Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Merkezi aradınızmı peki??
Aramadım bugün yok mesela kahverengi akıntı
Bugün sarı oluyor
kırmızı olmadığı müddetçe sorun yokmuş
Acaba bu kahve siyah akıntının sebebi transfer sırasındaki oynamadan olabilir mi diye düşündüm
umarım yerleşmedir bebeğim kazı yapmıştır ama her türlü sonucada hazır olmam gerek
acaba sizin akıntının rengi nasıl arkadaşlar
benim gibi kahve akıntısı olup pozitif olan var mı
yada dediğim gibi transferden dolayı oynamadan kahve akıntısı olan var mı

Tekrardan selam
Soruyu tam anlamamışım
ben bu soruyu embriyoloğa sormuştum
bazen çok kaliteli bir embriyo genetikten elenirken orta kaliteli bir embriyo sağlıklı gelebiliyor kalitesine takılmayın demişti
Yani demekki genetikten geçenlerde her zaman 1. Kalite olmayabilir mi demek bu acaba
Ve genetikten geçenlerde kalite kalite ayrılıyor gibi sanki
Ama benim embriyoma kuvvetli çok kaliteli 1. Kalite bir embriyo dediler
inşaallah meleğim güçlü olsun sıkı sıkı tutunsun zaten bi tanecik bebeğim var:KK46::nazar::KK37:

Ek olarak genetiğe giden embriyolara biobsi yapılıyor ya işte bu biobsi embriyodaķi yabancı cisimlerin temizlenmesini sağlıyor ve kaliteyi arttırıyormuş
bunu da embriyolog söylemişti
Bunun için genetiğe gitmesede bazen embriyolara biobsi yapılabiliyormuş kaliteyi arttırmak için
ve zaten genetikden dönebilen embriyolar çok sağlıklı iyi oluyor ve çoğunlukla pozitif oluyor
sizinde benimde ve tedavideki tüm arkadaşlarımızın pozitif olur inşaallah

Merhabalar.... Transfer olan arkadaşlara öncelikle hayırlı olmasını dilerim. Ben de pco luyum daha önce 2 kere aşılama yaptırdım. Eşim bir daha aşıılama yaptırıp vücudunu yıpratma boşuna diyor. Bende de bayılma fobisi var ve yumurta toplama esnasında bayıltacaklar diye tüp bebekten hep kaçtım bugüne kadar. Ama artık son noktaya dayandım. Bülent bey de tedavi olmayı düşünüyorum. Yumurta toplama işleminiz nasıl geçti önce onu sorayım :))) ??? aslında ben bu ay incir kürü falan mı yapsam diyorum bi umut:)) internette ondan da sonuç alan bi sürü insan varmış. Reglin 3. günü gidersek direk tedaviye başlıyor mu? öncsinde bi hormon tahlilleri v.s birşeyler bakmak istemiyor mu?? ben de zaten 6cm kist oluşmuştu 2 ay önce ilaç kullandım ve yarısı eridi hatta şimdi ilacımın son bir haftası daha kaldı sonra tekrar kontrole gideceğim ama erimiştir zaten kesin diye düşünüyorum :))) hani direk tedaviye başlanırmı yoksa bi ön hazırlık gerekirmi. Hatta ben önce bi dişçiye gidip varsa ufak tefek bütün çürükleri temizleteyim diyorum hamilelikte çok problem oluyormuş diş. böyle hazırlıklarınız oldu mu başka herhangi bir konuda en azından onları da yapayım hem tüp bebek için de zaman kazanmış olurum :)) yoksa artık kafama vurup bayıltarak götürecekler beni...

Dayanamadım tahlil verdim 9. Gün 231 çıktı. 2 gün sonra tekrarlayacağız. Darısı herkesin başına. İnşallah herkes istediği bebeğine kavuşur.
Aa çok sevindim hayırlı olsun deger çok güzel katlansin inşallah belki de ikizdir ;) değer yüksek maşallah gözünüz aydın olsun Rabbim kucaginiza almayı nasip etsin.

Amin. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Darısı tüm arkadaşların başına. Umarım 2 gün sonraki test de iyi olur
Transferden önce ve sonra nasıl beslendiniz? Herhangi bitkisel bir şey kullandınız mı kaliteyi artırmak için? Bir de herhangi bir belirtiniz oldu mu transferden sonra? Ne çok soru sordum hakkınızı helal edin tekrar tebriklerrr.

