- Konu Sahibi birgunbitecek
Merkezi aradınızmı peki??Bende yaşamadım ama bugün yoğun sarı yeşil akıntı oldu
ve akşama doğruda hafif pembe ve kahve siyah akıntı oldu normal mi bu bilmiyorum herkeste oluyormu acaba iyiyemi işaret
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merkezi aradınızmı peki??Bende yaşamadım ama bugün yoğun sarı yeşil akıntı oldu
ve akşama doğruda hafif pembe ve kahve siyah akıntı oldu normal mi bu bilmiyorum herkeste oluyormu acaba iyiyemi işaret
Aramadım bugün yok mesela kahverengi akıntıMerkezi aradınızmı peki??
Tekrardan selam
Soruyu tam anlamamışım
ben bu soruyu embriyoloğa sormuştum
bazen çok kaliteli bir embriyo genetikten elenirken orta kaliteli bir embriyo sağlıklı gelebiliyor kalitesine takılmayın demişti
Yani demekki genetikten geçenlerde her zaman 1. Kalite olmayabilir mi demek bu acaba
Ve genetikten geçenlerde kalite kalite ayrılıyor gibi sanki
Ama benim embriyoma kuvvetli çok kaliteli 1. Kalite bir embriyo dediler
inşaallah meleğim güçlü olsun sıkı sıkı tutunsun zaten bi tanecik bebeğim var![]()
Hayırlı olsun tebrik ederimDayanamadım tahlil verdim 9. Gün 231 çıktı. 2 gün sonra tekrarlayacağız. Darısı herkesin başına. İnşallah herkes istediği bebeğine kavuşur.
Amin. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Darısı tüm arkadaşların başına. Umarım 2 gün sonraki test de iyi olurHayırlı olsun tebrik ederim
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
tamamına erdirsin![]()
Çok sevindim:)) darısı başımıza:))Dayanamadım tahlil verdim 9. Gün 231 çıktı. 2 gün sonra tekrarlayacağız. Darısı herkesin başına. İnşallah herkes istediği bebeğine kavuşur.
Aa çok sevindim hayırlı olsun deger çok güzel katlansin inşallah belki de ikizdirDayanamadım tahlil verdim 9. Gün 231 çıktı. 2 gün sonra tekrarlayacağız. Darısı herkesin başına. İnşallah herkes istediği bebeğine kavuşur.
Transferden önce ve sonra nasıl beslendiniz? Herhangi bitkisel bir şey kullandınız mı kaliteyi artırmak için? Bir de herhangi bir belirtiniz oldu mu transferden sonra? Ne çok soru sordum hakkınızı helal edin tekrar tebriklerrr.Amin. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Darısı tüm arkadaşların başına. Umarım 2 gün sonraki test de iyi olur
Amin. Teşekkür ederimAa çok sevindim hayırlı olsun deger çok güzel katlansin inşallah belki de ikizdirdeğer yüksek maşallah gözünüz aydın olsun Rabbim kucaginiza almayı nasip etsin.
Özel bir beslenme planım yoktu fakat son zamanlarda ceviz yemeye başladım:)))) Transferden sonra 1 hafta kadar çay içmedim. Şimdi açık içiyorum ama siz içmiyorsanız hiç içmeyin, ben biraz çaykoliğim de:))) Belirti olarak da transfer ile beraber kasıklarımda karıncalanma vardı, 1 2 gündür de hafif baş dönmesi. Tekrar belirtmek isterim bu belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor. İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşurTransferden önce ve sonra nasıl beslendiniz? Herhangi bitkisel bir şey kullandınız mı kaliteyi artırmak için? Bir de herhangi bir belirtiniz oldu mu transferden sonra? Ne çok soru sordum hakkınızı helal edin tekrar tebriklerrr.
maşallah sağlıkla kucağına al inşallah canımDayanamadım tahlil verdim 9. Gün 231 çıktı. 2 gün sonra tekrarlayacağız. Darısı herkesin başına. İnşallah herkes istediği bebeğine kavuşur.
Teşekkürler. Hepimiz sağlıklı ve hayırlı çocuk sahibi olalım inşallahmaşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım
Merhaba arkadaşlar
bende salı günü iğnelerime başladım hayırlısı bakalım
opu sonrası cgh le inşallahhh sağlıkla gelen embriyolarımızı dondurup rahimdeki perdeyi aldırıp transferi yapıcaz uzun soluklu maceramız başladı
dilerim Allah hepimizin kucağını doldursun emeklerimizi boşa çıkarmasın
teşekkür ederimHayırlı olsun tedaviniz
Merhabalar.... Transfer olan arkadaşlara öncelikle hayırlı olmasını dilerim. Ben de pco luyum daha önce 2 kere aşılama yaptırdım. Eşim bir daha aşıılama yaptırıp vücudunu yıpratma boşuna diyor. Bende de bayılma fobisi var ve yumurta toplama esnasında bayıltacaklar diye tüp bebekten hep kaçtım bugüne kadar. Ama artık son noktaya dayandım. Bülent bey de tedavi olmayı düşünüyorum. Yumurta toplama işleminiz nasıl geçti önce onu sorayım :))) ??? aslında ben bu ay incir kürü falan mı yapsam diyorum bi umut:)) internette ondan da sonuç alan bi sürü insan varmış. Reglin 3. günü gidersek direk tedaviye başlıyor mu? öncsinde bi hormon tahlilleri v.s birşeyler bakmak istemiyor mu?? ben de zaten 6cm kist oluşmuştu 2 ay önce ilaç kullandım ve yarısı eridi hatta şimdi ilacımın son bir haftası daha kaldı sonra tekrar kontrole gideceğim ama erimiştir zaten kesin diye düşünüyorum :))) hani direk tedaviye başlanırmı yoksa bi ön hazırlık gerekirmi. Hatta ben önce bi dişçiye gidip varsa ufak tefek bütün çürükleri temizleteyim diyorum hamilelikte çok problem oluyormuş diş. böyle hazırlıklarınız oldu mu başka herhangi bir konuda en azından onları da yapayım hem tüp bebek için de zaman kazanmış olurum :)) yoksa artık kafama vurup bayıltarak götürecekler beni...
Bugünkü değerim 672, 2 hafta sonra keseyi görmeye gideceğiz hayırlısı olur inşallah Bülent Hocamız ve ekibine özellikle Neslihan Hanımın o pozitif sesi memnuniyet verici:)))) Allah isteyen herkese nasip etsin