merhaba, 2 embriyo varsa nasıl öyle çok yumurta toplanıyor anlamadım :/Teşekkür ederim, hepimizin kucağı bebişleriyle dolsunEvet tamamen standart prosedür diyemem alternatif şeyler deniyorlar. Ancak benim önceki denememde memorialde 4 embriyom oluşmuştu burada 2 oluştu ki 13 yumurtam toplanmıştı ve 8 embriyom 3. Güne sağlıklı ulaştı ama 5. Güne sadece 2 kaldı. O yüzden mikroçiple sperm seçilmesi olayı bizde pek işe yaramadı malesef çünkü embriyoların %50’sinin 5. Güne ulaşmasını bekliyoruz standart olarak dedi acıbademin embriyoloğu. daha sonradan araştırdığımda çoğu kişi de aynı şeyi söylemiş. Embriyonun 5. Güne gitmesini sağlayan ise iyi seçilmiş sperm. O yüzden her şeyi de direkt kabul etmemek gerek sanırım ama insan ne gerekiyorsa yapılsın psikolojisine giriyor☺ bizim genetik testte şu an embriyolar o yüzden çok stresli bir durumdayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Maşallah peki tuttu muBen maslak acibademde tup bebek tedavisine basladim.havuz sistemi yaptik.toplamda genetik taramada dahil 70 bini buldu
Hangi hastanede yaptırdınız2 yıllık tedaviden sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. yanlış veya eksik tedavi ile 3 kere düşük yaşadım. başka doktora geçip kan pıhtılaşma testi yapana kadar bende takdiri ilahi sanıyordum kendisinin açıklaması buydu çünkü. hiç bi tetkit yapılmadı hiç bir değerime bakılmadan ezbere tedavi uygulanıp şansa bırakıldı. hormon testi veya bi histe katil hücre testi pıhtılaşma testi hiç bir şekilde araştırma yok kendi araştırmalarım doğrultusunda öğrendim. tamamen para tuzağı olan. işi şansa bırakan bi kurumdur. bir değil iki değil 6 genim de pıhtı çıktı nasıl göz ardı etti bunları aklım ermiyor. şahin beye gidecekseniz bile lütfen bu testleri baştan yapmasını söyleyin. doktorun istemesi gerekenleri siz akıl edin yaptırın. emeklerim umutlarım çabalarım. maddi manevi bizi zarara uğrattılar...
Siiznde tuttu mu? Bende düşünüyorum da lütfen banada yardımcı olursanız sevinirimBugün itibariyle Acıbadem Bülent hocada tedavime başladım öncelikli olarak prp yapıp 2 ay bekleyeceğiz fakat oynak folat kuru nedeniyle ilaçlarımı aldım 950 TL ilk muayne için para verdim 9500 lira ilaçlarımı aldım iki hafta sonra prp yapılacak ona 7000 TL vericem güncel fiyatlar Ocak itibariyle artacakmış o döneme denk geleceğimiz için fiyat konusunda tekrar bilgilendirme yaparım
Şuan halen tedavi görüyor musunuzBen iki sefer toplama yaptırdım şu an 5 embriyom var ama hoca genetik için yeterli olmadığını düşündüğü için 3. Sefer toplama yapılacak bu arada Temmuz itibariyle Acıbadem fiyat artışına gidecekmiş
şuan jimer de devam ediyorum bu ay transferim olacak inşHangi hastanede yaptırdınız
Merhaba tam olarak anlayamadım tüp bebek ücreti 16 mı 32.000 mi dediler üstünden bayağı da zaman gecmıs ama yine de sormak istedim ben de acıbadem bülent tıraş’ı düşünüyorum tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırımAcıbadem fiyatları hakkında bir güncelleme yapayım istedim en son prp işlemim Ocak ayına kaldığı için 9000tl ödedim şimdi ivf tedavim başlayacak yarın itibariyle fiyatlar tabiki güncellenmiş standart tedavi 16000 Bülent hoca 32000 sanıyorum bu süreçte pişman olmamak için Bülent hocayı tercih edicem tecrübelerimi paylaşırım
Tüm kontrolleri Bülent hoca yapsın derseniz 2 katı yaklaşık Bülent hoca yumurta toplama transfer yapıyor zaten paketin içinde.yeni zam geldi konuşun hatta pazarlık yapın derimMerhaba tam olarak anlayamadım tüp bebek ücreti 16 mı 32.000 mi dediler üstünden bayağı da zaman gecmıs ama yine de sormak istedim ben de acıbadem bülent tıraş’ı düşünüyorum tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım
Ben dün görüştüm bülent hoca için 25 bin tüp bebek ücreti muayene 1250 tl dedıler adetımı beklıyoruz bülent hoca da baslayacagız nasip olursaTüm kontrolleri Bülent hoca yapsın derseniz 2 katı yaklaşık Bülent hoca yumurta toplama transfer yapıyor zaten paketin içinde.yeni zam geldi konuşun hatta pazarlık yapın derim
Siz de mi bülent tıraş için konuştunuz fiyatı bana da böyle dediler muayene 1250 dediler tek farkBen haftaya muayeneye gideceğim 1240 tüp bebek te 25000 dediler
Evet aynı Bülent tıraş a gideceğim direkt genel muayeneyeSiz de mi bülent tıraş için konuştunuz fiyatı bana da böyle dediler muayene 1250 dediler tek fark
Canım bu 25 bin içinde her sey var mı peki testler muayeneler vsBen dün görüştüm bülent hoca için 25 bin tüp bebek ücreti muayene 1250 tl dedıler adetımı beklıyoruz bülent hoca da baslayacagız nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?