Acıbadem tüp bebek fiyat ?

Test günü ne zaman canım?? 1 temmuz test günüm benimde. Serumun. Fiyatı nedir. 32 mg kortizon verildi bana da tutsun diye

Test günü ne zaman canım?? 1 temmuz test günüm benimde. Serumun. Fiyatı nedir. 32 mg kortizon verildi bana da tutsun diye
Cok sükür pozitif canım bizim insallah sizin ki de pozitif gelirprednol degilde sey verdi bagisiklik baskilama icin prograf1 mg bide 2 haftaya bir serum 420 tl kullandirdigi ilaclar da malesef cok pahalı

Cok sükür pozitif canım bizim insallah sizin ki de pozitif gelirprednol degilde sey verdi bagisiklik baskilama icin prograf1 mg bide 2 haftaya bir serum 420 tl kullandirdigi ilaclar da malesef cok pahalı
Sağlıkla kucagına al canım . Parada dayanmıyor bu işe. Prograf da kortizon. Ama mg çok düşük senin. Benim doktor fazla abartmış eminim artık 32 mg nedir ya.

Ayy hadi insallah bende lucrin vurmustum adetin gecikirse endiselenme 10 güne kadar gecikme normal demisti adetin 7.gunu estrofeme baslatti 25.günü transfer oldu 1 hafta gecikti adetim cok sükür pozitifdarısı sizlere insallah
Yaaa Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde doktor hiç gecikme olur demedi birde cyclo progynova kullanıyorum yarın bitiyor oda temmuz 4 te adet günüm bakalım gecikme olurmu acaba

Yaaa Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde doktor hiç gecikme olur demedi birde cyclo progynova kullanıyorum yarın bitiyor oda temmuz 4 te adet günüm bakalım gecikme olurmu acaba
Aminn insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da demedilee adetin 21.günü yapmistm olmadm dilek hanıma mesaj atmistim o söyledi 10 güne kadar normal diye ama herkeste olmuyor belki senin ki gününde gelir kullandigin ilac ne onu bilmiyorum valla sevdigim yanları zaten kisiye özel tedavi uygulamaları herkese ayni ilacı verip gecmiyorlar

Evet doğru ben adetin 21. Günü vurulmadim ama 16. Gününe denk geliyordu ilaçta hormon ilacı canım 21 günlük bittikten 1 hafta sonra adet oluyorum

Şu an yaşım 36 olmasa herşeyi akışına bırakabilirdim ama geçen zaman aleyhime gibi hissediyorum bu stres olmasa belki kendiliğinden olacak

Merhaba yumurtlama problemim yok ama ilaçlar 7bin tuttu demişsiniz. Neler kullandınız acaba? Daha önce de atasehir memorial yazmışsınız orada da Cem Demirel miydi hocanız.
İkisi arasında farkli ilaç kullanımı var mıydı merak ediyorum?

Merhaba, evet Cem demirel ilaç konusunda daha mütevazi idi. Bülent bey daha fazla ilaç kullandırıyor. Özellikle büyüme hormonu olan humatrop kullandırıyor ki o baya pahalı bir iğne. (Yumurtanın kalitesini arttırıyormus ama deneysel bir ilaç sanıyorum çünkü çoğu kişi bir değişiklik yok yazmıstı forumda ki çoğu doktor kuşlandırmıyor) Ona 3 bin civarı ödeme yaptık. Diğerleri merional, gonal f. Gonal f ben günlük 150 mg kullandım son günler daha da azaltmıstı doktor ama 300 mg kullananlar var o durumda ilaç fiyatı 10 bini gecer.

gonal ihtiyacı olanlara yardımcı olmak isterim. umarım herkesin yüzü güler.

Bugün itibariyle Acıbadem Bülent hocada tedavime başladım öncelikli olarak prp yapıp 2 ay bekleyeceğiz fakat oynak folat kuru nedeniyle ilaçlarımı aldım 950 TL ilk muayne için para verdim 9500 lira ilaçlarımı aldım iki hafta sonra prp yapılacak ona 7000 TL vericem güncel fiyatlar Ocak itibariyle artacakmış o döneme denk geleceğimiz için fiyat konusunda tekrar bilgilendirme yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…