Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaAçıcı kullanmadan sarı saç elde etmeye çalışmak
Arkadaşlar daha önce saçlarım bakır tonlarındaydı ve ben açıcı kullanmadan saçlarımı sarıya göndürmek istiyorum adım adım resim atıyorum son resmi bugün boyattım kuaföre ama boyalarımı kendim alıp gidiyorum sanki bu sefer turuncudan kurtuldum gibi ne dersiniz
Yani bu 2. Boyamam arkadaşlar ilk önce saçlarım bal rengiydi ana tarçın gibi olmuştu ilk resimdeki ardından kendim koleston açık küllü sarı ve sarıyı karıştırarak evde boyadım örülü olan saçı elde ettim 3 ay o şekilde kullandım tam akması için diğer resimdeki turuncumsu sarımsı renge göndü bugün de 3 adet garnier 111 eksta açık gümüş arısı ve 1 adet neva colors gümüş rengini karıştırarak kuaförüme boyattım sanki kızıllardan kurtulup kullu açık kumral gibi bir renk oldu ne dersiniz
Teşekkür ederim evet yok sanırım turunculuk içğn mavi şampuan almıştım pek işe taranamıştı keşke baştan gümüş rengi boyayı duysaydım sizce rengi koyu mu olmuş arkadaşım koyu bu eski hali daha güzeldi deyip morelimi bozdu?
Teşekkür ederim evet yok sanırım turunculuk içğn mavi şampuan almıştım pek işe taranamıştı keşke baştan gümüş rengi boyayı duysaydım sizce rengi koyu mu olmuş arkadaşım koyu bu eski hali daha güzeldi deyip morelimi bozdu?
Mavi ya da mor şampuan saçın çok açık sarıysa etki eder.örülü hali de güzeldi ama bu son hali de çok hoş. Koyu falan değil ayrıca,zaten çok açık olursa dipler gelince ruhun daralır ,dipler farklı,uçlar farklı moralini bozma sen :)
Mavi ya da mor şampuan saçın çok açık sarıysa etki eder.örülü hali de güzeldi ama bu son hali de çok hoş. Koyu falan değil ayrıca,zaten çok açık olursa dipler gelince ruhun daralır ,dipler farklı,uçlar farklı moralini bozma sen :)
Teşekkür ederim canım ya morel verdin valla saol demekki o yüzden çok fayda etmedi bana o şampuan dediğiniz gibi çok açıkta dipler kötü oluyo benimde saçım çabuk uzuyo ama ben bu rengide sevdim bi.kaç güne biraz daha oturuz bugün ilk gün zaten ayyy çok saol canım yaaa
Teşekkür ederim canım ya morel verdin valla saol demekki o yüzden çok fayda etmedi bana o şampuan dediğiniz gibi çok açıkta dipler kötü oluyo benimde saçım çabuk uzuyo ama ben bu rengide sevdim bi.kaç güne biraz daha oturuz bugün ilk gün zaten ayyy çok saol canım yaaa
Sende sağol tatlım ne gördüysem onu söyledim. Benim de diplerim çok çabuk geldiği için küllü açık sarıdan döndüm . Biraz zaman geçsin gözlerin alışır bu renge
Sende sağol tatlım ne gördüysem onu söyledim. Benim de diplerim çok çabuk geldiği için küllü açık sarıdan döndüm . Biraz zaman geçsin gözlerin alışır bu renge