Acıbadem tüp bebek fiyat ?

Acıbadem fiyatları hakkında bir güncelleme yapayım istedim en son prp işlemim Ocak ayına kaldığı için 9000tl ödedim şimdi ivf tedavim başlayacak yarın itibariyle fiyatlar tabiki güncellenmiş standart tedavi 16000 Bülent hoca 32000 sanıyorum bu süreçte pişman olmamak için Bülent hocayı tercih edicem tecrübelerimi paylaşırım

Bende ekleme yapayım;

Acıbadem Atakent fiyatları da 17500 (Paket içeriği; yumurta toplama, transfer, kan testleri, 3 kere betahcg, kese muayene, kalp atışı)
2. Transfer 3200,
Embriyo dondurma 3500
Embriyoglue 1700

2 yıllık tedaviden sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. yanlış veya eksik tedavi ile 3 kere düşük yaşadım. başka doktora geçip kan pıhtılaşma testi yapana kadar bende takdiri ilahi sanıyordum kendisinin açıklaması buydu çünkü. hiç bi tetkit yapılmadı hiç bir değerime bakılmadan ezbere tedavi uygulanıp şansa bırakıldı. hormon testi veya bi histe katil hücre testi pıhtılaşma testi hiç bir şekilde araştırma yok kendi araştırmalarım doğrultusunda öğrendim. tamamen para tuzağı olan. işi şansa bırakan bi kurumdur. bir değil iki değil 6 genim de pıhtı çıktı nasıl göz ardı etti bunları aklım ermiyor. şahin beye gidecekseniz bile lütfen bu testleri baştan yapmasını söyleyin. doktorun istemesi gerekenleri siz akıl edin yaptırın. emeklerim umutlarım çabalarım. maddi manevi bizi zarara uğrattılar...

merhaba, 2 embriyo varsa nasıl öyle çok yumurta toplanıyor anlamadım :/

Hangi hastanede yaptırdınız

Siiznde tuttu mu? Bende düşünüyorum da lütfen banada yardımcı olursanız sevinirim

Ben iki sefer toplama yaptırdım şu an 5 embriyom var ama hoca genetik için yeterli olmadığını düşündüğü için 3. Sefer toplama yapılacak bu arada Temmuz itibariyle Acıbadem fiyat artışına gidecekmiş

Şuan halen tedavi görüyor musunuz

Evet tekrar prp ve toplama yapılacak en az 6-8 arası embriyo istiyorlar çünkü pgt için

Merhaba tam olarak anlayamadım tüp bebek ücreti 16 mı 32.000 mi dediler üstünden bayağı da zaman gecmıs ama yine de sormak istedim ben de acıbadem bülent tıraş’ı düşünüyorum tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım

Tüm kontrolleri Bülent hoca yapsın derseniz 2 katı yaklaşık Bülent hoca yumurta toplama transfer yapıyor zaten paketin içinde.yeni zam geldi konuşun hatta pazarlık yapın derim

Tüm kontrolleri Bülent hoca yapsın derseniz 2 katı yaklaşık Bülent hoca yumurta toplama transfer yapıyor zaten paketin içinde.yeni zam geldi konuşun hatta pazarlık yapın derim
Ben dün görüştüm bülent hoca için 25 bin tüp bebek ücreti muayene 1250 tl dedıler adetımı beklıyoruz bülent hoca da baslayacagız nasip olursa

Ben 3. Sefer Bülent hoca için gidiyorum zam gelmeden önce 32 bin ödedim tüm kontrolleri o yapsın istiyorsanız kesinlikle 25 olmaz o diğer hocalarımızın ücreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…