- 6 Şubat 2015
- 281
- 269
- 23
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Ben de acıbadem de tedavi görüyorum. Dondurulmuşlarla transfer olacağım. Dün adet gördüm. Öncesinde iğneyi olmuştum, bugün kontrole gittim.Sizce transfer ne zaman olur. Benim gibi tedavi görenler hangi ilaç ve aşamalardan geçiyor.
Inşallah isteyen herkes Bebeğine kavuşur arkadaşım bende adetimi bekliyorum ilk defa İstanbul da tedaviye başlayacağım bu 4.denemem olacak o yüzden merkezi merak ediyorum memnun kaliniyor mu diye bende 2.denemede gebe kaldım ancak sağlıksız ilerledi düşük yaptım malesef,, uğur getirir burası inşallah.Umut46 bu arada güzel dileklerin için teşekkürler. Umarım isteyen herkes amacına ulaşır.
Ayni şekilde oldu benimde, Bülent hoca bayram izninde olacağı için transfer tarihi biraz gecikiyor,ama fazla kullanılan estrofemin bir zararı yokmuş özellikle sordum yani her şey olumlu dediler,benimde normalde transferim bayramın 1.günüydü..alchera_85 arkadaşım bilgilerin için Sağol. Benim 5. Gün Dondurulmuşlarla transfer olacak. 27 haziran öğleden sonra adet oldum ve 1.gün sayılmadı. 28 haziran 1.gün kabul edilirse 13 temmuz gibi transfer yapılması gerekir. Bana bugün 13 temmuzda kontrole gitmem söylendi. Transfer de bayramdan sonra 22. 23 temmuz gibi dendi. Zaten 3 4 gün sonra adet oluyorum. Kafam karıştı.
Ayni şekilde oldu benimde, Bülent hoca bayram izninde olacağı için transfer tarihi biraz gecikiyor,ama fazla kullanılan estrofemin bir zararı yokmuş özellikle sordum yani her şey olumlu dediler,benimde normalde transferim bayramın 1.günüydü..
Bülent hoca ne kadar süre tatilde olacakmış canım hangi tarihler arası?Peki senin ilk adet günü ne zamandı? Bülent hoca izinde olacağı için geciktiriliyor ama öbür taraftan adet tarihine 3, 4 gün kalıyor bu bir sorun oluşturmaz değil mi? Ayrıca bu ay oruç da tutuyorum, siz tutuyor musunuz, nasıl besleniyorsunuz? Teşekkürler...
Benim regl hala devam ediyor,bu sebeple normal beslenmeme devam ediyorum ayrıca folik asit içiyorumPeki senin ilk adet günü ne zamandı? Bülent hoca izinde olacağı için geciktiriliyor ama öbür taraftan adet tarihine 3, 4 gün kalıyor bu bir sorun oluşturmaz değil mi? Ayrıca bu ay oruç da tutuyorum, siz tutuyor musunuz, nasıl besleniyorsunuz? Teşekkürler...
12-20 temmuzda yok.Bülent hoca ne kadar süre tatilde olacakmış canım hangi tarihler arası?
Öyle mii tam benim adet başlangıç tarihim 12, bülent hoca olmazsa 1 ay daha ertelenecek tedavi tüh tüm islerimi ayarlamistim kötü oldu bu bakalım hayırlısı olsun tesekkurler bilgi için arkadaşım.12-20 temmuzda yok.
3Öyle mii tam benim adet başlangıç tarihim 12, bülent hoca olmazsa 1 ay daha ertelenecek tedavi tüh tüm islerimi ayarlamistim kötü oldu bu bakalım hayırlısı olsun tesekkurler bilgi için arkadaşım.
Bülent hoca yokmuş canım diğer doktorlar var dediler ancak Bülent hocanın ilk muayene edip tedaviyi başlatmasını istiyorum ama bakalım eşimle bir görüşüp karar verelim.3
Erteleme gerek yokki.
Evet iyi olur bence de aklınızda soru işareti kalmaz en azından.Bülent hoca yokmuş canım diğer doktorlar var dediler ancak Bülent hocanın ilk muayene edip tedaviyi başlatmasını istiyorum ama bakalım eşimle bir görüşüp karar verelim.
Benim transferim cuma gunu yapildi. 14 temmuzda gebelik testi istediler. Insallah sonucum guzel cikar. Bulent Hocaya guvenim sonsuz. O ve ekibi uzerine duseni en iyi sekliyle yaptilar. Bundan sonrasi yüce Allahimizin takdiri.Arkadaşlar nasılsınız kimseden ses çıkmıyor tedavileriniz ne aşamada? Rabbim bu mübarek günlerde hayırlara çıkarsın hepimizi inşallah.
Hadi inşallah güzel haberlerle verirsiniz umarım.Benim transferim cuma gunu yapildi. 14 temmuzda gebelik testi istediler. Insallah sonucum guzel cikar. Bulent Hocaya guvenim sonsuz. O ve ekibi uzerine duseni en iyi sekliyle yaptilar. Bundan sonrasi yüce Allahimizin takdiri.
Hayırlı olsun transferiniz güzel haberlerinizi bekliyoruzBenim transferim cuma gunu yapildi. 14 temmuzda gebelik testi istediler. Insallah sonucum guzel cikar. Bulent Hocaya guvenim sonsuz. O ve ekibi uzerine duseni en iyi sekliyle yaptilar. Bundan sonrasi yüce Allahimizin takdiri.
Hayırlısı olsun arkadaşım. Kaçıncı gün embriyosu. Genetik test yapıldı mı?Benim transferim cuma gunu yapildi. 14 temmuzda gebelik testi istediler. Insallah sonucum guzel cikar. Bulent Hocaya guvenim sonsuz. O ve ekibi uzerine duseni en iyi sekliyle yaptilar. Bundan sonrasi yüce Allahimizin takdiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?