Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Herkese Selam arkadaşlar:KK24:
gereksiz panik yapmışım yaşadıklarım jelden oluyormuş:KK48:
dün transfer oldum
4 embriyodan 5. Güne 3 tane gitti ve
genetiğe 3 embriyo yolladım 1 tane geldi ve transfer edildi
fakat bu embriyomunda çok kaliteli olduğunu söyledi bülent hoca:nazar:
İnşaallah pozitif olur kuzucuğum sıkı sıkı tutunur banaaa:KK46::KK68:
kızlar bir soru
acaba tek embriyo transferiyle gebe kalan var mı aranızda
Ve tek embriyo bazen ikiye bölünüp ikiz oluyormuş böyle olan var mı yada duydunuz mu böyle bi şey
tabiki hayırlısı olsun illaki ikiz olsun derdim yok ben çook mutluyum bir bebişim benimle olsun yeterki
ve buda her zaman olan bi şey değildir zaten ama embriyom iyi olunca merak ettim:KK23::KK33:
ve transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlara pozitif sonuçlar diliyorum
ve tedavi gören görecek herkese hayırlı evlatlar diliyorum Rabbimden:KK36:

ayse_firuzemm ayse_firuzemm @lafemm
Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün bu yıl ben ağustosun ortalarında regl olacağım onu bekliyorum arkadaşlar 4.tedavim olacak ama bülent hoca da ilk olacak önce sizlerin güzel haberlerini alayım sonra da ben vereyim inşallah :)
Amin Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah
benimde bülent hocada ilk
daha önce 2 negatifim var
bu kez olacak inşaallah ikimizinde Bülent hoca harika bir dr Allahın izniyle
inşaallah sırayla hepimiz pozitif alalııımm:KK36:

Hayırlı olsun transferiniz:) umarım hepimizin peşpeşe güzel haberlerini alırızz
Peki genetik testen geçen embriyolar zaten en iyi kalite olmuyormu?orda damı kalite kalite değişiyor acaba?

Herkese Selam arkadaşlar:KK24:
gereksiz panik yapmışım yaşadıklarım jelden oluyormuş:KK48:
dün transfer oldum
4 embriyodan 5. Güne 3 tane gitti ve
genetiğe 3 embriyo yolladım 1 tane geldi ve transfer edildi
fakat bu embriyomunda çok kaliteli olduğunu söyledi bülent hoca:nazar:
İnşaallah pozitif olur kuzucuğum sıkı sıkı tutunur banaaa:KK46::KK68:
kızlar bir soru
acaba tek embriyo transferiyle gebe kalan var mı aranızda
Ve tek embriyo bazen ikiye bölünüp ikiz oluyormuş böyle olan var mı yada duydunuz mu böyle bi şey
tabiki hayırlısı olsun illaki ikiz olsun derdim yok ben çook mutluyum bir bebişim benimle olsun yeterki
ve buda her zaman olan bi şey değildir zaten ama embriyom iyi olunca merak ettim:KK23::KK33:
ve transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlara pozitif sonuçlar diliyorum
ve tedavi gören görecek herkese hayırlı evlatlar diliyorum Rabbimden:KK36:[/Q

Sizinde transferiniz hayırlı olsun,umarım peşpeşe güzel haberlerimizi alırız,yavrularımıza kavuşuruz
Peki birşey soracağım,genetik testten geçen embriyolar zaten en iyisi olmuyormu?ordada mı acaba kalitesi değişiyor?

Peki genetik testen geçen embriyolar zaten en iyi kalite olmuyormu?orda damı kalite kalite değişiyor acaba?[/Q
Teşekkür ederim amin
benim test günümde 8 ağustos:21:
genetik testte genetik bozuk olanlar eleniyor görünürde kaliteli görünen embriyo genetik hastalıklı çıkabiliyor maalesef
benim daha önceden doğal yolla bir dış gebeliğim ve bir erken doğumum vardı
ve onun için genetik test yaptırdık
ve iyi ki yaptırmışız 2 si genetik bozuk çıktı
genetik testte en sağlıklı embriyo seçiliyor

