Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Canımm transferin hayırlı olsun şimdiden. Adetin 2. Günü doktora gidiyorsun kontrolün Yapılıyor sonra estrofeme baslıyorsun. Sonra 10 gün sonra çağırıyorlar eğer hersey yolundaysa 5 gün sonra transferin oluyor. Yani adet olduktan 15 gün sonra transferin olmus oluyor. Buarada da sadcee estrofem kullanıyorsun.

Umut46 bu arada güzel dileklerin için teşekkürler. Umarım isteyen herkes amacına ulaşır.
Inşallah isteyen herkes Bebeğine kavuşur arkadaşım bende adetimi bekliyorum ilk defa İstanbul da tedaviye başlayacağım bu 4.denemem olacak o yüzden merkezi merak ediyorum memnun kaliniyor mu diye bende 2.denemede gebe kaldım ancak sağlıksız ilerledi düşük yaptım malesef,, uğur getirir burası inşallah.

alchera_85 arkadaşım bilgilerin için Sağol. Benim 5. Gün Dondurulmuşlarla transfer olacak. 27 haziran öğleden sonra adet oldum ve 1.gün sayılmadı. 28 haziran 1.gün kabul edilirse 13 temmuz gibi transfer yapılması gerekir. Bana bugün 13 temmuzda kontrole gitmem söylendi. Transfer de bayramdan sonra 22. 23 temmuz gibi dendi. Zaten 3 4 gün sonra adet oluyorum. Kafam karıştı.

Ayni şekilde oldu benimde, Bülent hoca bayram izninde olacağı için transfer tarihi biraz gecikiyor,ama fazla kullanılan estrofemin bir zararı yokmuş özellikle sordum yani her şey olumlu dediler,benimde normalde transferim bayramın 1.günüydü..

Peki senin ilk adet günü ne zamandı? Bülent hoca izinde olacağı için geciktiriliyor ama öbür taraftan adet tarihine 3, 4 gün kalıyor bu bir sorun oluşturmaz değil mi? Ayrıca bu ay oruç da tutuyorum, siz tutuyor musunuz, nasıl besleniyorsunuz? Teşekkürler...

Bülent hoca ne kadar süre tatilde olacakmış canım hangi tarihler arası?

Benim regl hala devam ediyor,bu sebeple normal beslenmeme devam ediyorum ayrıca folik asit içiyorum

Arkadaşlar nasılsınız kimseden ses çıkmıyor tedavileriniz ne aşamada? Rabbim bu mübarek günlerde hayırlara çıkarsın hepimizi inşallah.

Arkadaşlar nasılsınız kimseden ses çıkmıyor tedavileriniz ne aşamada? Rabbim bu mübarek günlerde hayırlara çıkarsın hepimizi inşallah.
Benim transferim cuma gunu yapildi. 14 temmuzda gebelik testi istediler. Insallah sonucum guzel cikar. Bulent Hocaya guvenim sonsuz. O ve ekibi uzerine duseni en iyi sekliyle yaptilar. Bundan sonrasi yüce Allahimizin takdiri.

Benim transferim cuma gunu yapildi. 14 temmuzda gebelik testi istediler. Insallah sonucum guzel cikar. Bulent Hocaya guvenim sonsuz. O ve ekibi uzerine duseni en iyi sekliyle yaptilar. Bundan sonrasi yüce Allahimizin takdiri.
Hadi inşallah güzel haberlerle verirsiniz umarım.

Hayırlısı olsun arkadaşım. Kaçıncı gün embriyosu. Genetik test yapıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…