Test günü ne zaman canım?? 1 temmuz test günüm benimde. Serumun. Fiyatı nedir. 32 mg kortizon verildi bana da tutsun diyeYok kortizon kullanmadım gebelik aşısı basarıyi arttırıyor hoca tavsiye ediyor istiyor musunuz dediler size bırakıyorlar aslında transferden 5 gün once yapılıyor aynı transfer gibi embriyo degilde ilac veriyorlar ordan kasilma ignesi de son muayenemde kasılma gördü banada gosterdi gercekten cok belliydi embriyoyu atar bu dedi o yüzden ignesi yapıldı malum 4 de basarisiz debemem vardı belki bu yüzden tutmuyordu dedik som care ne dedilerse yaptık valla
Cok sükür pozitif canım bizim insallah sizin ki de pozitif gelirTest günü ne zaman canım?? 1 temmuz test günüm benimde. Serumun. Fiyatı nedir. 32 mg kortizon verildi bana da tutsun diye
Sağlıkla kucagına al canımCok sükür pozitif canım bizim insallah sizin ki de pozitif gelirprednol degilde sey verdi bagisiklik baskilama icin prograf1 mg bide 2 haftaya bir serum 420 tl kullandirdigi ilaclar da malesef cok pahalı
YaaaAyy hadi insallah bende lucrin vurmustum adetin gecikirse endiselenme 10 güne kadar gecikme normal demisti adetin 7.gunu estrofeme baslatti 25.günü transfer oldu 1 hafta gecikti adetim cok sükür pozitifdarısı sizlere insallah
Aminn insallahSağlıkla kucagına al canım. Parada dayanmıyor bu işe. Prograf da kortizon. Ama mg çok düşük senin. Benim doktor fazla abartmış eminim artık 32 mg nedir ya.
Aminn insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinYaaaRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde doktor hiç gecikme olur demedi birde cyclo progynova kullanıyorum yarın bitiyor oda temmuz 4 te adet günüm bakalım gecikme olurmu acaba
Ben öyle biliyorum ama belkide yanlıştır canımAminn insallahprografın kortizon icerdigini bilmiyordum valla
Hayırlısı artık aylardır iciyorumBen öyle biliyorum ama belkide yanlıştır canım
1 mg hiç birsey c as num. Ben 32 mg içiyorumHayırlısı artık aylardır iciyorum
Insallah bebisin seninledir hic takma oraya kafanı bosver1 mg hiç birsey c as num. Ben 32 mg içiyorum
Evet doğru ben adetin 21. Günü vurulmadim ama 16. Gününe denk geliyordu ilaçta hormon ilacı canım 21 günlük bittikten 1 hafta sonra adet oluyorumAminn insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinbana da demedilee adetin 21.günü yapmistm olmadm dilek hanıma mesaj atmistim o söyledi 10 güne kadar normal diye ama herkeste olmuyor belki senin ki gününde gelir kullandigin ilac ne onu bilmiyorum valla sevdigim yanları zaten kisiye özel tedavi uygulamaları herkese ayni ilacı verip gecmiyorlar
Insallah hersey cok güzel ilerlerEvet doğru ben adetin 21. Günü vurulmadim ama 16. Gününe denk geliyordu ilaçta hormon ilacı canım 21 günlük bittikten 1 hafta sonra adet oluyorum
İNŞAALLAH canımInsallah bebisin seninledir hic takma oraya kafanı bosver
Ay ne güzel haber inşallah herşey çok güzel olur tebrik ediyorumInsallah bebisin seninledir hic takma oraya kafanı bosver
Merhaba yumurtlama problemim yok ama ilaçlar 7bin tuttu demişsiniz. Neler kullandınız acaba? Daha önce de atasehir memorial yazmışsınız orada da Cem Demirel miydi hocanız.hem maddi hem manevi zor bir süreç ve fiyat konusunda birkaç arkadaş dışında pek bir bilgi alamamıstık o yüzden ben yazayım artık deneyimlemiş biri olarak.
Ben de 2. Negatiften sonra oraya gittim şu anda embriyolarım genetik testte yaklaşık 2 hafta sonra sonuçlar gelecek.
2 veya daha fazla negatif denemesi olanlara genetik test yapıyor bülent hoca. Hastane genel olarak iyi ancak bekleme süreleri can sıkabiliyor. Çünkü çok saçma bir sistemleri var. Size gün söylüyorlar ama saat söylemiyorlar. Sabah gidip sıraya giriyorsunuz eski devlet hastaneleri gibi o şekilde içeri alınıyorsunuz. Neredeyse her gittiğinizde kan testi alınıyor bu iyi ama bazen kan sonucunu 2,5 saat bekliyorsunuz ve muayenesi beklemesi derken 3 saatten fazla zaman geciyor. Yani işe gidenler için sıkıntılı bir durum.
ücret konusunda ise benim yumurtlama problemim yok ve ilaçlar 7000 civarı tuttu ki genelde 6-7 civarı tutuyor dedi hemşire. Söylediği tuttu diyebilirim. Bikaç eczane ile görüştüp ve pazarlık yaptık yoksa bu fiyatlar 10bini geçecekti.
İlk defaya mahsus muayene ücreti 950 civarıydı.
standart yumurta toplama ve transfer işlemi 9500 civarı
genetik test için biyopsi 2000 sonrasında embriyo basına 2800 ödeniyor.(tüm embriyolarınızı aynı anda genetik teste göndermek zorunda değilsiniz, genelde 2-2 göndermeyi öneriyorlar)
gelen embriyoların çözülmesi ve tekrar transferi işlemi de sanıyorum 2800 civarı.
embriyo transferi öncesi önerdikleri yerde hsg çekilmesini istiyorlar. O da 1000 civarı.
Eşte spermler iyi seçilsin falan diye mikroçip öneriyorlar o da 2000
yani kısacası 35000-40000 arası bir şey tuttu bizim.
Bebişimize kavuşursak da birkaç ay boyunca aylık 1500 tl civarı da bir ilaç kullanımı olacakmış. Oradan da sanıyorum bir 5bin civarı ödeme olacaktır.
bülent hoca yalnızca ilk görüşmeye ve transfere giriyor. Diğer ölcümler ve yumurta toplama işlemlerine farklı doktorlar giriyor ancak onlar arasında tercihte bulunabilirisniz. Bunun ücreti yok ancak her zaman bülent hoca yapsın tüm işlemlerimizi derseniz 10 küsür bin ödeme yapmanız gerekiyor.
Umarım bebeklerimize kavuşuruz ve tüm bu sürece değer
Merhaba, evet Cem demirel ilaç konusunda daha mütevazi idi. Bülent bey daha fazla ilaç kullandırıyor. Özellikle büyüme hormonu olan humatrop kullandırıyor ki o baya pahalı bir iğne. (Yumurtanın kalitesini arttırıyormus ama deneysel bir ilaç sanıyorum çünkü çoğu kişi bir değişiklik yok yazmıstı forumda ki çoğu doktor kuşlandırmıyor) Ona 3 bin civarı ödeme yaptık. Diğerleri merional, gonal f. Gonal f ben günlük 150 mg kullandım son günler daha da azaltmıstı doktor ama 300 mg kullananlar var o durumda ilaç fiyatı 10 bini gecer.Merhaba yumurtlama problemim yok ama ilaçlar 7bin tuttu demişsiniz. Neler kullandınız acaba? Daha önce de atasehir memorial yazmışsınız orada da Cem Demirel miydi hocanız.
İkisi arasında farkli ilaç kullanımı var mıydı merak ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?