Amin Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah
benimde bülent hocada ilk
daha önce 2 negatifim var
bu kez olacak inşaallah ikimizinde Bülent hoca harika bir dr Allahın izniyle
inşaallah sırayla hepimiz pozitif alalııımm:KK36:
Canım meleğin seninle artık ne güzel annesini birakmasin inşallah bende seninle gün sayacagim inşallah olumlu sonucu alırız bana da 2.tüpbebek denememde 1 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti ve tutmuştu sonra düşük yaptım ama en azından hamile kalabiliyordum onu gördüm tabi benimkinde genetiğe falan gitmemisti. Seninkinin kalitesi de çok iyiymiş hadi şimdiden hayırlı olsun :)

Peki genetik testen geçen embriyolar zaten en iyi kalite olmuyormu?orda damı kalite kalite değişiyor acaba?
Tekrardan selam
Soruyu tam anlamamışım
ben bu soruyu embriyoloğa sormuştum
bazen çok kaliteli bir embriyo genetikten elenirken orta kaliteli bir embriyo sağlıklı gelebiliyor kalitesine takılmayın demişti
Yani demekki genetikten geçenlerde her zaman 1. Kalite olmayabilir mi demek bu acaba
Ve genetikten geçenlerde kalite kalite ayrılıyor gibi sanki
Ama benim embriyoma kuvvetli çok kaliteli 1. Kalite bir embriyo dediler
inşaallah meleğim güçlü olsun sıkı sıkı tutunsun zaten bi tanecik bebeğim var:KK46::nazar::KK37:

Canım meleğin seninle artık ne güzel annesini birakmasin inşallah bende seninle gün sayacagim inşallah olumlu sonucu alırız bana da 2.tüpbebek denememde 1 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti ve tutmuştu sonra düşük yaptım ama en azından hamile kalabiliyordum onu gördüm tabi benimkinde genetiğe falan gitmemisti. Seninkinin kalitesi de çok iyiymiş hadi şimdiden hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim
Amiiin senin ikiz olur inşaallah en sağlıklı hayırlısından ve burada paylaşırsın:KK46::KK46::nazar::KK36:
benim bitanecik bebeğimde benimle olur ve bende paylaşırım burda inşaallah:KK46::nazar::KK36:

Tekrardan selam
Soruyu tam anlamamışım
ben bu soruyu embriyoloğa sormuştum
bazen çok kaliteli bir embriyo genetikten elenirken orta kaliteli bir embriyo sağlıklı gelebiliyor kalitesine takılmayın demişti
Yani demekki genetikten geçenlerde her zaman 1. Kalite olmayabilir mi demek bu acaba
Ve genetikten geçenlerde kalite kalite ayrılıyor gibi sanki
Ama benim embriyoma kuvvetli çok kaliteli 1. Kalite bir embriyo dediler
inşaallah meleğim güçlü olsun sıkı sıkı tutunsun zaten bi tanecik bebeğim var:KK46::nazar::KK37:
Çok teşekkürler cevabınız için:)

Teşekkür ederim
Amiiin senin ikiz olur inşaallah en sağlıklı hayırlısından ve burada paylaşırsın:KK46::KK46::nazar::KK36:
benim bitanecik bebeğimde benimle olur ve bende paylaşırım burda inşaallah:KK46::nazar::KK36:
Ay ne güzel bir dua bu amiiiin inşallah arkadaşım tesekkürler. Senin tedavi kaç ay sürmüştü canım benim önümde daha uzunca bir süre gözüküyor inşallah tahminlerimde yanilirim da bende bir an önce bebisime kavusurum :) :)

Yok hayır yaşamadım, ama bende beslenmeme dikkat ediyorum, kahve,çay,maydonoz,nane yemiyorum,umarım bu çabalarımız hayırlısıysa mutlu sona ulaşır,hepimiz yavrularımıza kavuşuruz..
Bende yaşamadım ama bugün yoğun sarı yeşil akıntı oldu
ve akşama doğruda hafif pembe ve kahve siyah akıntı oldu normal mi bu bilmiyorum herkeste oluyormu acaba iyiyemi işaret

Ay ne güzel bir dua bu amiiiin inşallah arkadaşım tesekkürler. Senin tedavi kaç ay sürmüştü canım benim önümde daha uzunca bir süre gözüküyor inşallah tahminlerimde yanilirim da bende bir an önce bebisime kavusurum :) :)
Amiin :KK36:
Benim iki yumurta toplandı ama ben çokda ara verdim kist falan oldu bende bu yüzden ara verdim
yani çok uzun sürdü benim
Senin daha kısa sürer inşaallah
ve yeterki sonuç pozitif olsun beklemeye değer:KK46::KK46::anneadayı::nazar::KK36:

Back
X