Ne durumdasınız şu anda? Transfer yapıldı mı?Merhaba bende maslak acıbademde denedim genel olrak memnun kaldım genetik taramalı yapıldı 60bini buldu erkek faktörü de var bizde.buna o da dahil biraz pahalı ama kisiye özel tedavi oldugunu düsünüyorm insallah sizde en kısa zamanda güzel.haberler alırsinız
Yapıldı cok sükür pozitifNe durumdasınız şu anda? Transfer yapıldı mı?
Off nasıl vereceğiz ki bukadar genetik taramayaBen maslak acibademde tup bebek tedavisine basladim.havuz sistemi yaptik.toplamda genetik taramada dahil 70 bini buldu
Ay çokmus normal opu genetik tarama transfer dondurma ne kadar olur acabaMerhaba bende maslak acıbademde denedim genel olrak memnun kaldım genetik taramalı yapıldı 60bini buldu erkek faktörü de var bizde.buna o da dahil biraz pahalı ama kisiye özel tedavi oldugunu düsünüyorm insallah sizde en kısa zamanda güzel.haberler alırsinız
Neden genetik tarama yaptınız? Kayiplarinizmi oldu.Yapıldı cok sükür pozitif
5.denememiz hic tutunma olmuyordu zaten 3 tanesi de bozuk geldi 3 saglam geldi esimin ameliyati 6000 civarıydi galiba ilaclar 6000 sonra cözme parasi 2650 kalanı dondurma parasi 2650 paket fiyat 11550 ydi genetik tarama cok tutuyor 17 bin sadece ona verdik sonra ekstra islemler giriyor gebelik asısı embriyo yapistirici kasilma ignesi hepsi pahalı ama cok sükür degdi en azindan Allah ım saglıkla dogmasını da nasip etsin kimsenin kucagı bos kalmasın insallahNeden genetik tarama yaptınız? Kayiplarinizmi oldu.
Himm.. bizde 30 bine yine bismillah deriz diyoruz ama yeticekmi mechul5.denememiz hic tutunma olmuyordu zaten 3 tanesi de bozuk geldi 3 saglam geldi esimin ameliyati 6000 civarıydi galiba ilaclar 6000 sonra cözme parasi 2650 kalanı dondurma parasi 2650 paket fiyat 11550 ydi genetik tarama cok tutuyor 17 bin sadece ona verdik sonra ekstra islemler giriyor gebelik asısı embriyo yapistirici kasilma ignesi hepsi pahalı ama cok sükür degdi en azindan Allah ım saglıkla dogmasını da nasip etsin kimsenin kucagı bos kalmasın insallah
Soruna bağlı degisiyor aslında bizde hic tutunma olmadıgı icin artık hersey denendi benim ekstra rahimde kasılma felan olunca onlarda girdi isin icine o yüzden fatura kabardı bizdeHimm.. bizde 30 bine yine bismillah deriz diyoruz ama yeticekmi mechul
Kasılma iğnesi nedir peki?Soruna bağlı degisiyor aslında bizde hic tutunma olmadıgı icin artık hersey denendi benim ekstra rahimde kasılma felan olunca onlarda girdi isin icine o yüzden fatura kabardı bizde
Koldan bi igne yapıyorlar transfer günü son kontrolümde rahimde kasilma gördü bu onu dısarı atar dedi hala hapını da kullanıyorum bizde malesef boyumuzu cok aştı borc aldık artık Allah ödeme kolaylıgı versinKasılma iğnesi nedir peki?
Benm kaybim oldu tüp bebekle düşükle birlikte. 5nci denememi genetik yapmak istiyordum ama altından kalkanayacgiz sanırım onun bilmiyorum nasıl olcak.
Rabbim kucaginiza nasip etsin.. inşallah son tedavinizdirKoldan bi igne yapıyorlar transfer günü son kontrolümde rahimde kasilma gördü bu onu dısarı atar dedi hala hapını da kullanıyorum bizde malesef boyumuzu cok aştı borc aldık artık Allah ödeme kolaylıgı versin
Amin insallah cok sagolun hala bir sürü ilac kullanıyorm bakalım insallah ay sonuna mesaj atıcam biseyler kesicek heralde nasıl bir yol izleyecek bende bilmiyormRabbim kucaginiza nasip etsin.. inşallah son tedavinizdir
Kaç yıllık evlisiniz? Zor aşamalardan geçiyoruzAmin insallah cok sagolun hala bir sürü ilac kullanıyorm bakalım insallah ay sonuna mesaj atıcam biseyler kesicek heralde nasıl bir yol izleyecek bende bilmiyorm
7 yıllık gercekten yasamayan bilemez bizi bizdne baskası anlamaz hicKaç yıllık evlisiniz? Zor aşamalardan geçiyoruz
İnşallah kuvvet versin Rabbim yani hiç kolay degil
Bende 2019 Ağustos ayından beri uğraşıyorum tüp bebekle. Dondurulmuş oldum hep kayiplarim oldu tutunduguna sevmeye başlarken kaybettim. Yani daha iyi bakilayim artık sıfırdan başlayayım ama fiyatlar gözümü korkuttu.. yani beklemek zaten zor bakalım Rabbim ne nasip eder tekrar hayırlı olsun inşallah meleginiz gelir sağlıkla.. genetikle ilgi birşey daha soracağım.7 yıllık gercekten yasamayan bilemez bizi bizdne baskası anlamaz hic
21.günü geldi sonuclar serum alıyorum eve bagisiklik baskılayıcı 16.haftaya kadar 2 hafta bir devam dediler bide transferden 5 gün once takmıslardı onunda hapını da kullanıyorum halaBende 2019 Ağustos ayından beri uğraşıyorum tüp bebekle. Dondurulmuş oldum hep kayiplarim oldu tutunduguna sevmeye başlarken kaybettim. Yani daha iyi bakilayim artık sıfırdan başlayayım ama fiyatlar gözümü korkuttu.. yani beklemek zaten zor bakalım Rabbim ne nasip eder tekrar hayırlı olsun inşallah meleginiz gelir sağlıkla.. genetikle ilgi birşey daha soracağım.
Kaç ayda çıktı sonuclariniz
Serum vs aliyormusunuz?
Kabaca ne kadar tuttu tedaviniz? Artık resmen bu süreç için çalışıyorum. Gereçten ekonomik kısmı zorluyor21.günü geldi sonuclar serum alıyorum eve bagisiklik baskılayıcı 16.haftaya kadar 2 hafta bir devam dediler bide transferden 5 gün once takmıslardı onunda hapını da kullanıyorum hala
İlaclar dahil esimin ameliyati genetige göndrrilen embriyo esktra önerilen islemler ası vs 60 bin tuttu diyebilirim Allah hepimizin yardımcısı olsnKabaca ne kadar tuttu tedaviniz? Artık resmen bu süreç için çalışıyorum. Gereçten ekonomik kısmı zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?