Çok sevindimSonucum çıktı 2 embriyodan 1 tanesi sağlıklı geldi çok şüküradetimi bekliyorum transfer için aklah nasip ederse
Amiin inşallahhÇok sevindimsağlıklı embriyo bulmak o telefonu almak çok güzel bi duygu inşallah sağlıkla transfer olun kucağınıza alın bebişinizi
Benim de ilk denememdi rabbim nasip etti tuttu sükür llaha bol bol dua etMaşallahilk denememiz inşallah bende hayırlı haberlerimi paylaşırım burada
Çok teşekkür ederimAmiin inşallahhbu yolları geçip sonucunu güzel alıp bizlere böyle dua etmende çok güzel ve içten Rannim evladının acısını göstermesin inşallah
Çoook teşekkür ederimÇok teşekkür ederimbi sorun olursa ara ara giriyorum her zaman yardımcı olurum bildiğim bişeyse
Canimm hayırlı olsunSonucum çıktı 2 embriyodan 1 tanesi sağlıklı geldi çok şüküradetimi bekliyorum transfer için aklah nasip ederse
Çok teşekkür ederimCanimm hayırlı olsun5. Gün mü 6. Gün yumurtan mi sağlıklı geldi acaba
Öğrenirseniz yazarmisinizÇok teşekkür ederimya hiç aklıma gelmedi açıkcası bunu sormak şimdiye kadar aslında genetik raporunda da kaçıncı gün olduğu yazmıyor
Tabi ki şubatın başında ilk adetimde gidicez inşallah sizin için sorucam. Sizin 6. Gün embriyonz mu varÖğrenirseniz yazarmisiniz
Yaa çok teşekkür ederim inşallah size yavru can olur minikTabi ki şubatın başında ilk adetimde gidicez inşallah sizin için sorucam. Sizin 6. Gün embriyonz mu var
Amin hepimize inşallah. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsunYaa çok teşekkür ederim inşallah size yavru can olur minik6. Gün embriosu kaldı 1 tane oyuzden merak ettim.
Nisan Mayıs gibi düşünüyorumAmin hepimize inşallah. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun6. Gün embriyosu ile çok hamile kalan var. Benim 6 gün olması bile çok mutlu etmişti karamsar olmayın herşey güzel olcak. Transfer ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz
Rabbim hayırlı sonuçlarla güzel haberler versin işiniz rast gelsinNisan Mayıs gibi düşünüyorum
Öncelikle hayırlı olsun canımK Kader1234Meliss85 merhabalar size bişey sormak istiyorum bugün transfer günümüzü belirledik nasipse çarşamba günü transferim var. Bugün gebelik aşısı oldum. Birde bana bugün bağışıklık güçlendirici serum verdiler. 2 çeşit serum sundular birisi ilk aşamada öneriyoruz ötekinide başarsız tüp bebeklerde deniyoruz dediler ve maliyeti daha fazla dediler. Ama hastalarımız negatif oldunuğunda keşke söyleseydinz biz bu iğneden yaptırırdık dedkleri için şimdiden söylüyoruz siz hangisini yptırmak istersenz dediler bizde octagam die maliyeti yüksek olan serumu seçtm elimde 1 embriyo var çünkü tek şansım die sizlerede bu serumdan verdiler mi acaba
evet banada o igneyi soyledi ilk etapta ama negatif olursa bidahaki sefere baska serum veriyoruz dedi.ama isterseniz simdiden de kullanabilirsinz dedi. bugun vurundum bi kalp atisi oldugunda birde 16 haftalikken 3 kere vuruncam. ignenin 1 tanesi 22 bin ama baska sansimiz yok keske demeyelim die onu sectk. cok kararsiz kalmistmÖncelikle hayırlı olsun canıminşallah bebişin sımsıkı sana tutunur benimde tek embriyom vardi ve ayni bende 5gun önceden gebelik aşısı oldum ve serum verdiler (beyaz süt gibi bir serum "clinoleic")o serumu sonucu pozitif oldunda,kalp atışı duyduğumda hep iki haftada bir uyguladım 16ci haftaya kadar
Merhaba ,Arkadaşlar merhaba pcosluyum aşılamalarım başarısız oldu doktorumla tüp bebeğe karar kıldı yumurta geliştirme aşamasını kendi sağlayıp acıbadem maslak hastanesi tüp bebek merkezi yumurta toplama embriyo geliştirme ve transfer aşamaları gerçekleşecek dedi bu hastanede tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan var mı yaklaşımlar ve fiyatlama nasıl bu arada şehir dışından geleceğim lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi
Inşallah sonuçun güzel olur,bütün bu masrafları unutturur sanaevet banada o igneyi soyledi ilk etapta ama negatif olursa bidahaki sefere baska serum veriyoruz dedi.ama isterseniz simdiden de kullanabilirsinz dedi. bugun vurundum bi kalp atisi oldugunda birde 16 haftalikken 3 kere vuruncam. ignenin 1 tanesi 22 bin ama baska sansimiz yok keske demeyelim die onu sectk. cok kararsiz kalmistm
Bu ikileme bende düşmüştüm malesefK Kader1234Meliss85 merhabalar size bişey sormak istiyorum bugün transfer günümüzü belirledik nasipse çarşamba günü transferim var. Bugün gebelik aşısı oldum. Birde bana bugün bağışıklık güçlendirici serum verdiler. 2 çeşit serum sundular birisi ilk aşamada öneriyoruz ötekinide başarsız tüp bebeklerde deniyoruz dediler ve maliyeti daha fazla dediler. Ama hastalarımız negatif oldunuğunda keşke söyleseydinz biz bu iğneden yaptırırdık dedkleri için şimdiden söylüyoruz siz hangisini yptırmak istersenz dediler bizde octagam die maliyeti yüksek olan serumu seçtm elimde 1 embriyo var çünkü tek şansım die sizlerede bu serumdan verdiler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?