Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Merhaba biz de mikrochip le tedavi olmak için bursadan gelmeyi düşünüyoruz. acaba mikrochipi kime öneriyor belli bir sperm sayısı olması gerekiyor mu? eşimin değerleri her bölgede bi kaç tane görüldü yazıyordu acaba bize uygulanabilirmi yardımcı olurmusunuz?

Merhabalar cnm hocamin sitesinde de microchip yöntemiyle ilgili bilgi var..microchip sperm sayisiyla sperm morfolojisinde bozukluk olanlara uygulaniyo...esimde dna problemi de vardi..hocam bu yöntemi önerdi..ayrica mikrochip icin bin tl ödeniyo

Slm kızlar. Morfoloji ve hareket sorunumuz var. Acıbadem Maslak ve Bülent Tıraş Hocayı arştırıyorm.Tüp bebek yaptrmak için şehir dışından gelmeyi düşünüyruz kalacak yer gibi bi imkanları var mı? Tedavi kaç gün sürüyor? Bilen arkadaşlar yardmcı olursanız çok sevinirm. Bide gelmeden hangi tahlilleri yaptırmam gerekir. Kan tahlillerim ve yumurtlamam old için rahim filmi çekmedi buradaki doktorum. HSG çekilmek şart mı tüp bebek için?

Aleykum selam..hastanenin kendi misafirhanesi var bir daireyi 3aile kullaniyo mutfak salon ortak gunluk 75tl.Gelmeden önce sizin ve esinizin tahlillerini istiyolar..Hsg raporunu da tabi..

Aleykum selam..hastanenin kendi misafirhanesi var bir daireyi 3aile kullaniyo mutfak salon ortak gunluk 75tl.Gelmeden önce sizin ve esinizin tahlillerini istiyolar..Hsg raporunu da tabi..
Canım tahlilleri gönderiyoz mu onlara yoksa gittiğimzde mi götürüyoz? Bide yumurtlama takibini bulunduğumuz yerde yapsak olur mu acaba ? Yarın arayacam merkezi ilgilenirler mi tlf dan ?

Canım tahlilleri gönderiyoz mu onlara yoksa gittiğimzde mi götürüyoz? Bide yumurtlama takibini bulunduğumuz yerde yapsak olur mu acaba ? Yarın arayacam merkezi ilgilenirler mi tlf dan ?

Gittiginde göturuyosun dosyani olustururken istiyolar...yumurta takibini bulundugun ildeki anlasmali dr la takip ettirebiliyosun..Tlf la sormak istedigin herseyi sorabilirsin..Ayrica cider dernegini araciligiyla gidip indirimden yararlanabilirsin giris 300tl ye islem de 5000e iniyo..

Merhaba sizin belli oldumu ikizleriniz:)))

Cider derneği ne canm ? Yarn pazartesi arayıp ayrıntılı bilgi alacagm mutlaka.

Eskisehir acibadem de tüp bebek yaptırdık fakat hem.maddi hem.manevi çok yiprandik 2 transfer oldu ikiside kesin tutacak denmesine rağmen tutmadi ve hiç bi açıklama yapılmadı desem yeri var niye tutmadi sorun ne bilmiyoruz acibadem e elini veren kolunu kaptirir ikinci tüp bebek denemesi ankarada şu an tedavi devam ediyor temiz 10 bin TL ile işi bitircez inşallah hayırlısı olsun

Ankara da nerede yaptırıyorsunuz şu an ne asamadasiniz inşallah bu sefer kavusursunuz.

Ankara da nerede yaptırıyorsunuz şu an ne asamadasiniz inşallah bu sefer kavusursunuz.
ankara genart a gidiyoruz seyit temel Ceyhan gata nin doktoru özelinde tedavi görüyoruz ilk deneme yine tutmadi neden tutmadigini anladım dedi ve yarın 2.transfer yapilacak dondurulmuş embriyolarimda çok iyi durumda allahım hayirlisini versin inşallah

Ben de acıbadem de tedavi görüyorum. Dondurulmuşlarla transfer olacağım. Dün adet gördüm. Öncesinde iğneyi olmuştum, bugün kontrole gittim.Sizce transfer ne zaman olur. Benim gibi tedavi görenler hangi ilaç ve aşamalardan geçiyor.

Bu kaçıncı denemen arkadaşım? Çok şükür ki dondurulmuşların varmış inşallah bu sefer tutar benim dondurulmuş hiç kalmadığı için süreci bilemiyorum hangi acıbadem de tedavi görüyorsun memnun kaldın mı?

İstanbulda tedavi görüyorum fakat takibi İstanbul dışında. 3. Deneme, İstanbul da ilk denemem. 2. Denemem tutmuştu ama sağlıksız gebelikten dolayı sonlandırıldı. Bülent hoca çok iyi, maddi sıkıntımız çok oluyor. Bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…