptıran bi kaç arkadaş vardı canım biraz maliyeti yüksek olur çünkü iki kere yumurta toplanacagi için iki katı fiyat olur valla canım iyi araştır senin fikrin nasıl peki sıcak bakıyor musun ilk izlenim in nasıl olduben de gittim bana havuz önerdi ayrıca mikroçip ve ngs 8 aylık bir süreç ve maliyeti de oldukça fazla ne yapacağımı bilmiyorum kızlar bu mikroçip uygulamasını acıbademden başka uygulayan bi yer yok mu acaba?
Canım ben Şubat ayında ilk görüşmeyi yapmıştım benim geçmişte iki negatif tüp bebek denemem var. Bülent hoca rahim filmimi yeniden çektirmemi istedi onun dışında tedaviye başlamak istediğin zaman gel dedi... Bugün işte adetin 2. Günüydü muayene etti gonal f yazdı o kadar canım mikro çip önerdi bide pazartesi günü kontrole ÇağırdıSana neler önerdiler canım
Canım bildiğim kadarıyla mikro çip şimdilik acıbadem de var . Mikro çip Spermlerde şekil bozukluğu olanolanlar için kullanılan yöntem sayılır yani erkek infertilite sinde tercih edilen yöntem. Havuz yöntemi de yumurta rezervi az olup yumurta sayısı az olunca havuz yöntemi uyguluyor doktorlar. Eşinin morfoloji sorunu mu var canım? Senin yumurta rezervin mi az ya da az yumurta mı var? Burda havuz yöntemi yaptıran bi kaç arkadaş vardı canım biraz maliyeti yüksek olur çünkü iki kere yumurta toplanacagi için iki katı fiyat olur valla canım iyi araştır senin fikrin nasıl peki sıcak bakıyor musun ilk izlenim in nasıl oldu
Canım amh değerine bakıldı mı fsh in kaç baktırdiysan yaz değerlerini merak ettim bunlar yumurta reZervini göstryor.... aynen canım yeterki evlat sahibi olalım diye maddi manevi herşeyimizi ortaya koyuyoruz ama maddi imkan bi yere kadar yetiyor o yüzden bütçeye uygun şekilde tedavi oluyoruz bizde. Daha çok paramiz yetişse chg yöntemi var o yöntemi kullanmak isterdim. Daha önce medical park trabzon canımYani bilmiyorum bülent hoca ultrason ile muayene etti yumurta rezervin az dedi. Eşimde de morfoloji sorunu var. Bundan önce aşılama yapan doktorum yumurta rezervime iyi demişti. Bülent hoca yanlış demişler dedi. 3 defa yumurta toplama işlemi yapılır dediler nerdesye 30 bin falan yapıyor toplam ve tabii sonuç negatifte olabilir hatta hiç transfer yapılmayabile bilir. Parayla ölçülecek bir şey değil elbet evlat sahibi olmak ama bilemiyor insan çok kararsızım. Sonuçta dişimizden tırnağımızdan artırıp o şekilde olacak ama kararsızım dediğim gibi. Daha önce nerde yaptırmıştın canım?
Canım amh değerine bakıldı mı fsh in kaç baktırdiysan yaz değerlerini merak ettim bunlar yumurta reZervini göstryor.... aynen canım yeterki evlat sahibi olalım diye maddi manevi herşeyimizi ortaya koyuyoruz ama maddi imkan bi yere kadar yetiyor o yüzden bütçeye uygun şekilde tedavi oluyoruz bizde. Daha çok paramiz yetişse chg yöntemi var o yöntemi kullanmak isterdim. Daha önce medical park trabzon canım
aslında yumurta rezervin çok düşük değil yani orta değerde senin ilk denemen olacak bide dimi valla bilemedim acaba ultrason muayenesinde folikul sayın mı azdı havuz yöntemi yapılan hastalarda genelde 3 4 yumurtası olanlara yapılıyor. Bi kaç Dr a daha git canım kafamdaki sorular azalır kararını vermen kolay olur ben öyle yaptım. En son karar olarak bulent hoca ya karar verdimfsh 6,9 amh 2,3 cıkmıştı ama yaklaşık 8-9 ay önce bu işte bana yapılacak olan cgh canım hatta onun daha yenisi ngs mi ne öyle bişi kapsamlı kromozom taraması, mikroçip ve havuz yani 3 defa aynı işlemler olacak fazla geldi yani kolay değil
aslında yumurta rezervin çok düşük değil yani orta değerde senin ilk denemen olacak bide dimi valla bilemedim acaba ultrason muayenesinde folikul sayın mı azdı havuz yöntemi yapılan hastalarda genelde 3 4 yumurtası olanlara yapılıyor. Bi kaç Dr a daha git canım kafamdaki sorular azalır kararını vermen kolay olur ben öyle yaptım. En son karar olarak bulent hoca ya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?