Transferden önce ve sonra nasıl beslendiniz? Herhangi bitkisel bir şey kullandınız mı kaliteyi artırmak için? Bir de herhangi bir belirtiniz oldu mu transferden sonra? Ne çok soru sordum hakkınızı helal edin tekrar tebriklerrr.
Özel bir beslenme planım yoktu fakat son zamanlarda ceviz yemeye başladım:)))) Transferden sonra 1 hafta kadar çay içmedim. Şimdi açık içiyorum ama siz içmiyorsanız hiç içmeyin, ben biraz çaykoliğim de:))) Belirti olarak da transfer ile beraber kasıklarımda karıncalanma vardı, 1 2 gündür de hafif baş dönmesi. Tekrar belirtmek isterim bu belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor. İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur

Merhaba arkadaşlar
bende salı günü iğnelerime başladım hayırlısı bakalım
opu sonrası cgh le inşallahhh sağlıkla gelen embriyolarımızı dondurup rahimdeki perdeyi aldırıp transferi yapıcaz uzun soluklu maceramız başladı
dilerim Allah hepimizin kucağını doldursun emeklerimizi boşa çıkarmasın

Merhaba arkadaşlar
bende salı günü iğnelerime başladım hayırlısı bakalım
opu sonrası cgh le inşallahhh sağlıkla gelen embriyolarımızı dondurup rahimdeki perdeyi aldırıp transferi yapıcaz uzun soluklu maceramız başladı
dilerim Allah hepimizin kucağını doldursun emeklerimizi boşa çıkarmasın

Hayırlı olsun tedaviniz

Merhabalar.... Transfer olan arkadaşlara öncelikle hayırlı olmasını dilerim. Ben de pco luyum daha önce 2 kere aşılama yaptırdım. Eşim bir daha aşıılama yaptırıp vücudunu yıpratma boşuna diyor. Bende de bayılma fobisi var ve yumurta toplama esnasında bayıltacaklar diye tüp bebekten hep kaçtım bugüne kadar. Ama artık son noktaya dayandım. Bülent bey de tedavi olmayı düşünüyorum. Yumurta toplama işleminiz nasıl geçti önce onu sorayım :))) ??? aslında ben bu ay incir kürü falan mı yapsam diyorum bi umut:)) internette ondan da sonuç alan bi sürü insan varmış. Reglin 3. günü gidersek direk tedaviye başlıyor mu? öncsinde bi hormon tahlilleri v.s birşeyler bakmak istemiyor mu?? ben de zaten 6cm kist oluşmuştu 2 ay önce ilaç kullandım ve yarısı eridi hatta şimdi ilacımın son bir haftası daha kaldı sonra tekrar kontrole gideceğim ama erimiştir zaten kesin diye düşünüyorum :))) hani direk tedaviye başlanırmı yoksa bi ön hazırlık gerekirmi. Hatta ben önce bi dişçiye gidip varsa ufak tefek bütün çürükleri temizleteyim diyorum hamilelikte çok problem oluyormuş diş. böyle hazırlıklarınız oldu mu başka herhangi bir konuda en azından onları da yapayım hem tüp bebek için de zaman kazanmış olurum :)) yoksa artık kafama vurup bayıltarak götürecekler beni...

Rabbim hakkınızda hayırlı kararı vermenizi nasip etsin öncelikle
Normalde adetin 2. Günü gidiyorsun evet
Zaten belki size durumunuza göre histereskopi önerecek yada başka tahliller isteyecek ve bu arada zaman kazanırsınız zaten
Ve pko varsa ve bir de kist aman aman incir kürü yapmayın çünkü kistiniz büyür
Yumurta toplamadan da hiç korkmayın çünkü bayıltıyorlar ve bu çok hafif bir narkozla hemen uyanıyorsunuz zaten bu amaliyat narkozu gibi bi şey değil
Bülent hocayla ilk görüşmenizde ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı anlıyorsunuz zaten ve kendinizi güvende hissedeceksiniz emin olun
Siz tüm tahlillerinizi alın ve bir an önce ertelemeden gidin ve ne istediğinizi net bir şekilde söyleyin bülent hoca zaten size o güveni verir
Diş içinde siz bilirsiniz ama ertelemeyin kist var diyosunuz belki öncesinde size kist için bir ilaç verecek pko içinde
Yani tedaviniz hemen başlamayabilir bu aradada diş işlemlerini yaptırırsınız :)
Gecikirseniz belki kistleriniz büyüyecek
Yinede siz bilirsiniz
Hakkınızda hayırlısı olsun
Rabbim kucağınızı doldursun gönlünüze göre versin inşaallah.

Bugünkü değerim 672, 2 hafta sonra keseyi görmeye gideceğiz hayırlısı olur inşallah Bülent Hocamız ve ekibine özellikle Neslihan Hanımın o pozitif sesi memnuniyet verici:)))) Allah isteyen herkese nasip etsin

Amin bizlerede dua edin darısı bize :)
Çok güzel artmış değeriniz maşaallah
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X